Ποιοι παίκτες του Survival θα δωρίσουν το χρηματικό έπαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό;

1

Ο σκοπός της συμμετοχής τους στο ριάλιτι επιβίωσης του «Ε» δεν ήταν ούτε η αναγνώριση, αφού εδώ και δύο χρόνια ξεχωρίζουν με τα τραγούδια τους και τις live εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα, ούτε και το χρηματικό έπαθλο. Όλα όσα αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης τους στον αέρα της εκπομπής «2 στις 2» του «Ε» πραγματικά συγκίνησαν τόσο τις παρουσιάστριες όσο και τους θαυμαστές των Droulias Brothers.

Γιατί σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Ανδρέας Τσαμπούκος απαντώντας στην ερώτηση για το αν βλέπει ότι ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας θα φτάσουν στο τελικό, σε περίπτωση που κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, μέρος του θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

«Δεν ξέρω για το αν θα είναι νικητές. Για εμάς έπαθλο είναι η αγάπη του κόσμου και επίσης αν κερδίσουμε μεγάλο μέρος θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό γιατί δεν μπήκαμε για τα χρήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com