Hit enter after type your search item
img

Πέτρος Φιλλιπίδης: Της ΕΤΑΞΕ ΡΟΛΟ, έκαναν…ΕΡΩΤΑ επί έναν μήνα και την ΠΑΡΑΤΗΣΕ! Η περιγραφή με όλες τις λεπτομέρειες!

/
/

Πέτρος Φιλλιπίδης: Της ΕΤΑΞΕ ΡΟΛΟ, έκαναν…ΕΡΩΤΑ επί έναν μήνα και την ΠΑΡΑΤΗΣΕ! Η περιγραφή με όλες τις λεπτομέρειες!! Η περιγραφή με όλες τις λεπτομέρειες!Η περιγραφή με όλες τις λεπτομέρειες! Σκηνές συνταραχτικές, σκηνές που περιγράφονται στον τεράστιο φάκελο καταγγελιών εναντίον του κυρίου Πέτρου Φιλλιπίδη! Πουθενά στον κόσμο εκτός βέβαια της …μεγάλης Αμερικής δεν συνέβει παρόμοια ιστορία που νατραβήξει τα μάτια του κόσμου όλου πάνω της όπως…καλή ώρα στην Ελλάδα.

Σίγουρα την πρωτιά έχουμε και στον αριθμό τον καταγγελομένων! ‘Αλλο ένας, άλλο να χάσεις την μπάλα στο μέτρημα! Ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ. Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία» μάλλον δεν φαντάστηκε ότι η φράση του θα ήταν τόσο επίκαιρη στην Ελλάδα του 2021, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτές που αποκαθήλωσαν εν μια νυκτί ταλαντούχους ανθρώπους με εξουσία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΙΓΝΑΔΗ», Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ».

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ! ΈΧΑΣΕ τα “ΠΑΝΤΑ” ο Πέτρος Φιλλιπίδης! Φεύγει ΜΑΚΡΥΑ από την Αθήνα για να “γλυτώσει”

Ξεκινά η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών κατά του γνωστού πρωταγωνιστή – Η συγκλονιστική μαρτυρία της ταξιθέτριας Ν.Μ.: «Μου υποσχέθηκε να μου δώσει ρόλο με αντάλλαγμα να κάνουμε σεξ» – Ο ηθοποιός που μιλά για ξυλοδαρμό, τα εξώδικα και οι 54 μάρτυρες
Οταν ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ.

ΤΟ ΣΕΞ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2021, ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ.

Αν η εβδομάδα που πέρασε ήταν «εβδομάδα Λιγνάδη», η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι, όπως όλα δείχνουν, «εβδομάδα Φιλιππίδη».

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ…ΟΥΡΑΝΟΙ! “Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ Μ’ ΕΠΙΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ”! ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! Ο ΓΑΜΟΣ, Ο ΓΙΟΣ, Η ΚΑΡΙΕΡΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!…ΤΟΥ ΠΙΟ…ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ!

Η διαδικασία προβλέπεται να είναι μακρά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ο φάκελος περιλαμβάνει ήδη οκτώ επώνυμες καταγγελίες, ενώ μία ακόμη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει δημοσίως με συνέντευξή της αναμένεται να κληθεί να καταθέσει.

ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΣΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 54!

Δείγμα και αυτό του φόβου που έχει μετά τις αποκαλύψεις που διέλυσαν τον μύθο του «Λάκη του γλυκούλη», που μόνο ως τέτοιος δεν εμφανίστηκε, σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από τις γυναίκες που τον κατηγορούν.

Τα χάδια, η αυτοϊκανοποίησή του μπροστά σε μια κοπέλα με την προτροπή «πάρ’ τον, πάρ’ τον στο στόμα», η λεκτική βία και, τέλος, ο βιασμός προκάλεσαν σοκ στην ελληνική κοινωνία.

Από αυτές τις καταγγελίες εικάζεται ότι μία μπορεί να εμπλέξει σε δικαστική διαμάχη τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς οι υπόλοιπες αφορούν αδικήματα που λόγω χρόνου έχουν παραγραφεί.

