Ποιοι Pyramidos; Κορεάτες… τραγουδούν Νταλάρα σε τηλεοπτικό Talent Show -Η επική ερμηνεία του «Τι Πάθος» [βίντεο] | life

Ποιοι Pyramidos; Κορεάτες... τραγουδούν Νταλάρα σε τηλεοπτικό Talent Show -Η επική ερμηνεία του «Τι Πάθος» [βίντεο] | ΖΩΗ

Ο τελικός ενός νοτιοκορεάτικου talent show γέμισε ελληνικό πάθος, όταν δυο Κορεάτες αποφάσισαν να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Τι Πάθος» σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Λάγιου, που έγινε φυσικά τεράστια επιτυχία τραγουδισμένο από τον Γιώργο Νταλάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επικό: Συγκρότημα Γιαπωνέζων τραγουδά το… «Βρε Μελαχρινάκι» [βίντεο]

Η τρίτη σεζόν του Phantom Singer, ενός μουσικού διαγωνισμού, ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο στη Νότιο Κορέα και δύο Κορεάτες τραγουδιστές αποφάσισαν να διεκδικήσουν τη νίκη με ένα ελληνικό κομμάτι.

Οι δυο διαγωνιζόμενοι, Hwang Geon-ha και Ko Young-Yeol τραγούδησαν στα ελληνικά και πρέπει να ομολογήσουμε πως η προσπάθειά τους ήταν αξιέπαινη.

Βίντεο:
Κορεάτες τραγουδούν το «Τι Πάθος»

Το τραγούδι «Τι πάθος» ερμηνεύτηκε ζωντανά από τους Κορεάτες, με την κορεατική τηλεόραση να προβάλει μάλιστα και τους ελληνικούς στίχους στην οθόνη των τηλεθεατών. Αν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον διαγωνισμό, αφού όπως διαβάζουμε τη νίκη πήρε το σχήμα La Poem, η ερμηνεία τους έγινε viral στο ελληνικό διαδίκτυο.

Τα τελευταία χρόνια, ένα γιαπωνέζικο συγκρότημα κερδίζει το κοινό του διαδικτύου στην Ελλάδα με τις μοναδικές εκτελέσεις ελληνικών τραγουδιών που αναρτά στο YouTube. Οι Pyramidos έχουν ερμηνεύσει κατά καιρούς τραγούδια όπως «Τα Καγκέλια», το «Βρε, Μελαχρινάκι» και το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί».