Ποιος είναι ο 52 Καθηγητής παιδεραστής! Ξέρανε οι καθηγητές και…γελούσαν ΜΕ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ. Οι 620 σελίδες τηλεφωνήματα!
Ποιος είναι ο 52 Καθηγητής παιδεραστής! Ξέρανε οι καθηγητές και…γελούσαν ΜΕ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ. Οι 620 σελίδες τηλεφωνήματα! Ποιος είναι ο Καθηγητής παιδεραστής με ανήλικες μαθήτριες! Με οργή και ευαισθησία δεν μπορούσε ν’ ακούσει το εγεγραμμένο διάλογο του καθηγητή που είχε το θράσος να κάνει και μηνύσεις στους γονείς που αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πηγηαίνει καθόλου καλά.
Αμετανόητος ο καθηγητής που κοπμπάζει για την…επιτυχία του να έχει σχέση με μαθήτρια, φυσικά ανήλικη. Μέσα στην “πλάκα” του τηλεφωνήματος αντί να δείχνει αγχωμένος, μετανοημένος, συντετριμένος, τι κάνει; Πανηγυρίζει μετους φίλους του. Οι ευθύνες σύμφωνα με τον παρουσιασ΄τη πέφτουν στην σχολείο, στους καθηγητές, που κατά την άποψη του αποκλείεται να μην γνώριζαν τα…κατορθώματα του καθηγητή.
Από 620 σελίδες από το κινητό του που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, από τον Αύγουστο του 23 και ενώ το κορίτσι δεν είχε κλείσει τα 15 του χρόνια, ο 52 σήμερα καθηγητής, μιλά με χαλαρότητα και άνεση και μαζί του γελούσαν οι…φίλοι.
Αναρωτιόμαστε αν ήταν και συνάδελφοι του από το σχολείο…
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
