ΠΩ – ΠΩ! Είδες πως…ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕ η Μενεγάκη; Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την…ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΠΩ – ΠΩ! Είδες πως…ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕ η Μενεγάκη; Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την…ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!! Αυτή τη φορά, η σημερινή φωτογραφία  που έδωσε στηνδημοσιότητα η Ελένη, τα σπάει. Τα…σημάδια είναι πια ορατό και αυτό που λέμε εναμιση δύο μήνες σχεδόν, ήρθε η ώρα ν’ απαντηθεί. Δείτε σχολαστικά τη Ελένη. Πολύ σχολαστικά.

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ! Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΠΗΡΕ ΒΑΡΟΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ!

Σ’ αυτό το κοντινό σχετικά πλάνο, στο οποίο διαφημίζει ως συνήθως ένα προιόν, τα πάντα φαίνονται. Ακόμα και το μέρος της κοιλίτσας της, παρά το ότι, την…κρύβει με το προιόν. Κάτι που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό. Δέιτε λοιπόν! Το πρόσωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι!…

Έπειτα, θυμηθείτε τι διαβάζετε τον τελυεταίο καιρό ή ανατρέξτε σε άλλες αναρτήσεις μας!…

Tο πέμπτο παιδί για τηνΕλένη και το δεύτερο για τον Μάκη Παντζόπουλο! Έτσι δεν πιστεύαμε πριν έξι χρόνια πως είναι πάλι έγκυος η βασίλισσα.

Είναι δυνατόν; Θα θυμηθείς αυτό ακριβώς: Πριν έξι χρόνια!

Απολύτως πιθανά συμβαίνουν στην Ελληνική σοου μπιζ αλλά και στα.μ.μ.ε όπου όλοι αναπαράγουν είδηση ότι η Ελένη μενεγάκη είναι έγκυος, αλλά κανείς δεν θέλει να την “χρεωθεί”.

Μόνο να την εκμεταλευτεί. Ταυτόχρονα υπάρχουν και followers (κανονικοί ή όχι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, που εκπλήσσονται από το γαιτανάκι φημών – λες και δεν αρέσει στην Ελένη αυτό – που τη θέλει ξανά έγκυο.

Τι γίνεται λοιπόν; Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι για 5η φορά έγκυος.

Ελένη Μενεγάκη σύζυγος: Δυόμιση και να ΤΣΟΥΖΟΥΝ οι ΓΑΜΟΙ της! Οι κρυφοί, οι αληθινοί και ο…ΜΟΥΦΑ! όσα δεν έμαθες ποτέ!

Μάλιστα, το νέο σχόλιο της κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες έκανε να “σκάσουν” πολλές αντιδράσεις.

Η πάντα λαμπερή Ελένη! Μια απάντηση; από το ίνσταγκραμ!

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της όπου πόζαρε γεμάτη λάμψη.

Σ΄αυτήν, κρύβει επιμελώς την κοιλιά της όπως συνηθίζει στις τελευταίες φωτογραφίες…πράγμα που γιγαντώνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με όσα συνηθίζει η Ελένη, αν τελικά ισχύει, αυτή η εγκυμοσύνη, θα την αποκαλύψη σε…περίπου δυο μήνες από τώρα. Τότε που σίγουρα δεν θα κρύβεται!

Τα likes έπεσαν βροχή και εκατοντάδες ήταν τα σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά, ένας διαδικτυακός φίλος της αναφέρθηκε στις φήμες περί εγκυμοσύνης, εκείνη απάντησε!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” γνωστοποιήθηκε πως οι φήμες που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από 15 χρόνιa δεν ισχύουν.

Πιο συγκεκριμένα, η γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1 Στέλλα Λίτου διέψευσε και επίσημα αυτήν τη διαρροή, λέγοντας ότι:

Η Εύβοια είναι από τους αγαπημένους προορισμούς για την Ελένη Μενεγάκη.

«Μια γενική φήμη υποστηρίζει πως επίκειται συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη.

Έχουν γίνει επαφές; Eξετάζεται κάτι για το μέλλον; Στην περίπτωση μας δεν ισχύει το “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”.

Η σχέση του ομίλου με την Ελένη Μενεγάκη είναι άριστες αλλά δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο τη συγκεκριμένη συνεργασία».

Αυτό έσπευσε να σχολιαστεί από την παρουσιάστρια, η οποία υποστήριξε πως κατά τη γνώμη της οι λόγοι που δεν θα υπάρξει αυτή η συνεργασία είναι οικονομικοί.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι οι οικονομικές απολαβές της διάσημης παρουσιάστριας είναι υψηλές και ο όμιλος δεν έχει κάποιον ακριβοπληρωμένο παρουσιαστή με μερικές μόνο εξαιρέσεις.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι πιστεύει πως επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση, η πρώτη της επιλογή θα είναι ο ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης: ΧΑΘΗΚΕ η ΒΕΡΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ την Μενεγάκη και τον Παντζόπουλο! Συγκλονιστικά στοιχεία!

Είναι εντυπωσιακό, πως εδώ και χρόνια, μια λάθος εντύπωση, κυριαρχή ως γεγονός, μόνο που δεν…συνέβει ΠΟΤΕ! Σήμερα, θα δείτε τις αποδέιξεις που ήταν μπροστά στα μάτια πολλών αλλά κανείς δεν πήρε χαμπάρι. ίσως και να βόλευε να μηην τους δώσει σημασία!

ΕΜΠΛΕΞΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΤΗΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ!

Μην ακούτε και μην πιστεύετε ότι σας λένε! Τα φαινόμενα απατούν πολλάκις. Αρκεί όμως μια προσεχτική ματιά. Αρκεί αν την ρίξεις αυτή την προσεχτική ματιά. Συνήθως, η αλήθεια είναι μπροστά σου.

Φυσικά η μεγαλύτερη ένωση είναι το παιδί. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια! Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη: Η ΠΡΩΤΗ τηλεοπτική της συνάντηση με την Λίτσα Πατέρα 13 χρόνια μετά!

Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα μ.μ.ε

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ …ΑΝΑΤΠΥΣΥΜΕ ΚΑΝ! ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ: ΠΟΤΕ!
Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους!

Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ! Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ!

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν. Να τα υοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, εεδη η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ.

ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ …ΑΦΗΡΗΜΕΝΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ…ΓΑΜΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ!

Πάμε λοπόν, έπειτα από μπόλικη σάλτσα και …αγωνία, να σας κα΄νουμε την αποκάλυψη! Ξέρετε, την αποκάλυψη που έκανε το ίδιο το ζευγάρι άθελα του προφανώς αλλά κυρίως την αποκλάυψη με…υπογραφή του μαιευτηρίου.

Όπως θα ξέρετε, το μαιευτήριο, είναι υποχρεωμένο να γράφει σωστά τα στοιχεία των γονιών ενός νεογέννητου.

Αυτό ως υποχρέσωση του στην υποχρεωτική διαδικασία που πρέπει ν’ ακολυθήσει.

Ταυτόχρονα, όταν εκδίδει δελτίο τύπου σε περιπτώσεις διασήμων όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι δυνατόν ν’ αναφέρει τον σύζυγο της μητέρας σαν “σύντροφο” ούτε στην περίπτωση που ΔΕΝ είναι παντρεμένοι να τον αναφέρει σαν “σύζυγο”.

ΑΚΟΜΑ, ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΪΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ!

Μαντεύετε ήδη, πριν διαβάσετε παρακάτω, ποια είναι εκείνη η απόδειξη η αντράνταχτη που έχει στην ουσία και τις …ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ των γονέων και του νοσοκομείο ως έξωθεν μαρτυρία μάλιστα.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ..ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!

Διαβάστε τι και πως αποκαλύπτεται στον επίσημο ανακοινωθέν του μαιευτηρίου: Η επίσημη ανακοίνωση του μαιευτηρίου για τη γέννηση της κόρης της αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΧΑΘΗΚΕ η ΒΕΡΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ την Μενεγάκη και τον Παντζόπουλο! Συγκλονιστικά στοιχεία!

«Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στη Γενική Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ η κ Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο στις 21:50 ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμμαρίων με την πολύτιμη βοήθεια του Μαιευτήρα / Γυναικολόγου, Προέδρου του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γεώργιου Σταματίου.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Κ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Όπως δήλωσε ο κ. Σταματίου η διαδικασία του τοκετού εξελίχθηκε δια καισαρικής τομής και τόσο η μητέρα όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Ευχόμαστε ολόψυχα στην κ Ελένη Μενεγάκη και στον κ Ματθαίο Παντζόπουλο να τους ζήσει».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: