Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR

New, Lifestyle

Πολ Ευμορφίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Τελευταίο, αλλά μόνο χρονικά, πείσμα που έβαλε ο Πολ ήταν να φτιάξει το καλύτερο ποδήλατο στον κόσμο, με ελληνικό design και ελληνικές πρώτες ύλες. Και φυσικά το κατάφερε. Το ξύλινο ποδήλατο που προέκυψε είναι και το κύριο μέσο μετακίνησης που χρησιμοποιεί. Μ’ ένα τέτοιο ταξίδεψε το 2020 από την Αθήνα μέχρι το Νεπάλ και από εκεί στο Έβερεστ, συνδέοντας το ασίγαστο πάθος του για περιπέτεια με την υποχρέωση να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας για την κλιματική κρίση.

«Σημασία έχει το πάθος! O πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο δεν είναι αυτός που κάνει ό,τι γουστάρει, είναι αυτός που γουστάρει ό,τι κάνει» αναφέρει και σίγουρα προκαλεί εντύπωση, απλά με το να είναι… ο εαυτός του!Ο Πολ Ευμορφίδης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών μετά την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο και στη δεξίωση προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας, με σανδάλια.

Ο επιχειρηματίας είναι από τους ανθρώπους που ό,τι βάζουν πείσμα, μπορούν να το πετύχουν!

Από το ταξίδι μέχρι το Νεπάλ και το Έβερεστ με ένα ξύλινο ποδήλατο δια χειρός COCO MAT μέχρι και την κορυφή σε επίπεδο επιχειρηματικής ενέργειας, αφού από μικρό χωρίο της Λακωνίας, στο οποίο γεννήθηκε, έφτασε να διευθύνει πολύ πετυχημένα (αποδεδειγμένα) ένα από τα κορυφαία διεθνή brands.

Πολ Ευμορφίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον επενδυτή του Dragons’ Den του ΑΝΤ1 και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πολ Ευμορφίδης, δεν μοιάζει με κανέναν άλλο επιχειρηματία που πιθανόν να έχετε γνωρίσει.

“Ποτέ δεν έχω αισθανθεί επιτυχημένος με τη στατική έννοια που κάνει κάποιον να επαναπαύεται. Νιώθω λες και τώρα αρχίζουν όλα, συνεπώς πρέπει να είμαι φρέσκος και ετοιμοπόλεμος”, έχει πει ο ίδιος και με την φράση του αυτή, δείχνει πόσο αντισυμβατικός είναι.

Πολ Ευμορφίδης – Τα παιδικά χρόνια και οι σπουδές του
Ο ποντιακής καταγωγής Πολ Ευμορφίδης, ανήσυχος, αεικίνητος και ατίθασος από την παιδική του ηλικία, ως μαθητής γυμνασίου επιδόθηκε σε αταξίες, που του κόστισαν μέχρι και την αποβολή του απ’ όλα τα σχολεία της Πελοποννήσου.

Οι συνεχείς αποβολές του όμως, δεν τον πτόησαν και σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία και στην Ανωτάτη Εμπορική και με υποτροφία στη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Κολωνίας. Από εκεί καταλαβαίνουμε ότι ήταν ασταμάτητος… από κούνια!

Ο Πολ Ευμορφίδης έμαθε 5 γλώσσες με έναν επίσης εναλλακτικό τρόπο, που του ταίριαζε περισσότερο μιας και περιπλανήθηκε στους δρόμους της Ευρώπης, σπουδάζοντας τη “γόνιμη αλητεία” οπως έχει πει.

Πολ Ευμορφίδης – Η επιστροφή του στην Ελλάδα και η επιτυχημένη εταιρεία
Το 1989 επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την Ολλανδέζα σύντροφό του.

Εργάστηκε ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Σιβιτανίδειο Σχολή και παράλληλα ως πωλητής σε κατάστημα κοσμημάτων στο Μοναστηράκι.

Εκεί, μετά από ένα τυχαίο περιστατικό, του γεννήθηκε η ιδέα τής COCO-MAT, η οποία το 1996 βραβεύτηκε ως η πρώτη στρωματοποιία στην Ευρώπη με πιστοποίηση ISO. Ακολούθησαν πολλαπλές βραβεύσεις από διάφορους, εγχώριους και διεθνείς, οργανισμούς.

Σήμερα η COCO-MAT είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ελληνικά brands, με παγκόσμια δραστηριότητα στον χώρο των οικολογικών συστημάτων ύπνου, λευκών ειδών κι επίπλων για οικιακή και ξενοδοχειακή χρήση και διαθέτει 124 σημεία πώλησης σε όλη την υφήλιο.

Πολ Ευμορφίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Πολ Ευμορφίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πριν από μερικά χρόνια ο Πολ, μαζί με τον αδερφό του, ξεκίνησαν το νέο project των COCO-MAT Hotels & Resorts Worldwide, ένα διεθνές affiliation brand που περιλαμβάνει όχι μόνο ξενοδοχεία με οικολογικό προσανατολισμό αλλά και franchise και ιδιόκτητα καταλύματα σε όλον τον κόσμο. Το 2014 ίδρυσαν και την εταιρεία real estate ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ.

Η αγάπη του για το περιβάλλον και την οικολογία, τον ώθησαν στο να χαρακτηρίζεται ως “μη μεταλλαγμένος Έλληνας επιχειρηματίας” και σε όλη του την πορεία να διαφημίζει στο εξωτερικό το ελληνικό ευ ζην. Έχει τέσσερα παιδιά, δεν έχει κινητό, ούτε αυτοκίνητο, δεν φοράει κοστούμι, δεν πίνει αλκοόλ, δεν καπνίζει, δεν τρώει κρέας.

Άννα Κυριακού βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Λουκία Παπαδάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιάννης Κουκουράκης! Η σχέση, τα σχέδια ΓΑΜΟΥ, το ΥΨΟΣ και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η COCO-MAT είναι εταιρία παραγωγής στρωμάτων και οικιακών επίπλων η οποία ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της με την χειροποίητη κατασκευή στρωμάτων από φυσικά υλικά. Το 1992 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή Ξάνθης, οπότε και επεκτάθηκε στο χώρο των επίπλων και των λευκών ειδών. Το 1997 επεκτάθηκε εκτός των ελληνικών συνόρων, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην Μαδρίτη. Το 2017 η εταιρεία διέθετε πάνω από 100 καταστήματα σε 17 χώρες, ενώ παράλληλα βασικό κομμάτι της δραστηριότητάς της αποτελεί και ο εξοπλισμός ξενοδοχείων στην παγκόσμια αγορά.

Πολ Ευμορφίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χώρες
Καταστήματα
2015 Belgium
2015 China
2015 Cyprus
2015 France
2015 Germany
2015 Greece
2015 Italy

2015 Norway
2015 Paname
2015 South Korea Αρχειοθετήθηκε 2018-01-11 στο Wayback Machine.
2015 Spain
2015 Switzerland
2015 Netherlands
2015 United States

Πολ Ευμορφίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ιστορική Αναδρομή
H δημιουργία της εταιρεία στηρίχτηκε στην ιδέα για κατασκευή φυσικών προϊόντων ύπνου και τη διάδοση της αειφόρου φιλοσοφίας. Η COCO-MAT συστάθηκε το 1989 στα Πατήσια ως μια μικρή οικογενειακή εταιρεία που λάνσαρε ένα νέο τύπο στρώματος, αμέταλλο, από φυσικά υλικά και ανακυκλώσιμο. Το όνομά της προήλθε από τις λέξεις κοκοφοίνικας και στρώμα (mattress). Ακολούθησαν και άλλα βήματα, όπως η εισαγωγή στην γκάμα των προϊόντων ύπνου της χρήσης του ανωστρώματος

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :