Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πέτρος Ιακωβίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 12 Σεπτεμβρίου 1988 (33 ετών)
Καβάλα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα τραγουδιστής

Ο Πέτρος Ιακωβίδης (Καβάλα, 12 Σεπτεμβρίου 1988) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Πέτρος Ιακωβίδης: Διασκέδασε με την κούκλα αδερφή του στην Λένα Ζευγαρά!

Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο “Ο έρωτας μου γίνε” σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια “Βάλε”, “Αγκαλιά” και “Κοριτσάκι μου”, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Στις 11 Ιουνίου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ του με τίτλο “Αποτυπώματα” από τη Minos Emi / Universal σε παραγωγή της Icon Music. [1]

Πέρα από το τραγούδι, ο Πέτρος Ιακωβίδης ασχολείται και με τη σύνθεση. Έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία τόσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό (“Αθήνα-Θεσσαλονίκη” – “Φοβάμαι” – “Ξημερώματα”), όσο και για τον Stan (“Χτύπα” – “Eίσαι Απαραίτητη”) κ.α. Το 2015 ήταν υποψήφιος στα Mad Video Music Awards για το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη[2], με το βραβείο να το κερδίζει ο Κωνσταντίνος Κουφός. Την ίδια χρονιά, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live duet στη σκηνή των μουσικών βραβείων MAD με τον Χρήστο Δάντη και τον Στέλιο Λεγάκη ερμηνεύοντας το τραγούδι “Κομμάτια”. Είναι ανιψιός του τραγουδιστή Νίκου Κουρκούλη

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και όπως δήλωσε νιώθει ευτυχισμένος.

Το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» το κρατάς ερμητικά κλειστό;

Γενικά είμαι άνθρωπος των σταθερών σχέσεων, είμαι και Παρθένος στο ζώδιο. Εκτός από τη μητέρα σου, η κοπέλα σου είναι ο άνθρωπος που θα σε ηρεμήσει. Δεν μου αρέσει να απασχολώ για την προσωπική ζωή, όχι τόσο για μένα, αλλά γιατί θέλω να προστατεύσω την κοπέλα που είμαστε μαζί. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάτι, ούτε ότι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα αν μαθευτεί. Και έξω θα βγούμε, κυκλοφορούμε κανονικά. Μπορεί και η ίδια να μη θέλει να τη γνωρίζουν, οπότε εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό.

Γνωρίζω περίπτωση συναδέλφου σου που η σχέση του χάλασε επειδή η κοπέλα αισθανόταν ότι την έκρυβε για να φαίνεται διαθέσιμος.

Θα σου απαντήσω με ερώτηση. Όταν λες συνέχεια ότι είσαι μόνος σου, θα σε πιστέψει κανείς; Δηλαδή τι κάνεις; Κάθεσαι όλη μέρα σπίτι σου και βλέπεις τηλεόραση; Ο καλλιτέχνης δεν θα κάνει οικογένεια για να μην απογοητευτούν οι θαυμάστριες; Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Πόσο έχει κρατήσει η μεγαλύτερή σου σχέση;

Τέσσερα-πέντε χρόνια.

Ο χωρισμός είχε πόνο;

Έχω πονέσει κι εγώ, ψέματα να πω; Θέλω όμως να διατηρώ μια καλή σχέση με τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει να μαλώνω. Όταν τελείωνε κάτι, γινόταν γιατί και οι δύο πλευρές ήταν κουρασμένες.

Δίνεις καλό βαθμό στον εαυτό σου ως σύντροφο;

Όχι, είμαι λίγο περίεργος. Όταν βγάλω προς τα έξω τη γυναίκα που θα παντρευτώ, θα τα πει εκείνη!.

Είσαι συντηρητικός;

Δεν είμαι συντηρητικός, είμαι πολύ εγωιστής. Μπορεί να φταίει το ζώδιο, ο χαρακτήρας μου, μπορεί και η ποντιακή καταγωγή, είμαι λίγο ξεροκέφαλος! Δεν έχω θέμα με τη ζήλια. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ. Ακόμα και σε φίλους μου που είναι λίγο ζηλιάρηδες τους λέω: “Άμα θες να έχεις δίπλα σου μια ωραία γυναίκα, και θα την κοιτάξουν έξω και θα τη φλερτάρουν. Με όλες το ίδιο συμβαίνει. Αν σε πειράζει, μην κάνεις σχέση”. Είναι δυνατόν μια κοπέλα 22-25 χρόνων να μη θέλει να βγει να διασκεδάσει και μόνη της; Για αυτό πάντα έλεγα μέσα μου “εγώ τη γυναίκα μου την εμπιστεύομαι, αν κάνω λάθος, δεν πειράζει. Δεν μπορούμε να πέφτουμε πάντα μέσα”.

Η γνώμη της μάνας σου μετράει;

Σίγουρα δεν περιμένω από τη μάνα μου να μου πει αν της αρέσει ή όχι η κοπέλα που έχω δίπλα μου. Και η ίδια όμως δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. Μου έχει εμπιστοσύνη.

Μιλάτε κάθε μέρα;

Ναι. Μπορεί να με πάρει εκείνη δέκα φορές τη μέρα και εγώ άλλες τρεις.

Πότε διαφωνήσατε τελευταία φορά;

Συνήθως της φωνάζω γιατί με παίρνει να μου πει ένα πράγμα, μετά από δέκα λεπτά θυμάται κάτι άλλο, μετά ένα τρίτο. Καταλαβαίνω βέβαια ότι όλο αυτό γίνεται από αγάπη.

Λένε ότι οι άντρες ψάχνουν υποσυνείδητα γυναίκες που να έχουν χαρακτηριστικά της μητέρας τους.

