ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ για ΔΟΞΑ! Η Μενεγάκη κάλεσε το Ζαμπούνη για να μας ΠΕΙΣΕΙ πως …ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

Τα γράφουμε στα γρήγορα και όπως μας κατεβαίνει στον εγκέφαλο: H Μενεγάκη κάλεσε το Ζαμπούνη, ο οποίος πρώτον, είπε πως τα εξώφυλλά με τη τέως βασιλική οικογένεια πουλούσαν τρελλά.

Δεν είναι όμως αυτό το πρώτο που μόνο ο ίδιος μπορεί να υποστηρίξει και φυσικά όχι ν’ αποδείξει. Λες και έπρεπε να πλέξει το εγκώμιο της Μενεγάκη ή καλύτερα λες και τον κάλεσε, για να μας θυμίσει πόσο πουλούσε η ίδια.
Τόσο, όσο και η τέως βασιλική οικογένεια. Τα περιοδικά όμως – το γράφουμε ακόμα μία φορά, εκτός από την περίοδο που η σχέση με το Μάκη Παντζόπουλο παιζόταν σαν κρυφή, έφτασαν, με τη Μενεγάκη εξώφυλλο, να πουλάνε έξι χιλιάδες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!! Έξι χιλιάδες! Τόσο βοήθησε στις πωλήσεις τους η Μενεγάκη. Όλοι σας φυσικά έχετε παρατηρήσει πως επί πολλά χρόνια, ήταν σχεδόν σε όλα τα έντυπα τα κουτσομπολίστικα, σχεδόν κάθε βδομάδα, εξώφυλλο! Βασικό θέμα μάλιστα! Συνεπώς,, δεν ναυάγησαν ι πωλήσεις και εξαιτίας άλλης θεματολογίας, αλλά, ΚΥΡΙΩΣ, επειδή είχαν μέχρι να φτάσουν σ’ αυτά τα επίπεδα, βασικό θέμα τους τη Μενεγάκη.
Σ’ ότι αφορά στις πωλήσεις που έκαναν τα περιοδικά με εξώφυλλο την τέως βασιλική οικογένιεα; Μόνο έναν έντυπο έπαιζε ουσιαστικά τα θέματα αυτά. Πωλήσεις όμως όταν έκανε, τις έκανε με οποιοδήποτε άλλο θέμα, εκτός της βασιλικής οικογένειας. Είναι ωραίο να μιλάς μόνος χωρίς αντίλογο κυρίως όταν όσα λες βολεύουν την παρουσιάστρια που σε κάλεσε.
Δεν πουλούσαν καθόλου τα βασιλικά θέματα. Όποιος έχει αντίρρηση, μπορεί ν’ ανατρέξει στο ίντερνετ, στις πωλήσεις που δημοσίευε φυσικά το πρακτορείο διανομής κάθε βδομάδα και φυσικά δεν είναι κρυφές! Πληκτρολογήστε το http://www.argoscom.gr/.
Είναι ένας από τους λόγους που δεν ευδοκίμησαν τα εβδομαδιαία έντυπα στην Ελλάδα. Επειδή σε μια χώρα που δεν έχει βασιλεία, που για τους αναγνώστες της είναι κάτι απόμακρο, επέμενε ο Ζαμπούνης ν’ ασχολείται.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.