Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μας που είναι τέρατα”

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: "Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μας που είναι τέρατα"

“Περιμένουμε χρόνια να αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο. Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει, κάποιες άλλες αργεί…” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε για τις συνεργασίες του αλλά κι αν έχει δεχτεί άδικες συμπεριφορές.
Έχεις γράψει στίχους για πολλούς καλλιτέχνες. Επιλέγεις τους ερμηνευτές; 
Όχι, ως στιχουργός δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα αυστηρός. Με κάποιους που ήθελαν να πουν τραγούδια μου, δεν συνέβη, δεν προέκυψε ενώ κάποιες άλλες συνεργασίες έγιναν τυχαία. Δεν είχα αυστηρά κριτήρια ως στιχουργός, απλά απέρριπτα κάποιους τραγουδιστές που δεν άντεχα ούτε να τους ακούσω.
Τι σε αποτρέπει από μια συνεργασία;
Όταν αντιλαμβάνομαι ότι δεν ταιριάζω με κάποιους ανθρώπους. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι επιτηδευμένοι άνθρωποι. Αντιθέτως, λατρεύω τους αυθεντικούς.
Έχεις πέσει θύμα ανθρώπων που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη θέση σου ή το ταλέντο σου;
Αμέτρητες φορές. Έχω πέσει και θύμα τέτοιων συμπεριφορών και γενικότερα έχω εισπράξει και άδικες και κακότροπες συμπεριφορές.
Πώς αντιδράς σε άσχημες συμπεριφορές;
Δεν έχω στρατηγική. Αυθόρμητα. Άλλες φορές δεν ασχολούμαι κι άλλες γίνομαι ηφαίστειο. Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μας που είναι τέρατα και παρουσιάζουν έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό στον κόσμο. Περιμένουμε χρόνια να αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο. Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει, κάποιες άλλες αργεί…freegossip.gr