Πονοκέφαλος για τον πρίγκιπα Κάρολο – Ο αδελφός του κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Πονοκέφαλος για τον πρίγκιπα Κάρολο - Ο αδελφός του κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, 20:00

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με πρωταγωνιστή τον αδελφό του πρίγκιπα Καρόλου, πρίγκιπα Andrew.

Ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε η Virgina Roberts εναντίον του πρίγκιπα Andrew για σεξουαλική κακοποίηση, ο αδελφός του και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, αντέδρασε στη δυσμενή κατάσταση που υποβάλλεται για ακόμη μία φορά το Παλάτι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγή από το κοντινό περιβάλλον του πρίγκιπα της Ουαλίας δήλωσε πως ο τελευταίος θεωρεί τις κατηγορίες ένα άλυτο πρόβλημα, όσο η Scotland Yard θα διεξάγει για τρίτη φορά έρευνα για να εξακριβώσει αν υπάρχει αλήθεια στα λεγόμενα της Roberts. 

Όπως έγραφε δημοσίευμα των Times, ο πρίγκιπας Κάρολος συνειδητοποιεί πως η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο αδελφός του, δεν θα του επιτρέψει να ανακάμψει και να επιστρέψει εξαιτίας των καταγγελιών αυτών. 

«Αυτό θα είναι μια ανεπιθύμητη καταστροφή για τη φήμη του θεσμού της μοναρχίας», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας την περασμένη Πέμπτη.

Το 2019 ο δούκας της Υόρκης είχε δηλώσει δημόσια σε συνέντευξή του στο BBC πως αποσύρεται από τα δημόσια καθήκοντά του μέχρι τη στιγμή που θα μπορούσε ξεκάθαρα να αποδείξει την αθωότητά του, αρνούμενος κάθε εμπλοκή στο σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein, ο οποίος κατηγορήθηκε για trafficking και παιδεραστία, και κάθε ανάμειξη με τη Virginia Roberts. 

Κι ενώ μέχρι τώρα, η φερόμενη ως θύμα Roberts, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πρίγκιπα Andrew μέσω των δικηγόρων της προκειμένου να λύσουν το ζήτημα εξωδικαστικά, η αδιαφορία του και οι προσπάθειες χωρίς ανταπόκριση την οδήγησαν στο να του κάνει μήνυση στη Νέα Υόρκη, βασιζόμενη σε έναν νόμο κατά τον οποίο την εποχή εκείνη, στην οποία αναφέρεται πως είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση, θεωρούνταν ακόμη ανήλικη. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!