Hit enter after type your search item

Ποτέ ποτέ, δεν θα το ξανακάνω! Η Δέσποινα Βανδή και τα ΛΑΘΗ των επεμβάσεων! Η διάσημη τραγουδίστρια εκτός από μία γυναίκα με πηγαία ταλέντα που της αρέσει να ρισκάρει και να πειραματίζεται στον επαγγελματικό τομέα αναλαμβάνοντας διαφορετικούς ρόλους, της ερμηνεύτριας, της ηθοποιού, της παρουσιάστριας, είναι και μία γυναίκα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της. ΕΙΝΑΙ; ”Φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις” (δεν της φαίνεται) είχε πει, προτιμώντας όμως να κάνει. Κάτιο που δεν κρύβεται ΄’ετσι κι αλλιώς! Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! και μίλησε για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Δέσποινα Βανδή στα ΤΕΣΣΕΡΑ! Οι πιο ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕΣ της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Ωστόσο το  κομμάτι ”Κορίτσι πράμα”, έχει γίνει η αφορμή για πολλές κριτικές.

Δέσποινα Βανδή! Αυτός ειναι ο ΑΔΕΡΦΟΣ της και η κουνιάδα της

”Το συγκεκριμένο τραγούδι θίγει κάποια θέματα που αφορούν το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα όχι σήμερα, ανέκαθεν. Δεν αναφέρεται απαραίτητα στο σήμερα αν και υπάρχουν ακόμα οικογένειες που πιστεύουν ότι μια γυναίκα πρέπει να καλοπαντρευτεί. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

Δέσποινα Βανδή ''Φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις'' (δεν της φαίνεται)

Δέσποινα Βανδή: “Αυτό με καταστρέφει”

Ομολογεί πως δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική και λέει χαρακτηριστικά: ”Δεν είμαι υπέρ των δραματικών αλλαγών. Με τρομάζει ότι όλες πάνε να γίνουν πιο όμορφες, αλλά έχουμε δει ότι πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο. Τις φοβάμαι τις πλαστικές,για να είμαι ειλικρινής και δεν έχω κάνει ποτέ”.

Δέσποινα Βανδή ''Φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις'' (δεν της φαίνεται)

Προσέχει πολύ την σιλουέτα της και η γυμναστική για εκείνη είναι τρόπος ζωής. Όσον αφορά την οικονομική κρίση δηλώνει: ”Η δική μας δουλειά περνάει κρίση εδώ και πολλά χρόνια αν σκεφτεί κανείς ότι από εκεί που δουλεύαμε 6 μέρες την εβδομάδα, τώρα δουλεύουμε 2.

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Ξαναχτυπούν και συγκατοικούν

Ο κόσμος δεν βγαίνει κι εμείς δεν παίρνουμε τα χρήματα που παίρναμε κάποτε. Έχω δεχτεί περικοπές εδώ και πολλά χρόνια”.

Δέσποινα Βανδή ''Φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις'' (δεν της φαίνεται)
Δέσποινα Βανδή ”Φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις” (δεν της φαίνεται)

Στην προσωπική της ζωή δηλώνει ευτυχισμένη και αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού για αυτό το διάστημα.

Δέσποινα Βανδή: Η ηλικία, το πέρασμα του χρόνου και οι αισθητικές επεμβάσεις

Η Δέσποινα Βανδή είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας του χωρισμό της από τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη που έσκασε σαν “βόμβα” χθες το πρωί.

Η διάσημη τραγουδίστρια εκτός από μία γυναίκα με πηγαία ταλέντα που της αρέσει να ρισκάρει και να πειραματίζεται στον επαγγελματικό τομέα αναλαμβάνοντας διαφορετικούς ρόλους, της ερμηνεύτριας, της ηθοποιού, της παρουσιάστριας, είναι και μία γυναίκα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της.

Η Δέσποινα Βανδή που σήμερα είναι 52 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1969 έχει μιλήσει ανοιχτά για το πέρασμα του χρόνου και τις πλαστικές επεμβάσεις.

“Μεγαλώνοντας νιώθω ότι ήρθε η ώρα να πάω σε έναν πλαστικό χειρουργό”, είχε δηλώσει στο Dot, παράλληλα είχε αποκαλύψει ότι δε χάνει πλέον εύκολα βάρος.

 

“Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση”
Η Δέσποινα Βανδή το 2009 είχε μιλήσει σε κυριακάτικη εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, ωστόσο αν ποτέ κάτι την ενοχλήσει θα περάσει την πόρτα του πλαστικού χειρουργού.

«Αν υπάρχει κάποιο ενοχλητικό πράγμα πάνω σε κάποιον που τον ενοχλεί, φυσικά και πρέπει να κάνει πλαστική. Προσωπικά, δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση, αλλά δεν αποκλείω μελλοντικά ότι θα έκανα κάτι, προκειμένου να προλάβω ή να αλλάξω πράγματα πάνω μου. Όλοι οι πλαστικοί λένε ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη, δηλαδή να κάνεις πράγματα προτού αυτά φανούν, να παρατείνεις -με λίγα λόγια- τον χρόνο. Μου έχουν προσάψει διάφορα στο παρελθόν -μέχρι ότι έχω φτιάξει τα ζυγωματικά μου και ότι έχω κάνει 7 φορές πλαστική στη μύτη μου, που η μύτη μου δεν είναι ό,τι ωραιότερο υπάρχει.

Κατ’ αρχάς, έχω φοβερή φοβία με τη νάρκωση. Φοβάμαι ότι, αν με ναρκώσουν, μπορεί να πεθάνω και να μην ξαναξυπνήσω, ειδικά τώρα που έχω κάνει και τα παιδιά μου. Κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό, σίγουρα όμως μπορεί να το παρατείνει. Τώρα δεν θέλω να αλλάξω τίποτα, επί της ουσίας, ας είναι καλά τα ρετούς που στα αλλάζουν όλα. Πρέπει να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες ότι δεν είμαστε όπως φαινόμαστε στις φωτογραφίες…», είχε δηλώσει.

Το πέρασμα του χρόνου, οι πλαστικές και το καλό DNA
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η Δέσποινα Βανδή είχε αποκαλύψει ότι προσέχει το σώμα και της.

Η Δέσποινα Βανδή μιλά για την σκέψη να επισκεφτεί τον πλαστικό χειρουργό

«Γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα από μία ώρα. Παλιότερα η γυμναστική ήταν στα επαγγελματικά μου πλαίσια. Τώρα πια με ενδιαφέρει η γυμναστική και η διατροφή μου για την υγεία», είχε πει.

Τι απάντησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox: «Με μέτρο».

«Σίγουρα βοηθάει και το DNA. Κάποιος μπορεί να σπάει πιο εύκολα από κάποιον άλλον. Δεν χρειάζεται καμία υπερβολή. Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μεγαλώνω όμορφα. Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Δε γίνεται να κρατήσεις την εικόνα σου για πάντα. Κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς. Δε μπορείς να είσαι 50 και να θες να κάνεις την 25. Καταλαβαίνω να είσαι 50 και να θες να κάνεις την 45αρα. Μέχρι εκεί», είχε παραδεχτεί ακόμα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :