ΠΟΥΛΗΣΑΝ το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια

ΠΟΥΛΗΣΑΝ το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια Ο λόγος για το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια και που η οικονομική κρίση, τους αναγκάζει να… του βάλουν πωλητήριο.

Η ερωτική φωλιά που ονειρεύονται να ολοκληρώσουν, “πάγωσε” και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες , που τραβήχτηκαν το 2014, οι εργασίες έχουν σταματήσει.

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ

Το ζευγάρι, φαίνεται ότι ψάχνει αγοραστή για το σπίτι, που βρίσκεται ακόμα στα μπετά.

Είχε αγοράσει αυτό το μεγάλο κτήμα στον Γαλατσώνα, της Βόρειας Εύβοιας καθώς είχαν μαγευτεί από την τοποθεσία, όταν τους είχε καλέσει ένας φίλος του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ιδέα για ένα σπίτι εκεί, μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα έμοιαζε μαγική. Μετά, ήρθε η κρίση στην Κύπρο και τα άλλαξε όλα…

Πρώτη φορά το ανακοινώνουν Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Το επόμενο βήμα έγινε και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Βέβαια, οι δυο τους, που ζουν στη Γλυφάδα, έχουν ακόμα δύο σπίτια για να κάνουν τις εξορμήσεις τους. Ένα στην Πάρο και ένα στην Αράχωβα ενώ προετοιμάζονται πυρετωδώς, για τα νέα επαγγελματικά τους βήματα. Εκείνη, για το “Just the two of us” και εκείνος για τη θερινή περιοδεία του στην Ελλάδα.

ΠΟΥΛΗΣΑΝ το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια  ΠΟΥΛΗΣΑΝ το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: