Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, με τους κοντινούς του ανθρώπους να βρίσκονται πάντα στο πλευρό του, ελπίζοντας στην επάνοδό του, ενώ οι γιατροί έχουν κάνει όσα μπορούσαν.

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό ΣουΣου με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα, την κατάσταση της υγείας του και τη δήλωσή για το ρέικι που σχολιάστηκε έντονα.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας
Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά 6

Η αναφορά της Τραϊάνας Ανανία στη μάχη της υγείας του τραγουδιστή
«Εγώ από την αρχή το έβλεπα πολύ σφαιρικά αυτό το πράγμα κι οι συζητήσεις που κάνω με τη σύζυγό του, Κατερίνα, έχουν πάντα ένα φιλοσοφικό επίπεδο και κάτι το υπαρξιακό.

Μπορεί να ξεκινάμε να μιλάμε για τον Δημήτρη, αλλά το πάμε στη δική μας σχέση που έχουμε δημιουργήσει. Εγώ, όσο μπορώ, προσπαθώ να στηρίζω την Κατερίνα για αυτήν τώρα και να το βλέπουμε σφαιρικά και το πως θα βοηθήσει η οποιαδήποτε συμβουλή.» δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία.

«Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ γιατί πάλι έπεσαν να με φάνε που βγήκα κι είπα για το ρέικι. Η Κατερίνα είπε ότι αν μπορούσατε να κάνατε κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή.

Εγώ είχα εκείνη τη στιγμή τη ψυχραιμία μου κι όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο, είχαν τρομάξει κι είχαν την πλάτη τους στον τοίχο.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά
Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά 7

Να πω και για το παιδί που ήταν στο catering κι ήξερε πρώτες βοήθειες, που είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις και δεν ξέρουμε. Με στήριξε πάρα πολύ σε αυτό. Βγαίνουν πάρα πολλά πράγματα στη φόρα. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, πέφτουν μάσκες κι όλη η σύστασή σου αλλάζει. Όλα γίνονται προς το καλό και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του κι εγώ είμαι μαζί του σε αυτό.

Από μόνη μου δεν ρωτώ γιατί αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό κομμάτι ότι εγώ τον θέλω να συνέλθει. Όχι, ρε φίλε θα έρθει αυτός όποτε γουστάρει». είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Δημήτρης Κόκοτας είναι τραγουδιστής με βαρύ βιογραφικό και πολλά τραγούδια από μικρή ηλικία, αφού κατάγεται από μουσική οικογένεια και όπου τραγουδάει μαγεύει το κοινό του.

Ο ίδιος έχει καταφέρει να χαράξει μακρά πορεία στο χώρο, ενώ τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει παλαιότερα, παραμένουν διαχρονικές επιτυχίες μέχρι και σήμερα.

Η ηλικία και η καταγωγή του
Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, ενώ όσον αφορά την ηλικία του είναι 55 ετών και η ημερομηνία της γέννησής του είναι 14 Δεκεμβρίου του 1968.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά 2
Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά 8

Λίγα λόγια για την επαγγελματική του πορεία
Όντας γιος του Σταμάτη Κόκοτα, κληρονόμησε το ταλέντο του και χάραξε την δική του πορεία στη μουσική βιομηχανία. Μαθαίνοντας από τον πατέρα του πήρε την βάση για να μπορέσει έπειτα ο ίδιος να εξελιχθεί και το 1994 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Έκτοτε κυκλοφόρησε αρκετούς ακόμη, ενώ συνολικά μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 δίσκους οι οποίοι έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Ο Δημήτρης Κόκοτας καταφέρνει κάθε του εμφάνιση να γίνεται sold out, ενώ έχει κάνει περιοδεία σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Πασχάλης Τερζής, Μαρινέλλα, Καίτη Γαρμπή, Χάρης Βαρθακούρης κι άλλοι.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά 3
Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας: Βιογραφικό, ηλικία, ύψος, η σύζυγος, τα παιδιά 9

Η προσωπική του ζωή
Γενικότερα ο Δημήτρης Κόκοτας ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή παρά μόνο για τα επαγγελματικά του βήματα κι έτσι λίγα δεδομένα είναι γνωστά για εκείνον. Από το 2011 είναι ζευγάρι με την σύζυγό του Κατερίνα, με την οποία είναι αχώριστοι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο, ενώ προτεραιότητά τους πάντα αποτελεί η μονάκριβη κόρη τους. Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μοιραστεί και μερικές φωτογραφίες μαζί της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!