Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ποιος είναι ο ΙΕΡΕΑΣ στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ που ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ότι ΒΙΑΖΕ 15χρονη ΑΝΗΛΙΚΗ!!! Τρομερές εξελίξεις για τον ιερέα αφού εκτός της κοπέλας που τον κατήγγειλε, υπάρχουν κι άλλες και κατά τα φαινόμενα αν αποφασίσουν όλες να πουν τι συνέβει θα μετρήσουμε πολλά…θύματα! Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 36χρονος ιερέας, ο οποίος αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών κατηγοριών για το βιασμό 14χρονης μαθήτριας του στο κατηχητικό.

Δεν είχε ΑΦΗΣΕΙ ανήλικη ΘΗΛΥΚΗ γάτα ο Ιερέας στα Κάτω Πατήσια

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατά την απολογία του τα αδικήματα που του απαγγέλθηκαν, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το κορίτσι, επηρεάστηκε από τη σειρά ««13 reasons why» για να τον καταγγείλει για βιασμό.

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ! Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος, η 14χρονη στην κατάθεσή της στις αρχές χρησιμοποίησε αυτούσιες φράσεις από τη σειρά, όπως αυτή που αναφέρει η πρωταγωνίστρια «είχα χαθεί, δεν ένιωθα το σώμα μου».

Προς ενίσχυση, δε, της θέσης του, ότι δηλαδή δεν τέλεσε το αδίκημα του βιασμού, ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε την ιατροδικαστική εξέταση και υποστήριξε πως σύμφωνα με αυτήν, «ο παρθενικός υμένας είναι άθικτος».

Ο 36χρονος ιερέας έβαλε ακόμη και κατά του εντάλματος για τη σύλληψή του, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως αυτό εκδόθηκε για αδικήματα που του απαγγέλθηκαν και τα οποία, κατά τη δικογραφία, ο ίδιος κατηγορείται ότι τέλεσε δυο χρόνια πριν! Ωστόσο, δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του οδηγήθηκε στις φυλακές.

«Δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις»

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην αρμόδια ανακριτική αρχή, ο 36χρονος ιερέας, αναφέρει: «Η αποδιδόμενη σε βάρος μου κατηγορία, μεταξύ άλλων, αφορά την ολοκλήρωση συνουσίας, κατά φύση και παρά φύση με την ανήλικη. Παρότι λοιπόν, τουλάχιστον 3 φορές, φέρεται κατά την καταγγέλλουσα, ότι ολοκλήρωσα τις πράξεις του βιασμού με συνουσία, και παρά φύση μαζί της, και άλλες ασελγείς πράξεις, (διά των οποίων,…

Ο ιερέας της ενορίας που μοίρασε τα τρόφιμα ο διάσημος αθλητής μιλά στο freegossip, για την πράξη που συγκίνησε το πανελλήνιο!(βίντεο)

….θα είχε μετά βεβαιότητας διαρραγεί ο παρθενικός της υμένας), με συνοδά, μάλιστα, σχόλια και εκφράσεις που μου αποδίδονται, (περί απωλείας της παρθενίας της, κλπ), κι ενώ έπρεπε όλα αυτά να επιστηρίζονται και να αποδεικνύονται πλήρως από τη διακόρευση της ανήλικης, η ιατροδικαστική έκθεση με δικαιώνει πλήρως.

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, καθηγήτρια, κυρία Χαρά Σπηλιοπούλου και ο ακαδημαϊκός υπότροφος κύριος Κάτσος, διαπίστωσαν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο παρθενικός υμένας είναι άθικτος, δεν έχει διαρραγεί, και ειδικότερα, ότι «δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό,…

….οι οποίες να υποδηλώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας άσκηση σεξουαλικής βίας στην ανήλικη, καθώς οι ατελείς εντομές στον παρθενικό υμένα είναι δυνατόν να αφορούν και σε ανατομική παραλλαγή αυτού».

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Άρα σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ρήξη παρθενικού υμένα, γεγονός στο οποίο επανειλημμένως αναφέρεται μετά βεβαιότητας η καταγγέλλουσα ότι συνέβη».

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

«Επηρεάστηκε από «13 reasons why»»

Στη συνέχεια, του απολογητικού του υπομνήματος, ο 36χρονος ιερέας αναφέρει πως η νεαρή κοπέλα επηρεάστηκε από συγκεκριμένη σειρά, φτάνοντας στο σημείο να τον καταγγείλει.

Χαρακτηριστικά υποστηρίζει: «Εξάλλου, το νεαρό της ηλικίας της και τα προγράμματα που έβλεπε στην τηλεόραση (13 reasons why), θα ήταν επαρκή ως κίνητρα,…

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή…ακόμα και το να γίνω ιερέας»

…καθώς η σειρά αυτή ιστορεί τους 13 λόγους για τους οποίους ένα όμορφο κορίτσι αυτοκτόνησε, επειδή βιάσθηκε από έναν συμμαθητή της και όλοι οι φίλοι, συμμαθητές, γονείς, καθηγητές της απέδειξαν ότι πρέπει να αυτοκτονήσει, διότι δεν είναι σημαντική για κανέναν….

Αυτά τα απαράδεκτα προγράμματα, καθοδηγούν τον ψυχισμό, το συναίσθημα και τις πράξεις των εφήβων μας και μπορεί να τους οδηγήσουν σε αποτρόπαιες πράξεις, αυτοκτονίας, ή ψευδών καταγγελιών, καθώς επιφέρουν ταύτιση με την πρωταγωνίστρια.

Ιδιαίτερα το απόσπασμα, «είχα χαθεί, δεν ένιωθα το σώμα μου», κλπ που κατέθεσε η ανήλικη, ταυτίζεται με απόσπασμα από την σειρά που εκφωνεί η πρωταγωνίστρια.

Κατά συνέπεια, με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία, δεν υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης των κακουργηματικών πράξεων για τις οποίες κατηγορούμαι».

«Λάμβανα θεραπεία»

Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος ιερέας υποστήριξε, πως για χρονικό διάστημα κατά το οποίο, βάσει της δικογραφίας, φέρεται να τέλεσε τα αδικήματα που του αποδόθηκαν ο ίδιος ήταν ασθενής και ελάμβανε θεραπεία.

«Κατά το χρονικό διάστημα, μέρος του οποίου, κατηγορούμαι, την δηλαδή την 8/4/2020 είχα υποστεί πάρεση προσωπικού νεύρου, είχε παραλύσει το πρόσωπό μου δεξιά, υποβλήθηκα σε μαγνητική τομογραφία και έλαβα κορτιζονούχα θεραπεία.

Μυστήριο με τον Νίκο Χορταρέα! Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει ότι είναι ιερέας της με επίσημη ανακοίνωση

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Το πρόβλημα αυτό με απασχόλησε σοβαρά για 2 περίπου μήνες, πριν και μετά την ημερομηνία της 8/4» αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα ο 36χρονος και προσθέτει: «Επιπλέον, ουδέποτε στο παρελθόν έχω συλληφθεί για οιαδήποτε αξιόποινη πράξη κακουργηματικού ή πλημμεληματικού χαρακτήρα ούτε καν για απλή τροχονομική παράβαση.

Πάντα σεβόμουνα και τηρούσα τους νόμους του κράτους και τους κανόνες της κοινωνίας.

Είμαι 36 χρονών πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, διαβιώ μετά της συζύγου μου, πρεσβυτέρας, και έχω υποστηρικτικό περιβάλλον, τον πατέρα μου και τον αδελφό μου, επίσης ιερείς, οι οποίοι με στηρίζουν και θα με επιτηρούν, εφεξής, προς άρσιν κάθε ανησυχίας Σας».

Τι αναφέρει για το ένταλμα

Ζητώντας να μην προφυλακιστεί, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε σε κάθε τόνο τις πράξεις, που του αποδόθηκαν ενώ διατύπωσε ενστάσεις και για το ένταλμα που εκδόθηκε για τη σύλληψή του.

«Οι αποδιδόμενες σε μένα κατηγορίες φέρονται ότι διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2020.

Καταγγέλθηκαν το πρώτον, τον Οκτώβριο του 2021.

Το ένταλμα συλλήψεως εις βάρος μου, με αριθμό 1/2022, το εκδώσατε στις 20/1/2022, ότε και συνελήφθην και προσήχθην ενώπιόν Σας» ανέφερε ο…

Βιασμός ανήλικης από ιερέα στα Πατήσια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κατηγορούμενος

….κατηγορούμενος για να προσθέσει τα εξής: «Δεν συνελήφθην στο πλαίσιο αυτόφωρης τέλεσης κακουργήματος, όπως επιβάλλεται να συμβαίνει, αλλά με ένταλμα σύλληψης, χρονικά πολύ μακριά από την περιγραφόμενη τέλεση των αδικημάτων για τα οποία κατηγορούμαι (2020 -2022), αλλά και επιπλέον χρονικά πολύ μακριά από τις ληφθείσες προανακριτικές καταθέσεις και την δημιουργία της προανακριτικής δικογραφίας (10/21-1/22)».

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Σύμφωνα με τον 36χρονο, «η χρονική απόσταση τόσο από την περιγραφόμενη τέλεση των αδικημάτων, όσο και από την καταγγελία τους, το γεγονός ότι στο μεταξύ, δεν υπάρχει καμία ένδειξη τέλεσης εκ μέρους μου άλλου αδικήματος (ούτε στα 2 χρόνια που μεσολάβησαν από το 2020,…

 

…ούτε στους 3 μήνες που μεσολάβησαν από την καταγγελία), επιπλέον δε η θέση μου ως κληρικού, σε αργία, (με απόφαση της Αρχιεπισκοπής, μετά την δημοσίευση της εις βάρος μου εκκρεμούσης δικογραφίας),…

….αποδεικνύουν την εξαρχής έλλειψη ερείσματος του εντάλματος σύλληψής σας και πάντως, σήμερα, το εκ θέσεως αδύνατον τέλεσης νέων αδικημάτων εκ μέρους μου, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο ένταλμά Σας, καθώς ήδη δεν θα έχω καμία πρόσβαση στον ναό, ή σε ανήλικους εκ της ιδιότητάς μου, ως κληρικού».

Τέλος, ο κατηγορούμενος αναφέρει πως αν υπήρχαν ενδείξεις τέλεσης εκ μέρους του των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται, τότε από τον Οκτώβριο του 2021 που η αστυνομία ερευνά την υπόθεση θα έπρεπε να τον είχε συλλάβει επ’ αυτοφώρω να διαπράττει παρόμοιο αδίκημα.

Τι αποκαλύπτει ο πάτερ Δημήτριος, ο ιερέας που θα παντρέψει τους Τανιμανίδη-Μπόμπα

«Σε κάθε περίπτωση, η επέκεινα θέση μου σε αργία αφαιρεί το βασικό σας επιχείρημα, ότι έρχομαι σε καθημερινή επαφή με ανήλικους, ως κληρικός και κατηχητής» υποστηρίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως δεν είναι ούτε άγνωστης διαμονής, ούτε φυγόδικος, ούτε προετοίμαζε τη φυγή του.

Τι είπε η συνήγορος του ιερέα

Σε δήλωσή της, η δικηγόρος του Ειρήνη Μαρούπα μετά το πέρας της απολογίας του εντολέα της ανέφερε: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να αποδίδεται με βάση τις αποδείξεις, όχι με το συναίσθημα.

 

Τα αντικειμενικά στοιχεία της δικογραφίας, αποδεικνύουν ότι ο βιασμός της καταγγέλλουσας ανήλικης, με συνουσία κατά φύση και παρά φύση, επανειλημμένως, δεν συνέβησαν ποτέ.

Ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση αποκλείει τον βιασμό καθώς δεν υφίσταται διάρρηξη του παρθενικού υμένα.

Ο ποινικός κώδικας και η ποινική δικονομία ισχύουν για όλους τους κατηγορούμενους και όλα τα αδικήματα. Ο Πατήρ Στέφανος δεν είναι ύποπτος φυγής, ούτε επικίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Το αποδεικνύει αυτό, το χρονικό διάστημα των 2 ετών από τη φερόμενη διάπραξη των αδικημάτων, και οι 3 μήνες από την καταγγελία των αδικημάτων στη ΓΑΔΑ.

Εξάλλου, δεν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι το δικαστήριο. Αυτό είναι το δίκαιο, το νόμιμο, το σωστό για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ!

«Είχα τη διαβεβαίωση από τον ίδιο τον ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προς εκπλήξεώς μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του» λέει ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του 37χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας και αύριο απολογείται, εκτός απροόπτου, για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών στην αρμόδια ανακριτική αρχή, ανακοινώνει, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του κατηγορουμένου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει ότι παραιτείται από την υπεράσπιση του 37χρονου κατηγορούμενου, διότι εκείνος και το περιβάλλον του, του απέκρυψαν στοιχεία, την στιγμή που σήμερα ήρθαν στο φως νέες σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει «…

 

Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προς εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του.

Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Μετά τη συγκλονιστική κατάθεση της 17χρονης στα Κάτω Πατήσια για τους τουλάχιστον επτά βιασμούς που είχε υποστεί από τον ιερέα, έρχεται και νέα αποκαλυπτική μαρτυρία γυναίκας, η οποία περιγράφει τα όσα φρικιαστικά έζησε με τον ιερέα. «Άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή, όπως ποια στάση μου αρέσει, αν με ικανοποιεί ο άντρας μου, αν θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί» είπε η γυναίκα στην κάμερα του Star.

 

«Μου έλεγε να ακολουθήσω τους κανόνες και να είμαι υποταγμένη στον ίδιο, αλλιώς δεν μπορούσα να γίνω πνευματικό παιδί του» τόνισε ακόμη η γυναίκα.

Τα στόματα στην περιοχή έχουν ανοίξει και αρκετοί μιλούν για έναν παπά που ξεμονάχιαζε ανήλικα κορίτσια με το πρόσχημα του κατηχητικού.

«Όλοι γνωρίζαν στη γειτονιά και όλοι συγκάλυπταν. Κάποτε τον είχα καλέσει να δώσει συμβουλές στην κόρη μου που ήταν εδώ και μου είπε ‘πρέπει να μιλήσω μαζί της να της κάνω κάποιες προσωπικές ερωτήσεις», λέει, από την πλευρά της στην ΕΡΤ, κάτοικος της περιοχής η οποία μόλις ρώτησε τον 37χρονο τι είδους ερωτήσεις θέλει να κάνει στην κόρη της έλαβε την απάντηση «αυτό δεν σας αφορά κυρία μου».

Από εκεί και μόνο κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Θεωρώ ότι όλοι συγκάλυπταν αυτή την κατάσταση. Και η εκκλησία και η γειτονιά», δηλώνει και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 37χρονου.

Έστελνε γυμνές φωτογραφίες

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2019 όταν ο παπάς γνώρισε το θύμα του μέσα από το κατηχητικό. Η κοπέλα είχε πάει εκεί μετά από προτροπή της θείας της η οποία διατηρούσε στενές σχέσεις με τον 37χρονο. Όπως λέει η άλλη θεία της 17χρονης, ο ιερέας μπαινόβγαινε στο σπίτι τους και είχε από κοντά το παιδί.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, ο ρασοφόρος μετά από κάθε κατήχηση την απομόνωνε στην εκκλησία και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί μετά τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου»…

Ο κατηγορούμενος δεν δίσταζε να της ζητά γυμνές φωτογραφίες ενώ στη συνέχεια της έστελνε και αυτός γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος βίασε το παιδί τουλάχιστον 7 φορές ενώ παράλληλα προέβαινε και σε άλλες ασελγείς πράξεις πάνω του.

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Όπως καταγγέλουν οι συγγενείς του κοριτσιού, ο ιερέας την απειλούσε και με ροζ βίντεο προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή της. Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τον πρώτο βιασμό της έλεγε ότι θα δείξει το βίντεο στους δικούς της αν δεν του υποσχεθεί πως θα ξανασυναντηθούν.

Η ταινία που πυροδότησε την αποκάλυψη

Η 17χρονη δεχόταν την κακοποιητική συμπεριφορά του ιερέα μέχρι τις αρχές του 2020. Τότε, άρχισε να κλείνεται στον εαυτό της και να έχει ψυχοσωματικά συμπτώματα από όσα βίωσε στα χέρια του σάτυρου παπά.

Ωστόσο, αν και η μητέρα της είχε αντιληφθεί πως κάτι συμβαίνει στο παιδί, μόλις πριν 2 μήνες βρήκε το θάρρος να μιλήσει. Αφορμή για να ανοίξει το στόμα της η 17χρονη στάθηκε μια ταινία που είδε με κακοποιήσεις παιδιών. Σε αυτήν, «είδε» τον εαυτό της και το μαρτύριο που βίωνε από τον ιερεά, με συνέπεια να περιγράψει με λεπτομέρειες στους γονείς της όσα είχε περάσει.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η 17χρονη εκμυστηρεύθηκε την «κόλαση» που ζούσε στα χέρια του ιερέα και σε έναν καθηγητή της ο οποίος την προέτρεψε να καταγγείλει το βιαστή της.

Ανοίγουν τα στόματα στα Κάτω Πατήσια

Μετά την καταγγελία της 17χρονης, η σιωπή στα Κάτω Πατήσια έχει σπάσει καθώς αρκετοί κάτοικοι αλλά και μια ακόμη κοπέλα μιλούν για την “ύποπτη” συμπεριφορά του παπά σάτυρου.

Η 19χρονη Λούνα καταγγέλλει πως τον Νοέμβριο του 2020 ο συγκεκριμένος παπάς την είχε προσεγγίσει ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Όπως λέει, ο 37χρονος την γνώρισε μέσω μιας φίλης της η οποία τότε παρακολουθούσε τα μαθήματα στο κατηχητικό, και την κάλεσε στον Ναό να συζητήσουν. Αρχικά της πρότεινε μια δουλειά, καθώς η 19χρονη σήμερα κοπέλα ζωγραφίζει τοιχογραφίες, και στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους.

Η κοπέλα αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και του απάντησε αρνητικά αυτός, ωστόσο, επέμεινε καλώντας την να πάνε το βράδυ οι δύο τους, μόνοι τους, σε ένα χώρο που έχει φτιάξει για τη νεολαία. Μάλιστα, φέρεται να της έδωσε 50 ευρώ ως αμοιβή για τη δουλειά της αλλά και ως αντάλλαγμα για να ξαναβρεθεί μαζί του.

Ποιος είναι ο 37χρονος ΙΕΡΕΑΣ όνομα στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Η 18χρονη έφυγε αλλά ο ιερέας επέμεινε στέλνοντάς της μηνύματα ώστε να γίνουν φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοπέλα συνέχισε να μην απαντά και την επόμενη ημέρα συνάντησε τον ιερέα μαζί με την οικογένεια του σε μια πλατεία της περιοχής. Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος την κοιτούσε επίμονα και ερωτικά παρόλο που δίπλα βρίσκονταν τα παιδιά του και η έγκυος τότε σύζυγός του.

Η 19χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν πως είναι αδύνατο να υπάρξει δίωξη εφόσον δεν έχει προηγηθεί κάποια αξιόποινη πράξη.

Ωστόσο, οι αναφορές για τη δράση του 37χρονου ήταν πολλές με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο και να τον παρακολουθούν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο παπάς σατυρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αμέσως μετά την κατάθεση της 17χρονης.

Στη γειτονιά της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου Όπλων αρκετοί είναι εκείνοι που καταγγέλουν πως έβλεπαν ανήλικα κορίτσια να βγαίνουν από την εκκλησία μέσα στη νύχτα αλλά δεν φαντάζονταν τι μπορεί να συμβαίνει.

Σοκαρισμένη η σύζυγός του – Δεν έμενε μόνος του με τα παιδιά, λέει η Εκκλησία

Την ίδια ώρα, στην πρώτη της δήλωση, μετά την καταγγελία σε βάρος του ιερέα για τον βιασμό ανήλικης, η σύζυγός του είπε σε δημοσιογράφους τα εξής: «Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας. Δυστυχώς, δεν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάτι και δεν μπορούμε να απαντήσουμε πουθενά ακόμα.

Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση».

Απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος ιερέας δίνει ο έτερος εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου. Ο πατήρ Αγαθάγγελος τονίζει πως ο κατηγορούμενος είναι ένας άψογος οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του και είχε άριστες σχέσεις με τη νεολαία.

«Είναι ένας ιερέας που βοηθούσε και στήριζε τους νέους της περιοχής. Εμείς ουδέποτε είχαμε αντιληφθεί κάτι σχετικό με όσα ακούγονται», λέει ο εφημέριος της εκκλησίας ενώ σχολιάζει και όσα βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για τη δράση του συναδέλφου του.

«Ακούω πως όσα καταγγέλλονται έγιναν μέσα στην εκκλησία.

Ο ιερέας ποτέ δεν έμενε μόνος του με παιδιά μέσα στο ναό. Πάντα υπάρχει κάποιος στην εκκλησία. Η πόρτα του γραφείου είναι μόνιμα ανοιχτή και ο καθένας έχει πρόσβαση στο χώρο», εξηγεί ο πάτερ Αγαθάγγελος ενώ τονίζει πως και στο χώρο του κατηχητικού ο κατηγορούμενος βρισκόταν πάντα με παρέες παιδιών και όχι μεμονωμένα μαζί τους.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι κατηγορίες σε βάρος του 37χρονου ιερέα είναι βαρύτατες και πρέπει να διερευνηθούν με βάση συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να τιμωρήθει ο δράστης.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :