Πενηντάρισε η Τζούλια Ρόμπερτς, αλλά… παραμένει «κουλ»

1

Να παντρευτείς το κατάλληλο πρόσωπο, να φέρεις στον κόσμο ένα κοκκινομάλλικο μωρό και να έχεις σπουδαίες φίλες, αυτά είναι τα τρία κλειδιά στη χαρά, λέει η σταρ

Πενηντάρισε η Τζούλια Ρόμπερτς, στα τέλη Οκτωβρίου, κι έχει βαρεθεί – ας μην πούμε, μπαφιάσει – ν’ απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα γενέθλια – ορόσημο, όπως ο Τύπος τα έχει «βαφτίσει».

«Αλήθεια;» αναρωτήθηκε, στο «InStyle» (τεύχος Δεκεμβρίου). «Είμαστε ακόμα εκεί; Ασχολήθηκε κανείς μ’ αυτό πριν από τα πεντηκοστά γενέθλια του Τζορτζ Κλούνεϊ ή του Μπραντ Πιτ;»

Για τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλια, όλα τα γενέθλια είναι τα ίδια. «Πάντα, λατρεύω τα γενέθλιά μου» είπε και πρόσθεσε ότι γιόρτασε τα τελευταία «με ανοιχτή αγκαλιά κι ευγνωμοσύνη… Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό σ’ αυτά τα γενέθλια σε σχέση με όλα τ’ άλλα».
Η πάντα όμορφη Τζούλια έδωσε, επίσης, και συμβουλές για το πώς κάποια μπορεί να δείχνει και να αισθάνεται υπέροχα: «Να παντρευτείς το κατάλληλο πρόσωπο, να φέρεις στον κόσμο ένα κοκκινομάλλικο μωρό και να έχεις σπουδαίες φίλες. Αυτά είναι τα τρία κλειδιά στη χαρά».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com