freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ποιον παντρεύτηκε η Λίνα Δρούγκα! Ποιος είναι ο 2ος σύζυγος της διάσημης παρουσιάστριας Η δημοσιογράφος και ο σύντροφός της που είναι ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος, πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και η τελετή έγινε στο σπίτι τους, παρουσία των παιδιών τους και των τριών κουμπάρων τους. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Ήμουν με ένα πολύ δικό μου πρόσωπο σε ένα καφέ και τους είδα. Μάλιστα, δεν ξέρω αν με κατάλαβε η κυρία Δρούγκα γιατί έτσι κοιταχτήκαμε, κάναμε ένα νεύμα…

Λίνα Δρούγκα γάμος

Ήταν μαζί, απολάμβαναν τον καφέ τους και έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Να είναι καλά κι ευτυχισμένοι». δημοσιογράφος και ο σύντροφός της που είναι ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος, πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και η τελετή έγινε στο σπίτι τους, παρουσία των παιδιών τους και των τριών κουμπάρων τους.

Η δημοσιογράφος και ο σύντροφός της που είναι ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος, πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και η τελετή έγινε στο σπίτι τους, παρουσία των παιδιών τους και των τριών κουμπάρων τους.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Ποιος είναι ο διάσημος επιχειρηματίας που παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Ήμουν με

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Ήμουν με ένα πολύ δικό μου πρόσωπο σε ένα καφέ και τους είδα. Μάλιστα, δεν ξέρω αν με κατάλαβε η κυρία Δρούγκα γιατί έτσι κοιταχτήκαμε, κάναμε ένα νεύμα… Ήταν μαζί, απολάμβαναν τον καφέ τους και έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Να είναι καλά κι ευτυχισμένοι».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, παρουσία των παιδιών τους και των τριών κουμπάρων τους.

Η Δρούγκα έχει ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο Χρήστο Παναγιωτόπουλο και ο σύζυγός της έχει και εκείνος παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, όπως ανέφεραν στο ρεπορτάζ.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι πολύ γνωστός στον χώρο του επιχειρείν και έχει πάρει πολλά βραβεία.

Είναι γνωστός ως ο Mr. Chipita αφού είναι ο επιχειρηματίας που έκανε κολοσσό την Chipita.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος
Όπως αναφέρεται στη Wikipedia, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι Έλληνας επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Chipita A.E. και θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του ελληνικού επιχειρείν. Από το 2006 έως το 2010 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Vivartia ABEE.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος
Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε ανάμεσα στα Εξάρχεια, στο Λυκαβηττό και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο πατέρας του είχε γαλακτοπωλείο κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, που ονομαζόταν Recor A.E., και η μικρή αυτή επιχείρηση, που παρήγαγε τότε γαλακτοκομικά προϊόντα, γίνεται η πρώτη επιχείρηση που αναλαμβάνει να διαχειριστεί μετά και τον αδόκητο χαμό του πατέρα του το έτος 1973.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος
Το 1975 εισέρχεται μετά από εξετάσεις στην ΑΣΟΕΕ και ολοκληρώνει τις σπουδές του το 1979.

Το 1981 ορίστηκε γενικός διευθυντής της Aligel Α.Ε., εισαγωγικής εταιρείας γλυκισμάτων και παγωτών. Μετά από 5 χρόνια αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή της Interia, μιας εταιρείας παραγωγής κρέμας φουντουκιού που είχε σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες.

Το 1986 εξαγόρασε το 50% των μετοχών της Chipita, τότε εταιρείας παραγωγής snacks και το 1989 την εξαγόρασε πλήρως. Το 1990 προσελκύει επενδυτικά κεφάλαια στην εταιρεία αυτή μέσω του Eurohellenic fund (Olayan, De Benedetti, Alpha Finance και ΤΙΤΑΝ) και αρχίζει η μαζική παραγωγή κρουασάν. Το 1994 η εταιρεία CHIPITA εισάγεται στο Ελληνικό Χρηματιστήριο. Τα επόμενα έτη η εταιρεία αναπτύσσει πολλά προϊόντα και επενδύσει με εργοστάσια σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Ρωσία, ΗΠΑ και Νιγηρία, καθώς και -με συνεργασίες- σε Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και Μεξικό.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος
Το 2006 η εταιρεία Chipita συγχωνεύτηκε με τις ελληνικές εταιρείες ΔΕΛΤΑ, GOODY’S και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δημιουργώντας τον όμιλο της VIVARTIA. Το έτος 2007 η VIVARTIA εξαγοράστηκε από τον όμιλο της MIG. Το καλοκαίρι του 2010, ο ίδιος μαζί με τον όμιλο Olayan και με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες εξαγόρασε εκ νέου την Chipita. Στις 3 Ιανουαρίου 2022, η εταιρεία Chipita εξαγοράστηκε και μετονομάστηκε ως Mondelēz International.

Το 2022, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος συμμετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΙΟΝ Α.Ε. αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών της.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Εταιρειών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας. Επίσης υπήρξε αντιπρόεδρος της Helex και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Έχει βραβευτεί για τις καινοτομικές δράσεις του και το όλο επιχειρηματικό έργο του.

