Πηνελόπη Πλάκα: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και η ηθοποιός – Τι αποκάλυψε;

1

Η Πηνελόπη Πλάκα αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση ενώ αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό». «Μου ήρθαν όλα τόσο εύκολα που πολλές φορές φοβάμαι μήπως στην πορεία μου έρθουν τα δύσκολα που περνάνε όλοι στη δουλειά… Ποτέ δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Δεν έχω πάθει κρίσεις πανικού στη σκηνή, έχω πάθει στη ζωή όμως…και δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πήρα δέκα τηλέφωνα για να με σώσουν…».

Όσο για το αν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση απάντησε: «Κατά κάποιο τρόπο έχω ζήσει τη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν στη σχολή και είχα πάει σε έναν σκηνοθέτη που έκανε οντισιόν… και όχι χυδαία να φθάσω να πω «χριστέ μου πως θα φύγω από εδώ…» αισθάνθηκα κάποια ενόχλησα αλλά το αντιμετώπισα μόνη μου».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    «Κατά κάποιο τρόπο» δηλαδή να πει κι αυτή ότι την παρενόχλησαν μη μείνει έξω από το κλαμπ άιντε με όλες τις γυναίκες που τις παρενοχλούν και κατ τ άλλα οι άντρες δε κυνηγάνε πια κι είναι φλούφληδες και που πήγαν οι άντρες