freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πέτρος Φιλιππίδης: Με ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ στο ΝΟΝΟΣΟΜΕΙΟ!!! Τι είπαν οι γιατροί και η οικογένεια. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο σπίτι του ηθοποιού στο Ψυχικό μπροστά στην σύζυγό του η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός  θορυβημένος από όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με το πλήθος καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση, -επικαλούμενος πληροφορίες ότι ετοιμάζονται να τον εμπλέξουν σε παρόμοιες καταγγελίες- εξέδωσε διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του ανακοίνωση.

Σε αυτή, αναφέρεται σε «ιδιότυπες τηλεδίκες» τονίζοντας ότι αρνείται να κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα και καλώντας τα ΜΜΕ «να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση, αναπαραγωγή ή αναφορά του ονόματός μου, της εικόνας μου και της φωνής μου σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής διαδρομής μου, πριν αυτά καταγγελθούν σε δημόσιες αρχές».

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Harvey Weinstein της Ελλάδας! Οι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ καταγγελίες

Όπως αναφέρει, σέβεται οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά «αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο» προσθέτει.

Παρακαλεί δε τα ΜΜΕ, να σεβαστούν τη σύζυγο και το παιδί του, λέγοντας ότι «με τα τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα» και προειδοποιεί όποιον δεν σεβαστεί την τοποθέτησή του πως επιφυλάσσεται ρητώς παντός εν γένει νόμιμου δικαιώματός του.

Διαβάστε επίσης: Δεν άντεξε την συνεχόμενη ένταση και την πίεση των τελευταίων 24ωρων ο Πέτρος Φιλιππίδης, ειδικά την χθεσινή ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Τα γυρίσματα για την σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» φέρεται να μην έγιναν υπό ιδανικές συνθήκες για τον ηθοποιό που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες.

Παρόλο που δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα καταγγελίες ή κατηγορίες εναντίον του, το εξώδικο που επέλεξε να στείλει στα ΜΜΕ απαγορεύοντας την οποιαδήποτε αναφορά ή φωτογραφία του, έριξε ακόμη περισσότερο λάδι στην φωτιά που σιγόβραζε.

Από εκείνη την στιγμή ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο με φίλους του, προσπαθώντας να διακρίνει τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά την περίπτωσή του.

Τελικά όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον θόρυβο που προκάλεσε με το εξώδικό του και τα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα χθες καλά ενημερωμένες πηγές κάνουν λόγο για μια ένταση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», με άνδρα συνάδελφό του, μια πληροφορία όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: ΕΚΚΛΗΣΗ για “ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ”! ”Αν έχει κανείς…” (δες το βίντεο με όσα λέει)

Επιστρέφοντας στο σπίτι του μιλούσε συνεχώς σχεδόν στο τηλέφωνο, μέχρι την στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε το απόγευμα. Η σύζυγός του τον μετέφερε αμέσως με το αυτοκίνητό της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», όπου του έγινε αμέσως εισαγωγή.

Ακολούθησαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε οι γιατροί να διαπιστώσουν ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει, ενώ λίγο αργότερα η οικογένειά του εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες γύρω από τα όσα ακούγονται για το όνομά του στον θεατρικό και τον τηλεοπτικό χώρο λένε ότι οι γυναίκες που θα προχωρήσουν σε καταγγελίες εναντίον του, ακολουθούν τις οδηγίες των δικηγόρων τους.

Η διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, κυρίως λόγω νομικών λεπτομερειών όμως ο θόρυβος εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρός.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον Διέγραψε Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Επανεξέταση Για Τον Παύλο Χαϊκάλη

Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που επιμένουν ότι η περίπτωση του χαρισματικού κωμικού θα περιέχει πιο σοβαρές κατηγορίες από αυτήν των άλλων δύο συναδέλφων του.

Μετά τον Γιώργο Κιμούλη και τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Δήμητρας Λιάνη, οι οποίοι έχουν δεχτεί ονομαστικές καταγγελίες, ακολούθησε το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα τρεις περίπου ώρες μετά την εισαγωγή του, μια πολύ γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα.

Σε αυτήν όπως και στην πρώτη, η οποία έγινε λίγες ώρες μετά το εξώδικο του γνωστού ηθοποιού την περασμένη Δευτέρα δεν χρησιμοποίησε κάποια φράση και δεν έγραψε τίποτε, απλώς ανήρτησε ένα συγκεκριμένο σημείο στίξης αρκετές φορές.

Η συγκεκριμένη φέρεται να είναι μια από τις τουλάχιστον έξι γυναίκες που σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, αναμένεται να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες καταγγελίες. Αυτές θα αφορούν τον διακεκριμένο ηθοποιό, πρωταγωνιστή και μέρος πλέον ενός κυκλώνα που σαρώνει με ορμή τον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner