Ποιος είναι ο Μάθιου Κουµάρ! Πως γνωρίστηκαν με τη Θεοδώρα Γλύξκπουργκ και ο γάμος!
Ποιος είναι ο Μάθιου Κουµάρ! Πως γνωρίστηκαν με τη Θεοδώρα Γλύξκπουργκ και ο γάμος! Ο γάμος τους έχει ήδη συγκεντρώσει την προσοχή των γαλαζοαίματων και των media!
Όλες οι ετοιμασίες για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ – Σε λίγες μέρες το μεγάλο royal γεγονός!
5+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον Μάθιου Κουµάρ
Δικηγόρος στο Λος Άντζελες

Ο Μάθιου Κουµάρ εργάζεται ως δικηγόρος και η εταιρεία του, FarMar Law Group, εδρεύει στο Λος Άντζελες. Εκεί, μετακόμισε μαζί με τη Θεοδώρα όταν εκείνη άρχισε να κυνηγά την καριέρα της στην υποκριτική.
Η αναστολή από το επάγγελμά του
Μια λιγότερο γνωστή πτυχή της ζωής του είναι ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια εξέδωσε τον Ιούνιο του 2023 απόφαση για την αναστολή της άδειας άσκησης επαγγέλματος του Μάθιου Κουµάρ για ένα έτος, λόγω μιας υπόθεσης που είχε αναλάβει.
Τον φωνάζουν “Matt”
Η Θεοδώρα αποκάλυψε το υποκοριστικό που χρησιμοποιεί για εκείνον κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους το 2018, λέγοντας: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Σ’ αγαπώ, Matt».

Η οικογένεια της Θεοδώρας τον λατρεύει
Δεν είναι μόνο η Θεοδώρα που τον λατρεύει, αλλά και η οικογένειά της. Η ανιψιά της, Μαρία Ολυμπία, χαρακτήρισε τα νέα του αρραβώνα ως «τα καλύτερα του κόσμου», ενώ ο αδερφός της, Νικόλαος, εξέφρασε τη χαρά του για το ζευγάρι και ευχήθηκε «αιώνια ευτυχία».
Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 και η γνωριμία τους ήταν ιδιαίτερη. Ζούσαν στο Λονδίνο τότε, αλλά μετακόμισαν στο Λος Άντζελες όταν η Θεοδώρα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην Αμερική.
Η αναβολή του γάμου τους
Αν και αρχικά σχεδίαζαν να παντρευτούν το 2020, ο γάμος τους αναβλήθηκε τρεις φορές για διάφορους οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, τώρα η στιγμή τους έφτασε, και θα παντρευτούν στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 23 Οκτωβρίου 2021 παντρεύτηκε στη Μητρόπολη Αθηνών και ο αδερφός της, Φίλιππος την αγαπημένη του Nina Flohr. Η Θεοδώρα ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της γαμήλιας τελετής αλλά χωρίς να συνοδεύεται από τον μέλλοντα σύζυγό της.
Η Θοεδώρα στον γάμο του Φίλιππου και της Nina Flohr.
H άφιξη της Θοεδώρας στον γάμο του αδερφού της μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ και τον Νικόλαο.
Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι υπάρχει κρίση στη σχέση τους αφού ένα χρόνο νωρίτερα, το 2020, σχεδίαζαν να κάνουν και τον δικό τους γάμο αλλά αναβλήθηκε. Τα σχέδιά τους να παντρευτούν ναυάγησαν ακόμη δύο φορές για οικογενειακούς λόγους αλλά φαίνεται πως η σχέση τους, που ξεκίνησε το 2016, έχει σταθερές βάσεις.
Πριν από τον γάμο του ζευγαριού θα προηγηθεί το κοκτέιλ-δείπνο καλωσορίσματος στις 27 Σεπτεμβρίου στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.
Μετά την τελετή στη Μητρόπολη θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο One & Only στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με αποχαιρετιστήριο brunch στις 29 Σεπτεμβρίου.
Τι άλλο όμως πρέπει να ξέρουμε για τον μελλοντικό σύζυγο της Θεοδώρας, Matthew Jeremiah Kumar;
Το υποκοριστικό που χρησιμοποιεί για εκείνον η Θεοδώρα
Αρραβωνιάστηκαν επίσημα το 2018 και μάλιστα η οικογένεια της νύφης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός. Στην σχετική ανάρτηση που έκανε εκείνη αποκάλυψε και πώς τον φωνάζει: “Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Σ’ αγαπώ, Matt”.
Η οικογένειά της τον λατρεύει
Στα ευχάριστα νέα ανταποκρίθηκαν δημόσια και κάποια από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας επιβεβαιώνοντας ότι έχουν καλή σχέση με τον Matthew. “Τα καλύτερα νέα του κόσμου” έγραψε η ανιψιά της Θεοδώρας, Μαρία Ολυμπία. “Είμαι τόσο απίστευτα χαρούμενη για εσάς και εύχομαι και στους δύο μια ζωή αιώνιας ευτυχίας” έγραψε κάτω από την ανάρτηση ο αδερφός της, Νικόλαος.
Εργάζεται ως δικηγόρος στο Λος Άντζελες
Γιος του Sam και της Lonnie Kumar. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στις ΗΠΑ. Η δικηορική του εταιρία FarMar Law Group έχει βάση το Λος Άντζελες, στην ίδια πόλη που η Θοεδώρα κηνυγά το όνειρό της για καριέρα στον χώρο της υποκριτικής. Η καριέρα της αγαπημένης του ήταν και ο λόγος της μετακίνησής τους από το Λονδίνο όπου έμεναν όταν γνωρίστηκαν.
Ένας χρόνο σε αναστολή
Στους λόγους της χρονοκαθυστέρησης του γάμου τους ίσως να έπαιξε ρόλο και μία επαγγελματική εξέλιξη του 34χρονου δικηγόρου. Στις 29 Ιουνίου 2023 το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια “εξέδωσε διαταγή με την οποία ο δικηγόρος Matthew J. Kumar αναστέλλεται από την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος για ένα έτος” εξαιτίας μιας υπόθεσης που είχε αναλάβει.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