Αυτή που δεν έχει παραγραφεί θεωρείται αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Πέτρος Φιλλιπίδης: ΟΣΚΑΡ…ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ! Θα φάει η ΜΥΓΑ …σίδερο και το ΚΟΥΝΟΥΠΙ…!

Η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού-σκηνοθέτη θα είναι κατά τι διαφορετική από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη: επιλέγει πιο ψύχραιμη προσέγγιση υπεράσπισης, θα προσπαθήσει όμως να ακυρώσει τα στοιχεία και να αποδομήσει τα θύματα.

ΣΤΟΥΣ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», πέρα από τις τρεις γυναίκες που άνοιξαν τον χορό των καταγγελιών, δηλαδή την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη, ακόμη τέσσερις γυναίκες κατέθεσαν έως τώρα στο ΣΕΗ, με τις καταγγελίες να διαβιβάζονται στη Δικαιοσύνη.

Οι τελευταίες καταγγελίες αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τουλάχιστον μία απόπειρα βιασμού. Για την υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί και αφορά αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα, η κλήση του ηθοποιού για απολογία θα γίνει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.

Μετά τον κυκλώνα που τον χτύπησε και μια νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για την οποία ανακοινώσεις εξέδωσε μόνο η οικογένειά του, παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι, άλλωστε, εύκολο να κυκλοφορεί πλέον στο Ψυχικό με την πρότερη άνεση του διάσημου σταρ που βρίσκεται ψηλά και όλοι κρέμονται από το στόμα του όταν εμφανίζεται κάπου.

ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ.

Προς το παρόν εξακολουθεί να κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό και να μη μιλάει για τις καταγγελίες που συνεχώς προκύπτουν. Η τελευταία είναι του Γιώργου Ψάλτου, ο οποίος τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό σε συγκεκριμένη σκηνή του έργου «Φον Δημητράκης» επί μία ολόκληρη σεζόν, κάνοντας λόγο για ανελέητο ξύλο.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ.

Η ταξιθέτρια, οι ηθοποιοί και η πρώην μαθήτρια

Mε βάση τον φάκελο, οι καταγγέλλουσες που δεν γνωρίζαμε έως τώρα είναι μια ταξιθέτρια, δύο ηθοποιοί και μια πρώην μαθήτριά του.

H ταξιθέτρια στο θέατρό του, με τα αρχικά Ν.Μ., περιγράφει στην καταγγελία της ότι ο ηθοποιός την είχε ξεχωρίσει και της ζητούσε να πηγαίνει στο καμαρίνι του.

Η νεαρή κοπέλα κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από μέρος του ηθοποιού, η οποία ξεκίνησε με ένα χάιδεμα στο χέρι, πίσω από την κουρτίνα της σκηνής.

Κάτι που την ξάφνιασε ενώ ο ηθοποιός φέρεται να την καθησύχασε και να μην επέμεινε, συνέχισε όμως να τη φλερτάρει.

Αυτή αρχικά δεν ενέδωσε, αλλά μια μέρα που είχε κληθεί στο καμαρίνι του και μάζευε τα ρούχα, αυτός φέρεται να έκανε κάτι το οποίο την ανάγκασε να φύγει από το καμαρίνι του, έξω από το οποίο συνάντησε στενή του συνεργάτιδα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ «ΠΟΥ ΠΑΣ;» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, της πρόσφερε ρόλο ζητώντας της ως αντάλλαγμα συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, στην οποία η κοπέλα δεν ενέδωσε αρχικά.

Οταν τελικά ενέδωσε, το έκανε συναινετικά και αυτό φέρεται να έγινε και άλλες φορές κατά τη διάρκεια ενός μήνα, όμως ρόλο δεν πήρε ποτέ.

Η ίδια διευκρινίζει, πάντως, στην καταγγελία της ότι της ασκήθηκε ψυχολογική, αλλά όχι σωματική βία.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ Λ.Μ., Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Οπως υποστήριξε η ίδια, την απομόνωσε, άρχισε να της χαϊδεύει τα μαλλιά και της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά.

Οταν εκείνη προσπάθησε να φύγει τρέχοντας, διαπίστωσε ότι οι πόρτες του θεάτρου ήταν κλειδωμένες. Και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, δεν ασκήθηκε βία.

Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Μ., ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2008 ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.

Οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη ξεκινούν από το 1994 και φτάνουν στα τελευταία χρόνια και εκτός από ηθοποιούς και ταξιθέτριες περιλαμβάνουν ακόμη και παλιές του μαθήτριες.

Μία από αυτές είναι η Μ.Θ. που ως ενήλικη πήγε να δει τον παλιό της καθηγητή στην παράσταση «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Θέλησε να τον συγχαρεί μετά το τέλος του έργου και ο ηθοποιός φέρεται να της είπε να τον περιμένει για να τα πουν με την ησυχία τους.

Οπως κατήγγειλε η ίδια, την ώρα που συζητούσαν ο Πέτρος Φιλιππίδης της άνοιξε το πουκάμισο σοκάροντάς τη με την κίνησή του αυτή.

Η κοπέλα τον έβρισε, γύρισε την πλάτη της και έφυγε, ενώ ο ηθοποιός τής έδειξε τον δρόμο για το ασανσέρ, έχοντας μάλλον πάρει το μήνυμα.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ, Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Η πιο σοβαρή μέχρι στιγμής καταγγελία κατά του ηθοποιού, η οποία όμως δεν έχει κατατεθεί στο ΣΕΗ αλλά δημοσιοποιήθηκε μέσω γνωστής ιστοσελίδας, αφορά πασίγνωστη ηθοποιό με τα αρχικά Α.Γ. Σύμφωνα με αυτή, συνέβη τον Αύγουστο του 2014 στην Αθήνα, δεν έχει παραγραφεί και θα διενεργηθεί τακτική ανάκριση για πράξη κακουργηματικού βαθμού, όπως είναι η απόπειρα βιασμού.

Το απόσπασμα που ακολουθεί από τη δημοσιοποίησή της είναι ανατριχιαστικό: «Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια”.

ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΤΑΝ! “ΤΑ @@ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!” , ΕΙΠΕ. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΧΕ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΣΙΟΣ. ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά.

Ούτε αυτό όμως άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Εκανα πως παθαίνω κρίση.

Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Εβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο.

“Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα”, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο.

Επεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!”».

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία γυναίκα το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και η οποία φέρεται να κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό.

Ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας περιέγραψε το περιστατικό στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι η πελάτισσά του κλήθηκε από τον ηθοποιό -τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά φωτογράφισε- να συναντηθούν στο σπίτι του για δουλειά.

Πήγε γνωρίζοντας ότι είναι παντρεμένος και πιστεύοντας ότι δεν κινδυνεύει και η κουβέντα του μαζί της ξεκίνησε με τα επαγγελματικά.

Διήρκεσε περί τα 25 λεπτά, όταν ο φερόμενος ως δράστης ηθοποιός άρχισε να πηγαίνει την κουβέντα σε πολύ πιο προσωπικό επίπεδο.

Οταν η ηθοποιός σηκώθηκε να φύγει διαπίστωσε ότι το σπίτι ήταν κλειδωμένο και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, βίωσε έναν ολοκληρωμένο βιασμό από τον δράστη, πριν αυτός την αφήσει να φύγει.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΗ.

Ολες αυτές τις ημέρες ο ηθοποιός-σκηνοθέτης που βίωσε μια βίαιη αποδόμηση μέσα σε λίγα 24ωρα μετά τα όσα έγιναν γνωστά, χάνοντας δουλειές σε σίριαλ και στον χώρο της διαφήμισης, ετοιμάζει την απολογία του.

ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.

Σύμφωνα με τα ελάχιστα που διαρρέουν, οι μάρτυρες που επικαλείται θα καταθέσουν μετά από ειδοποίηση που θα λάβουν από τον ΣΕΗ για να ενισχύσουν την υπερασπιστική γραμμή του ανθρώπου που γκρεμίστηκε από τον θρόνο του μετά τα όσα έγιναν γνωστά για το άτομό του από τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για τα όσα πέρασαν -αυτές που συνεργάστηκαν και οι άλλες που τον συνάντησαν γι’ αυτόν υποτίθεται τον λόγο- στα χέρια του τηλεοπτικού Λάκη που μόνο γλυκούλης δεν ήταν.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :