ΠΟΛΕΜΟΣ στον ΑΝΤ1! Η Σκορδά κατά Αρναούτογλου!!!

Οι ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ της Φαίης και οι...ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Μια ιστορία που κρατάει χρόνια. Από τότε ακόμα που το πρώην ζεύγος Σκορδά Λιάγκα, δεν ήταν στον Αντ1, αλλά στο Mega. Ίσως στα πλαίσια του ανταγωνισμού, ίσως στα πλαίσια, “γαβγίζουμε” σ’όποιον βλέπουμε μπροστά μας επειδή μας τη δίνει που υπάρχει, ο Γιώργος και η Φαίη (χωρίς να εκδηλώνεται η δεύτερη), αντιπαθούσαν τον Αρναούτογλου.

Τώρα η Σκορδά το χει χοντρύνει με πολλούς τρόπους. Ένας απ’ αυτούς είναι πως έκανε το τρομερό και απαράδεκτο και προκλητικότατο για τον ίδιο τον όμιλο Αντ1, μία ακόμα φορά.
Ποιο; Την κάλεσε ο Αρναούτογλου στην βραδινή εκπομπή του κι εκείνη, όχι απλά δεν πήγε να δώσει συνέντευξη, αλλά πήγε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.
Είχε καταρχήν ανάγκη η Σκορτδά και οποιαδήποτε στη θέση της που βγαίνει στο γυαλί επί τρεις; ώρες τη μέρα, πέντε μέρες τη βδομάδα, να πάει να μιλάει ξανά μπροστά στην κάμερα;
Φυσικά η συνέντευξη ήταν το πρόσχημα. Πρόσχημα όχι μόνο να πει για τους έρωτες που δεν έχει και θα καλογερέψει παρά το ότι είναι και κείνη “γυναίκα” όπως είπε.
Πληροφορίες λένε πως έκανε έξαλλο τον Γρηγόρη που δεν κάνει τίποτα ποτέ για ν’ ανταποδώσει τις υπόγειες προκλήσεις που δέχεται.
Δεν σημαίνει όμως πως δεν κάνει τα παράπονα του εκεί που πρέπει.
Συν αυτού, έδωσε μία απάντηση στο ίδιο μοτίβο που του “επιτέθηκε” η Σκορδά. Άφησε ένα κομμάτι μέσα στην εκπομπή του που ήταν κατά της. Το επιχείρημα του αν ρωτηθεί από κάποιον ξεκάθαρο: Ο καλεσμένος τα είπε…
Πάντως η Σκορδά αν αθροίσετε έχει ανοίξει κατά καιρούς πολλά μέτωπα ενώ ο Γρηγόρης ακόμα κι αν έχει κάποια παρεξήγηση, την κλείνει…
Μη σας θυμίσουμε βέβαια το αμίμητο που του έκανε ο Λιάγκας και τελικά του γύρισε μπούμερανγκ. Τότε που τον έκρινε από ραδιοφώνου για τις επιδόσεις του στο Nomads.
O Αρναούτογλου που έπαθε πλάκα με το θράσος του να τα χώνει σε εκπομπή του σταθμού που τον πληρώνει του απάντησε τότε από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο…
Πάντως, μετά από κείνη τη μάχη, συμπτωματικά ίσως;, ο Λιάγκας έφαγε σουτ από τον Αντ1 που τον έβαλε στον πάγκο. Βέβαια γι αυτό υπήρχαν κι άλλες αφορμές…Οι εκπομπές και οι κατά καιρούς πολλές διαμάχες του με διάσημους.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.