Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πηνελόπη Τσιλίκα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι Ελληνίδα ηθοποιός.[1]

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών και είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου.[2] Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Παντελής Βούλγαρης, ο Παναγιώτης Πορτοκαλάκης και ο Βαρδής Μαρινάκης.

Φιλμογραφία
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Σχόλια
2013 Μικρά Αγγλία Υποψήφια – Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας για A’ Γυναικείο Ρόλο[4]
2019 Η Ανάκριση Υποψήφια – Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας για A’ Γυναικείο Ρόλο
2019 Ζίζοτεκ
2021 Kala azar Υποψήφια – Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας για A’ Γυναικείο Ρόλο

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2016-2017 Η Λέξη Που Δεν Λες ALPHA Ιωάννα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2021 Σιωπηλός Δρόμος MEGA Θάλεια Καρούζου
2022 Η Γέφυρα ΑΝΤ1+ Αφροδίτη

Πηνελόπη Τσιλίκα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3
Πηνελόπη Τσιλίκα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3

Θέατρο
Έτος Τίτλος Σημειώσεις
2012 Ο Γενικός Γραμματεύς Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου [5]
2015 Βασιλιάς Ληρ
2015 Dogville
2018 Η βοσκοπούλα

Πηνελόπη Τσιλίκα: «Δεν μας χωρίζει τίποτα με τους Τούρκους, έχουμε μεγάλη συγγένεια»

“Είτε το θέλουμε είτε όχι έχουμε, αυτό συμβαίνει” υπογραμμίζει η ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα.

Με αφορμή την ελληνοτουρκική παραγωγή «Γέφυρα» του ΑΝΤ1+ μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, δε, αναφέρθηκε τόσο στη συγγένεια των Ελλήνων με τους Τούρκους όσο και στον ισχυρό ανταγωνισμό που δέχονται οι γυναίκες στο χώρο της υποκριτικής.

Σιωπηλός δρόμος: “Ο μαγικός αυλός” έρχεται απόψε για να καθηλώσει

Ειδικότερα, η Πηνελόπη Τσιλίκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην ουσία δεν μας χωρίζει τίποτα με τους Τούρκους και είτε το θέλουμε είτε όχι έχουμε μια μεγάλη συγγένεια με την Τουρκία. Όπως έχουμε μεγάλη συγγένεια και με την Ιταλία. Οι λαοί έχουν πολλά κοινά και η πολιτική είναι πολιτική».

«Οι γυναίκες στον χώρο της υποκριτικής αντιμετωπίζουμε ένα αντικειμενικό θέμα. Είμαστε υπερδιπλάσιες από τους άνδρες συναδέλφους μας και αυτό από μόνο του δημιουργεί προβλήματα. Ταυτόχρονα οι ανδρικοί ρόλοι είναι πολύ περισσότεροι οπότε για εμάς τις γυναίκες ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο ισχυρός.

Σιωπηλός Δρόμος: Τι θα δούμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο

«Επειδή αυτό που κάνουμε είναι ασαφές, ο χώρος δημιουργεί ένα έδαφος για να βγουν συμπεριφορές και αισθήσεις πάνω στη δουλειά οι οποίες όμως δεν ανήκουν στη δουλειά» συμπλήρωσε η Πηνελόπη Τσιλίκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηνελόπη Τσιλίκα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Πηνελόπη Τσιλίκα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΓΑΜΟΣ και η ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ του Βασίλη Μπεκιάρη με την Δέσποινα Βανδή!

Όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα της Νομικής κατάλαβα ότι εκεί τα ψωμιά μου ήταν μετρημένα
“Έδωσα Πανελλήνιες και πέρασα Νομική στην Αθήνα. Η χαρά ήταν μεγάλη κι έκλεισε ο κύκλος του «σχολείου». Το βράδυ πριν πάω πρώτη μέρα στη Σχολή για μάθημα έκατσα σπίτι κι έφτιαξα ένα μεγάλο κολλάζ για το εξώφυλλο του τετραδίου της σχολής – αυτό νομίζω λέει από μόνο του κάτι. Όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα της Νομικής κατάλαβα ότι εκεί τα ψωμιά μου ήταν μετρημένα κι άρχισα να ψάχνω άλλα πράγματα. Μπήκα σε ένα φοιτητικό περιοδικό κι έγραφα εκεί για κανένα χρόνο και μια μέρα ένα παιδί από το περιοδικό μας είπε για ένα γύρισμα μιας μεγάλου μήκους που χρειάζονται κόσμο για έξτρας. Όταν είδα τι είναι αυτό, σκέφτηκα πως αυτό μπορώ να το κάνω κι εγώ. Ήταν ένα γύρισμα για τη «Χώρα Προέλευσης» του Σύλλα Τζουμέρκα”, είπε στο site monopoli η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Πηνελόπη Τσιλίκα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Πηνελόπη Τσιλίκα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ξεκίνησα χορό από τεσσάρων χρονών
Όποτε κάναμε παρουσιάσεις να δείξουμε στους γονείς τί μπορούμε να κάνουμε με έπιανε χαρά και αγωνία, όσο περνούσαν τα χρόνια οι παρουσιάσεις έγιναν παραστάσεις, με φώτα και κοστούμια, κι εμένα αυτά τα λεπτά πάνω στη σκηνή μου άρεσαν πολύ. Και οι δασκάλες έλεγαν στους γονείς «το παιδί σας έχει ταλέντο» και οι γονείς από τη μια χαιρόντουσαν κι από την άλλη δεν ήξεραν τι να το κάνουν – όπως κι εγώ για να λέμε την αλήθεια.

Την περίοδο που έψαχνα τι θα κάνω αφού δε θα γίνω δικηγόρος, έκανα την τραγουδίστρια σε μια μπάντα που είχανε κάποιοι φίλοι. Η μουσική μου αρέσει πολύ, έχει δύναμη πολύ μεγάλη, θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε θέατρο και σινεμά σαν μουσική. Τα live είναι παραστάσεις· όποτε με καλούν να κάνω κάποιο γκεστ χαίρομαι πολύ.

Το γερό στομάχι της βίας
Δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει ακούσει τη φράση «χρειάζεται γερό στομάχι για να κάνεις αυτήν τη δουλειά». Και είναι μια φράση που ευσταθεί στην ολότητά της, ωστόσο πρέπει να αναρωτηθούμε τι σημαίνει στην πράξη, έγραψε η ίδια στη lifo.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner