Hit enter after type your search item
img

“…ΠΕΘΑΙΝΩ”! Ο Κώστας Τσουρός συγκλονίζει! Πολύ βαριά η περίπτωση του

/
/

“…ΠΕΘΑΙΝΩ”! Ο Κώστας Τσουρός συγκλονίζει! Πολύ βαριά η περίπτωση του! Η πολύχρονη ταλαιπωρία που τον έφερε σε απίστευτα δύσκολη θέση.¨Από τότε σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού, αρχικά με φαρμακευτική αγωγή γιατί ήταν πολύ βαριά η περίπτωσή μου” ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός φιλοξενήθηκε στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε αλλά και τις προβληματικές σχέσεις που είχε αρχικά με τον πατέρα του.

«Οι κρίσεις πανικού βγήκαν όταν ήμουν στον στρατό… Δεν ήταν από τον στρατό, σου συσσωρεύονται πράγματα και σκάει. Κατέληξα ότι είχα μεγάλο βάρος στην σχέση με τον πατέρα μου κι ότι πρέπει να του πω όσα ένιωθα για να σταματήσει αυτή η ταραχή μέσα μου… Ήταν πιο δύσκολο για εκείνον γιατί ήμουν κυνικός…

Δεν ξέρω αν θα άντεχα κι εγώ να τα ακούω από το παιδί μου… Θα άλλαζα τον τρόπο. Πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ανταποκρίθηκε και πλέον κι αυτός ήταν εδώ, δεν έλειπε ως ναυτικός.

Με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Από τότε σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού, αρχικά με φαρμακευτική αγωγή γιατί ήταν πολύ βαριά η περίπτωσή μου.

Εκτός από τα κλασικά ότι νιώθεις πως πνίγεσαι, έχει ταχυκαρδία, νομίζεις ότι θα πεθάνεις και πας στο νοσοκομείο ενώ δεν έχεις τίποτα, είχα φτάσει στο σημείο να καθηλωθώ στο κρεβάτι για δύο ημέρες και δεν μπορούσα σχεδόν να επικοινωνήσω…

Ήταν ένα διάστημα που ζούσα με φοβερούς πονοκεφάλους, κλειστοφοβία κι αγοραφοβία αλλά ευτυχώς πήγα σε ψυχίατρο που μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή για να γίνω λειτουργικός. Έπειτα ψυχοθεραπεία για τέσσερα χρόνια.»

Ο Κώστας Τσουρός είπε μεταξύ άλλων για το σκηνικό με τον Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, τα πράγματα ήρθαν έτσι αλλά νομίζω ότι το διαχειρίστηκα πολύ καλά.

Μετά το τέλος της εκπομπής είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, μετά μιλήσαμε ώρες στο τηλέφωνο για να το λύσουμε. Αυτό που έμεινε είναι ότι ήμουν εμπαθής απέναντί του. Εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω ότι είχε ακούσει πολλά.

Πολλοί συνεντευξιαζόμενοι έρχονται με προκαθορισμένες ερωτήσεις, εγώ δεν το δέχομαι. Αν θέλω να ρωτήσω κάτι θα το κάνω. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που διακόπηκε το γύρισμα και που δεν τελείωσε ποτέ.

Ή που συνεχίστηκε αλλά δεν βγήκε προς τα έξω το συμβάν. Δεν είμαι εγώ για να βγάλω τα άπλυτα του καθενός στη φόρα».

Και δεν δίστασε να πει ο δημοσιογράφος: «Έχουν πέσει τηλέφωνα για πράγματα που έχω πει σε σχολιαστικές εκπομπές και αισθάνομαι πολύ αμήχανα. Διαχωρίζει την προσωπική από την επαγγελματική μου ζωή.

Αυτό που λέω είναι η άποψή μου κατά 98%. Το 2% είναι όταν μου έτυχε να μην θέλω να πω κάποια πράγματα αλλά να πρέπει να τα πω. Ήταν κατεύθυνση από πιο πάνω και ήταν συγκεκριμένα πράγματα που έχω μετανιώσει πολύ»!

Κώστας Τσουρός: Το απίστευτο ποσό που του ζήτησαν για μία συνέντευξη

Και αποκάλυψε πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι η μοναδική φορά που έχω μετανιώσει για λεγόμενά μου. Ήταν πολύ άδικο και τα είχα παραφουσκώσει.

Δεν το έχω πει ποτέ, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να απολογηθώ γιατί δεν τον έχω δει τον άνθρωπο από τότε. Είναι ο Αντώνης Ρέμος.

Είχα πει πολύ αυστηρά πράγματα και είναι το μόνο για το οποίο έχω αισθανθεί άσχημα. Είχαν φτάσει στα αυτιά μου κάποια πράγματα και δεν ξέρω και αν είναι αλήθεια, αλλά ήταν η μοναδική περίπτωση που έχω μετανιώσει».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :