Πώς θα τον ψυχολογήσεις από το πρώτο ραντεβού

1

Πριν σου εξηγήσω τι εννοώ θα σου εξομολογηθώ ότι έχω βγει πρώτο ραντεβού με αγόρι, ήταν μια σκέτη καταστροφή, αλλά η ευκαιρία του δεύτερου ραντεβού με έκανε να τον δω αλλιώς. Και τελικά να κάνω σχέση μαζί του.

Γιατί στο λέω αυτό; Γιατί σίγουρα μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πρώτο ραντεβού αλλά δεν είναι πια και το καθοριστικό- εκτός κι αν ο τύπος είναι πραγματικά αλλού για αλλού. Εκεί δεν χάνεις ούτε λεπτό από τον χρόνο σου.Όταν, λοιπόν, βγείτε, εκτός από πράγματα που όλες προσέχουμε όπως εάν θα μας προτείνει να έρθει από το σπίτι να μας πάρει (ακόμα κι αν έχουμε αμάξι) ή εάν θα επιλέξει ένα εστιατόριο που να μας αρέσει εξίσου, υπάρχει και κάτι άλλο που μαρτυράει τι άνθρωπο έχεις απέναντί σου:

Η συμπεριφορά του στο προσωπικό του εστιατορίου.

Είναι ευγενικός; Δείχνει υπομονή ότι ο μετρ του λέει πως πρέπει να περιμένετε 10 λεπτά; Καλεί ευγενικά το γκαρσόν; (ή φωνάζει Ε, παλικάρι!). Χειρίζεται με λεπτό τρόπο την όποια δυσκολία; Π.χ. το steak δεν ήταν τόσο καλοψημένο όσο το ζητήσατε, πώς θα το επιστρέψει; Θα κάνει πανικό στο μαγαζί;

Φωνάζει τον σεφ για συγχαρητήρια ή πιάνει την κουβέντα με τον σομελιέ; Εδώ μιλάμε για μπον βιβάντ, βεβαίως ή ίσως για απλό επιδειξία γνώσεων και τύπο εγωκεντρικό;

Την επόμενη φορά που θα βγεις ραντεβού δώσε λίγη έμφαση εκτός από τη συμπεριφορά του απέναντί σου και στο πώς μιλάει και φέρεται στο προσωπικό. Θα δεις ότι θα βγάλεις πολύ χρήσιμα συμπεράσματα που θα κρίνουν εάν το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι και το τελευταίο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    και μιλαμε οι περισσοτερες τον εχουν παρει στις τουαλετες των mcdonald που τις πηγαινε ο γκομενος για burger