Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΠΕΘΑΝΕ ο Πέτρος Φιλιππίδης σήμερα! Το ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ επεισόδιο!.. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ένιωσε μία δυσφορία και η σύζυγος του με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο τους μετέφερε σε γνωστό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια. Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ μέχρι στιγμής ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει εκδώσει το νοσοκομείο.

Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», ο κωμικός ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και έχει δίπλα του όλη την οικογένειά του. Σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν υπάρχει, καθώς έχει θέμα με την καρδιά του, οπότε θα πρέπει να γίνουν μερικές ακόμα εξετάσεις.

Η ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΑ ΘΥΜΟΥ, ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ, Η ΚΑΙ ΛΥΠΗΣ ΜΑΖΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΧΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.

Χρεοκοπημένος και άστεγος ο Πέτρος Φιλιππίδης

ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: ΛΙΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ;

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ “ΧΡΕΩΝΟΥΝ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

Πέτρος Φιλιππίδης σπίτι! Στα 645.000 ευρώ ο πλειστηριασμός της τριώροφης μεζονέτας του

ΛΥΠΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Μάλλον είδαμε τότε, όταν έσκασε η βόμβα των καταγγελιών στο θέατρο, είδαμε που λέτε μία ακόμα φορά, εκείνο που δεν μας βολεέυει καθόλου και προτιμάμε λες να το διαγράφουμε.

Τι; Αυτή την δομή της κοινωνίας, αυτή την ποιότητα των συναναστροφών μας, αυτή την ποιότητα των συναλλαγών μας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Όλοι ΠΥΡ και μανία ΕΝΑΝΤΙΟΝ του στη ΔΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ.

Η ηθοποιός παρ’ όλο που καταδίκασε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις πράξεις που του αποδίδονται και όπως τόνισε «Έπρεπε να πάει φυλακή», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους για εκείνη η ημέρα της προφυλάκισής του «δεν είναι μια χαρούμενη ημέρα».

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Καλοκαίρι #Not κι εκεί θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για το θέατρο που λερώνεται, για τον Πέτρο Φιλιππίδη που χρειάζεται κατά την ίδια ψυχολόγο και για έναν μεγάλο ηθοποιό της γενιάς του που χάνεται.

ΠΕΘΑΝΕ ο Πέτρος Φιλιππίδης σήμερα! Το ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ επεισόδιο!..
ΠΕΘΑΝΕ ο Πέτρος Φιλιππίδης σήμερα! Το ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ επεισόδιο!..

Ωστόσο, η ίδια εξέφρασε την υποστήριξή της στα θύματα.

 

Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑΤΑ

«Θέλω να πούμε ότι δεν είναι μια χαρούμενη μέρα», είπε η Μαρία Ιωαννίδου, ωστόσο το πώς ερμηνεύει κανείς τα συναισθήματά του κάθε μέρα είναι εντελώς προσωπική του υπόθεση. «Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή, έπρεπε να πάει φυλακή.

Το θέμα είναι ότι θέλω να ακούσω και εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ, γιατί τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός» πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.

Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Αυτό έπρεπε να συμβεί. Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του, την Ελπίδα, που την γνωρίζω προσωπικά.

Πονάω πιο πολύ για τον γιο του γιατί καταστρέφεται η ζωή του.

Πονάω γιατί λεκιάζουμε το θέατρο», είπε στη συνέχεια η Μαρία Ιωάννιδου. Οι δικαστικοί ψυχολόγοι είναι αρμόδιοι βέβαια να τοποθετηθούν για την ψυχική υγεία κάθε κατηγορούμενου, αλλά ας συνεχίσουμε με την τοποθέτηση της Μαρίας Ιωαννίδου.

Η ΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ 3-4 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ…» ΚΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ.

Ξεκάθαρο δεν γίνεται μάλλον ακόμα, το πώς ένας επαγγελματικός χώρος πλήτετται από μία διαδικασία που σκοπό έχει την κάθαρσή του.

Τα πρόσωπα που σύμφωνα με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται τέλεσαν εγκληματικές πράξεις θα τιμωρηθούν εφόσον η δικαιοσύνη το αποφασίσει και όχι ο ίδιος ο επαγγελματικός χώρος τους.

Η απαιτούμενη κάθαρση θα φέρει τον ίδιο τον χώρο ένα βήμα πιο κοντά στο φως.

«Είναι άρρωστος, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό.

Κι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μια διαστροφή.

Να μην πούμε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, να πούμε κρίμα γιατί είναι άρρωστος», σημείωσε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου, συγχέοντας φημολογούμενες παραφιλίες ιστορικών προσώπων με σεξουαλικά εγκλήματα που καταλογίζονται σε πρόσωπα του παρόντος κι ανοίγοντας τη μεγάλη συζήτηση περί του έργου του καθενός και του διαχωρισμού ή μη από την προσωπικότητά του.

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ"
“Ο Πέτρος Φιλιππίδης ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολιάζει εύστοχα και φιλοσοφικά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη
«Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν.

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα κι έγινα φίλη με τον ίδιο και την οικογένειά του. Δεν μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, απλώς δεν με βίασε. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση» σημείωσε αργότερα η Μαρία Ιωαννίδου.

Και κάπου εκεί το μέτρο χάθηκε και στο Καλοκαίρι #Not η συζήτηση φούντωσε για τα καλά.

«Δεν είναι όμως μέσα στην ανθρώπινη φύση αυτή η επίθεση γιατί την άλλη φύση που τη δέχεται την επίθεση πρέπει να τη σεβαστούμε», αντέδρασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πήγε φυλακή. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν», επανήλθε στην κουβέντα η Μαρία Ιωαννίδου.

«Συμπαραστέκομαι στις κοπέλες, ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε αλλά δε μπορώ να χαρώ με αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου.

«ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΡΩΤΑΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ; ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑ;

Ο Πέτρος πέθανε τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου» κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.

Κι αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψη του, ωστόσο οι δημόσιες τοποθετήσεις συνεπάγονται συχνά και δημόσια κριτική.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ.

Ξέρω ότι θα ήθελα να εμπεριέχει σεβασμό στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση του άλλου, ξέρω ότι θα ήθελα να περιέχει όρια και ξέρω ότι δεν θα ήθελα αυτά να ξεπερνιούνται ή να δικαιολογούνται με μία λέξη που πιθανώς οδηγεί και σε στιγματισμό άλλων ανθρώπων. Κι αυτή όπως κι εκείνη της Μαρίας Ιωαννίδου, είναι η δική μου άποψη.

Κι όλα ξαναγυρίζουν στην αρχή εκεί που μιλήσαμε για το πώς χαρακτηρίζει ο καθένας την ημέρα του. Για άλλους είναι μια χαρούμενη μέρα, γι’ άλλους μια μέρα δικαίωσης, για κάποιους ακόμα μια μέρα αδιάφορη, για άλλους μια μέρα ζεστή με καύσωνα και για τη Μαρία Ιωαννίδου μια μέρα «κρίμα γιατί είναι άρρωστος».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner