Πως τραβήχτηκε η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία της ΑΒΑΦΗΣ Στεφανίδου! | Η ιστορία πίσω…

Για να καταλάβετε, πως αυτό που λένε “άλλο στην τηλεοραση, άλλο από κοντά”, είναι απολύτως σωστό σε πολλές περιπτώσεις: Κατακαλόκαιρο. όλη τη μέρα, δεν τολμούσες ούτε στη σκέψη, ν’ αφήσεις τη σκιά του σπιτιού. Γι αυτό η γνωστή παραλία που η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το μπάνιο της, έμεινε έρημη μέχρι το απόγευμα.

Εγώ ο…παπαράτσο, περίμενα μέχρι τα όρια της απογοήτευσης την Τατιάνα Στεφανίδου. Στο σημείο που ο ήλιος δεν άφηνε και πολλές ελπίδες να κατέβει για μπάνιο και να βγουν καλές φωτογραφίες, άρχισα να μαζεύομαι.
Ξέρεις, όταν περνά η ώρα, αυξάνεται η ανασφάλεια αν θα κάνεις κλικ και μαζί της μεγαλώνει η βαρεμάρα.
Με το χέρι στη μίζα, για να φύγω, είδα πως δεν είχα πάρει χαμπάρι, πως στην τοσοδούλα παραλία, υπήρχαν τρεις τέσσερις παρέες.
Μυωπία είχα βαριόμουν κιόλας, δεν υπήρχε περίπτωση να κουνηθώ από τη θέση μου και να περπατήσω μέχρι εκεί. Κοίταξα με το φακό για να μπορέσω να δω μήπως ήταν η Τατιάνα στην παραλία.
Απογοήτευση. Μια παρέα συνταξιούχων είδα. Η γυναίκα ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν μεγάλης ηλικίας.
Κατέβασα τη μηχανή και έφυγα για Αθήνα.
Ούτε που θυμάμαι πως, αλλά σε μια στάση, έπαιζα με τη μηχανή. Τη στιγμή λοιπόν που πήγα ν’ αδειάσω τις περιττές φωτογραφίες από τη μνήμη, χωρίς λόγο έκανα ζουμ στη πιο πρόσφατη φωτογραφία.
Η κύρια εκείνη που μιλούσε, όχι στον κύριο το λεπτό με το πυκνό μαλλί που βρισκόταν και σχετικά μακριά της μάλιστα, αλλά σ΄έναν αρκετά μεγαλύτερο χωρίς μαλλιά, ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου! Που να την αναγνωρίσω με την επιπόλαια ματιά που έριξα;
Καταλαβαίνετε; το συναίσθημα, έτσι;
Το “κλου” ήταν πως εγώ ήμουν φάτσα κάρτα στη Στεφανίδου και: Έμεινα με το ένα και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ καρέ και την επόμενη μέρα, δύο φωτορεπόρτερ, ήταν στο ίδιο σημείο. Αρκετά νωρίτερα, το ζευγάρι βγήκε, περιποιημένο. Η Τατιάνα με το μπικίνι αλλά βαμμένη! Εγώ, φυσικά δεν ήμουν εκεί!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.