Πρω1νού: Η μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας

3

Μάχη Νιηφοράκη ήταν η τηλεθεάτρια που απευθύνθηκε λίγο καιρό πριν στη Φαίη μας και την ομάδα της επιθυμώντας να αλλάξει τελείως την εμφάνιση και το στυλ της -σας έχουμε μιλήσει για την καινούργια εβδομαδιαία στήλη που έχει ενταχθεί στη θεματολογία του Πρω1νού και σας αρέσει πάρα πολύ.

Όλα τα μέλη της εκπομπής …έπιασαν αμέσως δουλειά, με στόχο να το πετύχουν και να την κάνουν να χαμογελάσει ξανά και να αποκτήσει την χαμένη αυτοπεποίθησή της. Σημαντική βοήθεια σε όλο αυτό το εγχείρημα, εκτός από τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα ρούχα, ήταν η βοήθεια των αγαπημένων μας FIGURA.

Σήμερα, η Μάχη Νιηφοράκη περπάτησε στην πασαρέλα της εκπομπής γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά και γεμάτη χαρά και ευτυχία με την καινούργια της εικόνα. Δίπλα της ήταν φυσικά και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημοσθένης Βαρσάμης των FIGURA, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για όλες τις θεραπείες που ακολούθησε. Ας τις δούμε.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. ΔΕΝ στο άρθρο

    Ελεϊνο τρισάθλιο τηλεμάρκετινγκ. Τις ίδιες βλακείες κάνει κι η Στεφανίδου με τα Πρίνου.
    Σκορδά θα το πληρώσεις το ανελέητο τηλεμάρκετινγκ.
    Θα έρθει κι η δική σου ώρα που θα κυνηγάς τους τηλεθεατές με το τουφέκι.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com