Πρόδρομος Καθηνιώτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΟΡΗ, ηλικία και η νέα ΣΥΖΥΓΟΣ!

Πρόδρομος Καθηνιώτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΟΡΗ, ηλικία και η νέα ΣΥΖΥΓΟΣ! Η Γκαλένα τον αγαπά σαν δεύτερο μπαμπά και έδωσε το όνομά του στον γιο της για να δείξει πόσο τη νοιάζει. Ο Πρόδρομος Καθινιώτης εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Katerina και μίλησε στην κάμερα με τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.
Πρόδρομος Καθηνιώτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Πρόδρομος Καθηνιώτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΟΡΗ, ηλικία και η νέα ΣΥΖΥΓΟΣ! 2
Ένας νέος τύπος ανελκυστήρα για σκάλες δεν χρειάζεται καμία ειδική ρύθμιση. Ο τραγουδιστής Πρόδρομος Καθινιώτης μιλάει για το πώς εμπνεύστηκε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στο στούντιο με τον Ματθαίο Γιαννούλη. «Ξεκινήσαμε, μπήκαμε στο στούντιο και ετοιμαστήκαμε», προσθέτει ο τραγουδιστής. «Τα κορίτσια τα ξέρω 10 χρόνια, τα έβλεπα από την αρχή ως παιδιά μου. Συζητήσαμε μαζί να παίξει ο ένας από τους δύο στο βίντεο κλιπ, είπα: έχουμε μοντέλο στο σπίτι, γιατί χρειαζόμαστε άλλο;», λέει στη συνέχεια ο Πρόδρομος Κατινιώτης για τις δύο θετές κόρες του. “Η γυναίκα μου ο Άλεξ μου έδωσε δύο θετά παιδιά και δύο εγγόνια που δεν είχα.

Πρόδρομος Καθηνιώτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έχουμε την Αλεξάνδρα και τον Πρόδρομο”, παραδέχεται χαρακτηριστικά. Μαζί του στην κάμερα του Super Katerina μίλησε και η θετή του κόρη, Γκαλένα. «Τον αγαπώ πολύ, είναι ο δεύτερος πατέρας μου και για να ανταποδώσω την αγάπη, έδωσα το όνομά του στον γιο μου. Ο Πρόδρομος Κατινιώτης είναι μέρος της ζωής μας και τον συμβουλεύομαι σε όλα» αναφέρει μεταξύ άλλων η Γκαλένα.
x