Hit enter after type your search item

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το freegossip.gr συλλέγει και επεξεργάζεται μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, εισέρχεται σε προωθητικά και διαφημιστικά προγράμματα, καθώς και όταν συμμετέχει σε διαγωνισμούς.

Το freegossip.gr δύναται να αξιοποιεί τα συλλεγόμενα στοιχεία με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση προσφορών και υπηρεσιών του, εκτός αν ο χρήστης/μέλος έχει ζητήσει την παράλειψή του. Το freegossip.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε οιαδήποτε διάθεση προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του σε τρίτους, εκτός εάν υποχρεούται προς τούτο από το νόμο ή με απόφαση των αρμοδίων αρχών.

Το freegossip.gr δύναται να διαθέτει προσωπικά δεδομένα των χρηστών/ μελών του σε τρίτους μόνο εάν:

α) έχει τη ρητή συγκατάθεση των προσώπων που αφορούν αυτά και

β) η διάθεση των προσωπικών δεδομένων προς τρίτους που συνεργάζονται με το freegossip.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση σχετικών εντολών των χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες/μέλη να απεγγραφούν επισκεπτόμενοι τη σχετική υπηρεσία του freegossip.gr.

Το freegossip.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του freegossip.gr.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του freegossip.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως εκάστοτε ισχύει καθώς και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Για τυχόν ερωτήσεις, παρατηρήσεις, σχόλια ως και άσκηση του δικαιώματος πρόσβασης ή/και αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω της φόρμας επικοινωνίας του “ freegossip.gr”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :