freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πετάει στα σύννεφα ο Μουτσινάς! Ένα παιδί έρχεται στην ζωή του. Ποια θα είναι η μάνα; Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! Ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του στην Vogue Greece – στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα Καθημερινή – μιλά για τα συστατικά της επιτυχίας του, την αξία του να αυτοσαρκάζεσαι, τις σκοτεινές πλευρές της ζωής του και τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί.

Νίκος Μουτσινάς για ΣΚΑΙ: «Δεν περίμενα ποτέ να περάσω στην ενημέρωση»

Πετάει στα σύννεφα ο Μουτσινάς! Ένα παιδί έρχεται στην ζωή του. Ποια θα είναι η μάνα; Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!
Πετάει στα σύννεφα ο Μουτσινάς! Ένα παιδί έρχεται στην ζωή του. Ποια θα είναι η μάνα; Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω παιδί, αλλά… »

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας γκέι να έχει παιδί μόνος του. Έκανα 7

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Βαλάντη

Πετάει στα σύννεφα ο Μουτσινάς! Ένα παιδί έρχεται στην ζωή του. Ποια θα είναι η μάνα; Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! 1
Πετάει στα σύννεφα ο Μουτσινάς! Ένα παιδί έρχεται στην ζωή του. Ποια θα είναι η μάνα; Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! 1

Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέντευξη που έδωσε.

Νίκος Μουτσινάς: «Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του»

«Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει. Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN ο Νίκος Μουτσινάς, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω ν’ αποκτήσω δύο παιδιά. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στην διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Το τρέχω έναν χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω.

Πετάει στα σύννεφα ο Μουτσινάς! Ένα παιδί έρχεται στην ζωή του. Ποια θα είναι η μάνα; Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! 3
Πετάει στα σύννεφα ο Μουτσινάς! Ένα παιδί έρχεται στην ζωή του. Ποια θα είναι η μάνα; Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! 3

Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί».

Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε πως το «Καλό Μεσημεράκι» θα διακόψει τις ζωντανές εκπομπές για τις ημέρες των εορτών. Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ μέχρι την Παρασκευή και θα επιστρέψει με τη νέα χρονιά.Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και χρόνια κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει ένα παιδί. Ενώ έχει ακουστεί ακόμα και ότι η φίλη του η Μαίρη Συνατσάκη θα είναι η μάνα του παιδιού ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.

Ο παρουσιαστής μάλιστα αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος που θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι, για τη γραφειοκρατία και τις δυσκολίες που έχει μία υιοθεσία και πολύ περισσότερο για μία μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα.

«Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Mιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς.»

Φαίνεται όμως ότι οι προσπάθειες του μάλλον καρποφορούν αφού φήμες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής πλέον έχει πολλές πιθανότητες να γίνει γονιός και να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Εμείς πραγματικά του το ευχόμαστε απο καρδιάς!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner