“ΠΕΘΑΙΝΩ”! Αγωνία για τη ζωή της Ματθίλδη Μαγγίρα!!!
“ΠΕΘΑΙΝΩ”! Αγωνία για τη ζωή της Ματθίλδη Μαγγίρα!!! Σοκάρει η αγαπημένη καλλιτέχνης ! Συνέντευξη στην Άντζυ Λουπέσκου και την εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής» στο Plus TV Κύπρου έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία εξομολογήθηκε πως έχει ζήσει δύο επιθανάτιες εμπειρίες. Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε και στο Happy Day.
«Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες. Και τις δύο φορές, πέρα από το ότι πέρασε flashback σε δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου από το τώρα, που το βίωνα, μέχρι πίσω…
Ξεσπά η Ματθίλδη Μαγγίρα – «Οι κοντινοί μου φίλοι είναι γκέι, αν με πουν ομοφοβική, εντάξει»
Πήρα την απόφαση ότι ήρθε η ώρα μου να τελειώνω και πέρασα από το φόβο και τον τρόμο ότι τώρα πάω για θάνατο.
Αυτό που πήρα την απόφαση, ένιωσα μια τέτοια ηρεμία, δεν υπήρχε κανένας φόβος στη μετάβασή μου στην άλλη πλευρά. Για κάποιο λόγο με άφησαν πίσω», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Η Ματθίλδη Μαγγίρα πρόσθεσε επίσης: «Από μικρή έχω με το μεταφυσικό έντονη επαφή. Και να ξέρετε ότι εκεί έχω περισσότερη εμπιστοσύνη απ’ ότι σε αυτό εδώ το υλικό, ρεαλιστικο… matrix».
Διαβάστε ακόμα:
Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το bullying που είχε δεχτεί η κόρη της στο σχολείο, από συμμαθητές και καθηγητές της.
Αναφερόμενη στην κόρη της Λήδα που απέκτησε μαζί με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ, περιέγραψε: ««Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική.
Ήξερα το λόγο που ήθελε να πάει, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια».
Και συνέχισε: «Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε, δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “Με φωνάζουν μαύρη”.
Της δείχνω το μαύρο και της λέω: “Παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; ‘Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία”, της είπα.
Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση.
Μετά, στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές.
Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15, ζήτησα το λόγο από τον καθηγητή.
Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας, δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό.
Έτρεξα πολύ, έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας και μετά απ΄ όλα αυτά άλλαξε η συμπεριφορά τους»
