Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η φωτογραφία με τα δίδυμα εν αναμονή της επιστροφής της πριγκίπισσας Charlene

Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021, 20:30

 

Την Ιρλανδία επισκέφτηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τα παιδιά του λίγο πριν επιστρέψουν στο Παλάτι για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Ο Αλβέρτος πήγε στην Ιρλανδία μαζί με τα δίδυμα και φωτογραφήθηκαν φορώντας ασορτί προστατευτικές μάσκες, ενώ η μητέρα τους δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο Παλάτι και βρίσκεται στη Νότια Αφρική μετά από επιπλοκές που παρουσίασε μετά την τελευταία επέμβαση που έκανε.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ταξίδι του 6χρονου πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella στο εξωτερικό και η επιλογή της Ιρλανδίας δεν ήταν μάλλον τυχαία, αφού και ο Αλβέρτος είχε ταξιδέψει για πρώτη φορά μαζί με τους γονείς του, πρίγκιπα Rainier και πριγκίπισσα Grace, επίσης στην Ιρλανδία.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή της Charlene , η οποία έχασε και την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο. Όπως είπε ο Αλβέρτος σε συνέντευξή του: «Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο τη Δευτέρα. Ανυπομονώ να επιστρέψει η Charlene γιατί είναι μέρος της ζωής μου, της ζωής μας, της ζωής του Μονακό. Επίσης ανυπομονώ να με βοηθήσει με τα παιδιά και όλα όσα έκανε στο παρελθόν γιατί είναι μια ομαδική προσπάθεια. Όταν κάποιο μέλος της ομάδας λείπει, είναι πολύ δύσκολο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

https://freegossip.gr/