Έτσι ακριβώς είναι. Επειδή μεγαλώνεις με τη μητέρα να προσπαθεί να απαλύνει τα προβλήματά σου, αναζητάς και μια σύντροφο να κάνει το ίδιο. Δεν μπορούν όλες να το κάνουν. Όταν μια γυναίκα καταφέρνει να ηρεμήσει έναν άνθρωπο σαν εμένα που είμαι πολύ νευρικός…

 

Δισκογραφία
Άλμπουμ
Αποτυπώματα (2017)
Σου Τα ‘Δωσα Όλα (2018)
Τραγούδια
Έτος Τίτλος
2015 “Ο Έρωτας Μου Γίνε”
2016 “Βάλε”
“Αγκαλιά”
“Κοριτσάκι Μου”
2017 “Ακροβάτης”
“Ορκίσου”
“Με Πονάει”
“Κάτσε Καλά”
“Σε Χρειάζομαι”
“Όταν Λείπεις”
“Όνειρο Και Τρέλα”
“Σε Χρειάζομαι”
“Πόσο Μου Λείπει”
“Αποτυπώματα”

2018 “Μην Τολμήσεις”
“Γέλα Μου”
“Ψεύτικα Φιλιά”
“Ένα Φιλί”
“Παραφέρεσαι”
“Βράδια Αξημέρωτα”
2019 “Απωθημένο”
“Που Να Είσαι Τώρα”
“Σου Τα ‘Δωσα Όλα”
“Φοβάμαι”
“Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα”
2020 “Κοιμήσου Απόψε Εδώ”
“Μη Θυμώνεις”
2021 “Μου ‘λειψες Πολύ”
Φιλμογραφία

Νατάσα Θεοδωρίδου – Πέτρος Ιακωβίδης – Χρήστος Κυριαζής: Η επιτυχία κάνει check-in στο «Teatro»!

Videoclips
Έτος Τίτλος
2015 “Ο Έρωτας Μου Γίνε”
“Με Ανασα Κομμενη”
“Με Φωνάζουν Πλεον Αλητη”
2016 “Βάλε”
“Αγκαλιά”
“Κοριτσάκι Μου”
2017 “Κάτσε Καλά”
“Ακροβάτης”
“Αποτυπώματα”
2018 “Γέλα Μου”
“Μην Τολμήσεις”
“Βράδια Αξημέρωτα”
2019 “Σου Τα ‘Δωσα Όλα”
“Φοβάμαι”
2020 “Κοιμήσου Απόψε Εδώ”
“Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα”

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2015 Mad Video Music Awards ALPHA Ο Ίδιος Ερμηνεία
2017 Mad Video Music Awards ALPHA
2018 Mad Video Music Awards ALPHA
Super Music Awards ALPHA Κύπρου
2019 Super Music Awards ALPHA Κύπρου
Έργο ως συνθέτης-στιχουργός

Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστος Κυριαζής και Πέτρος Ιακωβίδης μίλησαν στο Πρω1νό λίγο πριν την πρεμιέρα τους!

Τραγούδια που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες
Έτος Τίτλος Ερμηνεία Σημειώσεις
2016 “Χτύπα” Stan Μουσική – Στίχοι
“Είσαι Απαραίτητη” Stan Μουσική – Στίχοι
“Φοβάμαι” Κωνσταντίνος Αργυρός Μουσική – Στίχοι
“Αθήνα – Θεσσαλονίκη” Κωνσταντίνος Αργυρός Μουσική – Στίχοι
2017 “Ξημερώματα” Κωνσταντίνος Αργυρός Μουσική – Στίχοι
“Σ’ αυτην Να Πας Ειρήνη Παπαδοπούλου Μουσική – Στίχο
2018 “Παίξε Μαζί Μου” Θοδωρής Φέρρης Μουσική – Στίχοι
“Μη Μιλάς” Γιάννης Πλούταρχος Μουσική – Στίχοι
2019 “Μάτια Μελαγχολικά” Μορφούλα Ιακωβίδου Μουσική – Στίχοι
2020 “Παραδόθηκα Σε Σένα” Νατάσα Θεοδωρίδου Μουσική – Στίχοι

Πέτρος Ιακωβίδης: Η απάντηση του στο αν είναι ζευγάρι με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Live εμφανίσεις
Νυχτερινά Κέντρα
2015-2016: Room63 (με τους Ελένη Τζαβάρα, Χρήστο Ανδριανό και Χριστίνα Σάλτη)
2016-2017: Fantasia Live (με τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα)
2017: Club Vogue
2017: Fantasia Live
2017-2018: Club Vogue (με τον Νίκο Κουρκούλη)
2018: Fantasia Live (με την Νατάσα Θεοδωρίδου)
2018-2019: Club Vogue (με τους Νατάσα Θεοδωρίδου και Stan)
2019: Fantasia Live (με τους Νατάσα Θεοδωρίδου και Stan)
2019: Club Vogue (με τους Νατάσα Θεοδωρίδου και Onirama)
2019-2020: Teatro Music Hall (με τους Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Κυριαζή)
2020: Akanthus

Περιοδείες
Summer Tour 2015
Summer Tour 2016
Summer Tour 2017
Summer Tour 2018
Summer Tour 2019
Summer Tour 2020

Πέτρος Ιακωβίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Πέτρος Ιακωβίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Πέτρος Ιακωβίδης! Η ηλικία που ΕΚΡΥΒΕ καλά τόσα χρόνια
Πέτρος Ιακωβίδης! Η ηλικία που ΕΚΡΥΒΕ καλά τόσα χρόνια
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner