Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ποιος είναι ο influencer που ΕΚΛΕΨΕ γνωστό ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ! Στο “ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ” ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! Η καταγγελία της σούπερ Κικής! Η Super Κική δημοσιοποίησε το όνομα του influencer που κατηγόρησαν με δημοσίευμα (για μια ιστορία παλιά πέντε ετών όπως είπε η Κική. Το είπε ο ίδιος. Δεν το διέψευσε. Το είπε και η super Κική. Αποκάλυψε μάλιστα δικε΄ς τις πληροφορίες ως προς τον χρόνο που τοπθετεί την πράξη για την οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν δικάστηκε, εάν καταδικάστηκε! Λέγεται όμως πως η δίκη θα γίνει άμεσα! Ο Αλέξανδρος Κοψιάλλης είναι αυτός που το όνομα του οποίου “έμπλεξαν” με δημοσίευμα. Μάλιστα η Super Κική λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο βίντεο: “Καλά έκανε και τα έκλεψε τα 30 χιλιάρικα ο Καψιάλης. Δεν είπε ότι είναι κανέναν άγιος”!  Τελικά ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του δημοσιοποίησε ότι το όνομα του το έβαλαν δίπλα στην λέξη κλέφτης φτιάχνοντας να λογαριασμό. υπόθεση έσκασε πριν τρεις μέρες, όταν γνωστός – με τεράστιο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ – influencer, γνώρισε την κατακραυγή για ένα ποστ που έκανε και το οποίο ήταν κάθετα αντίθετο με τους πάμπολους ακόλουθους του.

Σήμερα και ενώ όλοι έκαναν υποθέσεις δημοσίως αλλά στην πραγματικότητα γνώριζαν για ποιον χτυπάει η καμπάνα και αν το δημοσίευμα ήταν ή όχι αληθινό, ήρθε η σούπερ Κική μέσα από τον λογαριασμό της για να ξεδιαλύνει – όσο μπορούσε – τα πράγματα.

Από τις αντιδράσεις τις δικές της και τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στο instagram του, κάτι πρέπει να έχει γίνει, κάπου, κάτι να έχει καταγραφεί, επειδή…ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ το γεγονός!

Δείτε το βίντεο, βγάλτε τα συμπεράσματα σας

Δεν το διέψευσε! Έδωσε λοιπόν με αυτή την φαινομενικά χωρίς όνομα καταγγελία, φωτογραφία και μάλιστα ευκρινή για να καταλάβουμε όλοι ποιος είναι ο influencer με το τεράστιο λογαριασμό στο instagram που κατηγορήθηκε για κλοπή 30 χιλιάδων ευρώ από διάσημο – επίσης τραγουδιστή.

 

Το πως κατάφερε ν’ αποσπάσει τόσο μεγάλο ποσό, πως απέχτησε πρόσβαση στα χρήματα αυτά και κατάφερε να τα εξαφανίσει, είναι “καταγεγραμένο” αλλά προς το παρόν δεν ανακοινώνεται από τον παρουσιαστή.

 

Πως έκλεψε αυτό το ποσό; Έίχαν σχέση; Είχαν συνεργασία; Πόσο λογικό ακούγεται, κάποιος – ακόμα και στενός φίλος – να έχει π΄ροσβαση στο…πορτοφόλι σου. Στην τσέπη σου, και ακόμα περισσότερο στο μέρος που φυλάς τα χρήματα σου;

 

Ένα ποσό τριάντα χιλιάδων, όσο πλούσιος και αν είσαι, δεν το αφήνεις σε κοινή θέα. Δεν το αφήνεις σαν “δόλωμα’ να δεις αν τσιμπήσει όποιος βρεθεί κοντά σου.

Είναι λογικό να υπάρχουν ερωτήματα σε ότι αφορά τυς λόγους για τους οποίους ο παρουσιαστής έκανε γνωστή την κλοπή, αλλά προς το παρόν αποφεύγει ν’ ονομάσει τον δράστη.

”Ο Κοψιάλης κανει ΚΑΛΟ στην ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ” Ποιός το ΠΙΣΤΕΥΕΙ;

Τον δράστη το όνομα του οποίου τελικά γνωρίζουν πολλοί, αλλά δεν ξέρουμε πόσοι έχουν δει βίντεο ή αποδείξεις για την κλοπή.

Ποιος είναι ο influencer που ΕΚΛΕΨΕ γνωστό ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ! Στο "ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ" ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! Η καταγγελία της σούπερ Κικής
Ποιος είναι ο influencer που ΕΚΛΕΨΕ γνωστό ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ! Στο “ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ” ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! Η καταγγελία της σούπερ Κικής

Σε μια εποχή που οι καταγγελίες κατωχυρώθηκαν ως απόλυτα επιβεβλημένες, θα πλανάται η αμφιβολία για το πόσες εξ’ αυτών ευσταθούν. Μέχρι τότε οι εκπομπές θα κάνουν την…δουλειά τους.

 

Σε λίγο πάντως αναμένονται περισσότερα στοιχεία από την πλευρά τηου παρουσιαστή! Σύμφωνα με πληροφορίες που έτσι κι αλιώς όμως είναι αυτονόητες και με το παραπάνω, ο influencer τσουρουφλίζεται πάνω στα κάρβουνα, αφού θεωρεί πως οι πιθανότητες ν’ ανακοινωθεί το όνομα του δεν είναι λίγες.

Εξ’ άλλου, γνωρίζει καλά, πως αυτό το όνομα, είναι ήδη αιτία για κουβέντα στα δημοσιογραφικά και όχι μόνο γραφεία.

 

…συνεχίζεται σε πολύ λίγο!

”Ο Κοψιάλης κανει ΚΑΛΟ στην ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ” Ποιός το ΠΙΣΤΕΥΕΙ;

”Να δω αν θα βγει πάλι να βρίσει εμένα” Γιώργος Λιάγκας ΠΡΟΚΑΛΕΙ την Super Κική Το αδιανόητο ξέσπασμα που έκανε η Σούπερ Κική για τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου σχολιάστηκε σήμερα από το Πρωινό.

Super Κική σε Γιώργο Λιάγκα: ”Δεν τον θέλω τον Γιώργο Λιάγκα, δεν μπορώ να τον βλέπω.”

Η Φαίη Σκορδά και ο Βαγγέλης Περρής θέλησαν να τοποθετηθούν επί του θέματος, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας παρέμεινε σιωπηλός «για να μη φάει το βρίσιμο», όπως είπε.

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως «εγώ επειδή επέμενα έντονα για το πώς είπε το υπέφερα, να πω ότι είναι μία κοπέλα που δουλεύει στην τηλεόραση και στο J2US, αυτό το ένα κομμάτι ψωμί, προφανώς δεν θέλει να ασχολούνται μαζί της».

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! Η ΣΧΕΣΗ με τον Βασίλη Λεβέντη! Η θέση του για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

«Δεν μίλησα για να δω αν θα βγει πάλι να βρίσει εμένα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και πέρασαν την υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :