Πώς ο Χάρι και η κοπέλα του «έσπασαν το πρωτόκολλο» με το καλημέρα σας

0

Μεγάλες αλλαγές στους κανόνες του παλατιού φαίνεται πως βρίσκονται προ των πυλών, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να μην μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

Ο αντισυμβατικός πρίγκιπας Χάρι, έχει δηλώσει στο παρελθόν όχι μόνο δεν θέλει να κληρονομήσει τον θρόνο, αλλά θεωρεί τον τίτλο του «πρίγκιπα» ως μια δουλειά που πρέπει να γίνει.

Μετά από αρκετές περιπέτειες με βρετανίδες, όπως φαίνεται ο περιζήτητος εργένης βρήκε επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο μιας Αμερικανίδας ηθοποιού, της Μέγκαν Μαρκλ, και χθες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πήγαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες Invictus Games.

Splash

Kαι οι δυο ήταν κάζουαλ ντυμένοι, με την Μαρκλ να φοράει σκισμένο τζιν και λευκό πουκάμισο αξίας 221 λιρών το οποίο λέγεται «The Husband» (άραγε προσπαθεί να μας πει κάτι;) όμως ο πρίγκιπας Χάρι έκανε κάτι που δεν συνηθίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Οπως είναι γνωστό, το παλάτι δεν επιθυμεί τα μέλη του να αγγίζουν το ένα το άλλο σε εξόδους τους, γιαυτό Κέιτ και Γουίλιαμ έχουν ελάχιστες φωτογραφίες όπου αγγίζονται ή κρατιούνται χέρι – χέρι από τότε που έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση επιβεβαιώνοντας τον δεσμό τους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com