Ποιος μιλάει! Ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν θεωρώ καλή ηθοποιό τη Μελίνα Μερκούρη»

1

«Ένας άνθρωπος με τρομακτική ενέργεια, σεξαπίλ, επιβολή στο περιβάλλον του, αλλά εντάξει… εγώ δεν τη θεωρούσα καλή ηθοποιό», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο ηθοποιός

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ήταν καλεσμένος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Epsilon, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και αμφισβήτησε την υποκριτική δεινότητα της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη.

Ο ηθοποιός, φέτος, πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Στέλλα» και ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού αν φοβάται τη σύγκριση με την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μελίνα Μερκούρη.

«Ποια σύγκριση; Μα είναι δυνατόν να μπω σε διαδικασία σύγκρισης το 2017 με κάτι που γυρίστηκε σε ταινία το 1955; Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να παιχτεί ποτέ τίποτα».
Τότε η παρουσιάστρια τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για τη Μελίνα Μερκούρη σαν ηθοποιό. Ο Πασχάλης Τσαρούχας απάντησε πως δεν είναι καλή και υποστήριξε πως αρκετοί το πιστεύουν, αλλά δεν το λένε δημόσια.

«Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι καλή. Δεν τη θεωρώ καλή ηθοποιό. Ένας άνθρωπος με τρομακτική ενέργεια, σεξαπίλ, επιβολή στο περιβάλλον του, αλλά εντάξει… εγώ δεν τη θεωρούσα καλή ηθοποιό».

«Είσαι ο τρίτος που ακούω να το λέει…», σημείωσε η Ναταλία με τον Πασχάλη Τσαρούχα να προσθέτει: «Είναι πολλοί περισσότεροι αλλά δεν το λένε. Για να είναι πρωταγωνιστής κάποιος δεν είναι απαραίτητο να είναι καλός ηθοποιός. Για να είσαι σταρ προϋποθέτει να έχεις μια σειρά άλλων προσόντων από το πρώτο που θα πρέπει να έχεις».

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ωω στο άρθρο

    Χιλια δικαια.εχουν θεοποιησει το μεγαλυτερο αγγουρι (για να μην μιλησω για την ηθικη της στην κατοχη κλπ)που εχει περασει ποτε απο τον χωρο του θεαματος στην ελλαδα

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com