Τα έτη 2021 και 2022 είναι αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Λίνα Δρούγκα βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Λίνα Δρούγκα είναι διακεκριμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του OPEN.Γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Ιουνίου

Τηλεθέαση: Πρωτιές στην ενημέρωση του OPEN

Ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων Η Λίνα Δρούγκα έζησε στην Πρέβεζα και τη ΘεσσαλονίκηΣυμπληρώνει πάνω από 30 χρόνια στη δημοσιογραφία
Έχει δύο αδερφούς Η Λίνα Δρούγκα ταυτίστηκε με το MEGA καθώς δούλευε στο σταθμό για 18 χρόνια, μέχρι αυτός να κλείσει

Εργάζεται στο OPEN από τον Σεπτέμβριο του 2020 και παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κάθε μέρα

Έχει έναν γιο που γεννήθηκε το 2009 σήμερα είναι 13 ετώνΗ Λίνα Δρούγκα ήταν παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Χρήστο Παναγιωτόπουλο., μπορεί να λιποθυμήσει μπροστά στη θέα μιας σοκολάτας, ενός παγωτού ή ενός frozen yogurt, παίζει βόλεϋ, απεχθάνεται το shopping και ως γνήσιο αγοροκόριτσο, παρέα με τους δύο αδερφούς της, δεν χάνει αγώνα ποδοσφαίρου με τίποτα.

 

Ο πρώην σύζυγός της είναι ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV.

Η Λίνα Δρούγκα άκρως εντυπωσιακή στον γάμο της Λίζας Δουκακάρου -Με μαύρο μακρύ φόρεμα

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η Λίζα Δουκακάρου.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας με τον Παντελή Οικονόμου, σύντροφό της τον τελευταίο καιρό.

drouga selfie

Η επί χρόνια παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, είχε χάσει τον σύζυγό της πριν κάποια χρόνια.

Πλέον έκανε ένα νέο βήμα στη ζωή της, έχοντας δίπλα της συγγενείς και στενούς φίλους.

 

Η καλή της φίλη και συνάδελφος, Νατάσα Ράγιου ήταν αυτή που «μαρτύρησε» το μυστικό ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον γάμο στα social media.

Η νύφη πόζαρε με την φίλη της, φορώντας ένα λευκό νυφικό και έλαμπε από ευτυχία.

Εκεί ήταν και η άλλη φίλη της Λίζας Δουκακάρου, η Λίνα Δρούγκα.Λίνα Δρούγκα

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια του Mega ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

Σε αυτή, φοράει ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με λεπτομέρεια με εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Κρατά ένα μαύρο τσαντάκι και το ποτήρι της με σαμπάνια.

Κάτω από το φόρεμα, διακρίνεται ότι φοράει πέδιλο ενώ έχει τα χαρακτηριστικά μαλλιά της σπαστά κάτω.

Λίνα Δρούγκα βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το μακιγιάζ είναι έντονο στα μάτια και είναι χαμογελαστή.

Η εντυπωσιακή γυναίκα, μάλιστα, γράφει κάτω από την φωτογραφία: «Στο γαμο της καλυτερης μου φιλης!! Αλλη μια μου εμεινε!!!!!»Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με τα αυστηρά ταγιέρ στα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων -παλαιότερα του Mega και σήμερα του OPEN. Η Λίνα Δρούγκα, μιλώντας στην εκπομπή

«Στην ηλικία των 14-16 που όλοι λίγο πολύ λένε τι θα κάνω από εδώ και μετά δεν είχα σκεφτεί τίποτα άλλο, ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Ο μπαμπάς μου είχε ένα πολύ καλό φίλο στο χώρο της δημοσιογραφίας, που συναντήθηκα μαζί του, ήταν κολλητός του φίλος και τόσα χρόνια μετά είναι και δικός μου, μου είχε πει τότε: «είσαι σίγουρη ότι θες να κάνεις αυτή τη δουλειά;», ήταν και πολύ αυστηρός. Είπα: «Είμαι σίγουρη». «Κορίτσι μου το καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχεις γκόμενο ποτέ σου; Δεν θα μπορείς με τα ωράρια αυτά να έχεις γκόμενο». Είπα: «Δεν με πειράζει, θα τα βρω».

Τα πρώτα χρόνια, θυμάμαι να δουλεύω επί 4 χρόνια χωρίς να πάρω ούτε ένα ρεπό. Δούλευα από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 2 το πρωί.

Λίνα Δρούγκα: «Είµαι ευχαριστηµένη από την οµάδα και τη στήριξη που έχουµε από το κανάλι»

Δεν με πείραζε καθόλου. Ήμουν τόσο πολύ αφοσιωμένη σε αυτό το πράγμα και μου έδινε τόσο πολύ μεγάλη χαρά που δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια όμως το δούλεψα. Δεν είχα προβλήματα στις σχέσεις μου ιδιαίτερα», λέει η δημοσιογράφος Λίνα Δρουγκα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :