«Πληρωνόμουν και τρεις μέρες μετά δεν είχα λεφτά για να ζήσω»

0

«Τα χρήματα που έπαιρνα έφταναν ίσα ίσα για το νοίκι.»
Ο Αντώνης Λουδάρος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φονική Παγίδα» και μίλησε στο Happy day για στιγμές που οικονομικά δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει.

Αν έχει αισθανθεί ποτέ ηττημένος επαγγελματικά…

«Αρκετές φορές. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί σου δίνει φτερά αν σκεφτείς για να πας παρακάτω και να προχωράς τη ζωή σου. Δεν κάνουμε μόνο επιτυχίες στη ζωή, κάνουμε και αποτυχίες.»

Αν έχει ζήσει σε οικονομικό τέλμα…

«Όταν ξεκινούσα. Σε αυτή τη δουλειά ξεκίνησα με ελάχιστα χρήματα και πολλές φορές μετά τις τρεις πρώτες μέρες που είχα πληρωθεί δεν είχα λεφτά για να ζήσω. Γιατί τα χρήματα που έπαιρνα έφταναν ίσα ίσα για το νοίκι. Μετά σιγά σιγά αυτό καλυτέρευε λίγο. Να είναι καλά η περίοδος που ζούμε που μας έχει ξαναφέρει να θυμόμαστε πως ήταν τα νεανικά μας χρόνια. Σε απόγνωση με έναν τρόπο έρχεσαι όταν λες πως θα πληρώσω αυτό, πως θα πληρώσω εκείνο και δεν σου φτάνουν τα λεφτά. Αλλά εντάξει, δεν το βάζουμε και κάτω. Κάπως όλοι έχουμε ανακαλύψει έναν τρόπο και λες θα δώσω αυτό και δεν θα δώσω εκείνο και τον άλλο μήνα θα δώσω εκείνο.»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com