Ροή ειδήσεων

Πρώην σύζυγος Βαρουφάκη: «Η θαυμάσια προσωπικότητα του συναγωνιζόταν την δική μου»

Για την σχέση με τον πρώην σύζυγο της και υπουργό οικονομικών της Ελλάδας, μίλησε η ακαδημαϊκός Μαργαρίτα Πούλου, η οποία έχει ελληνικές ρίζες και μένει μόνιμα στην Αυστραλία.
Η ίδια σε συνέντευξη της, στο «Australian Financial Review» είπε για την σχέση της με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Ας πούμε απλώς ότι η θαυμάσια προσωπικότητα του συναγωνιζόταν την δική μου»!
Η σχέση τους ξεκίνησε το 1990 όταν εκείνη ήταν ακόμη φοιτήτρια και αυτός καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ. Ερωτεύτηκαν και από το 1990 μέχρι και το 2001 το ζευγάρι έζησε στο Σίδνεϋ…Όταν όμως ο τότε καθηγητής Βαρουφάκης κλήθηκε να διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, μετακόμισαν στην Ελλάδα.
Για τα επόμενα χρόνια μοίραζαν την ζωή τους ανάμεσα σε Ελλάδα κι Αυστραλία, ωστόσο το 2005 ο γάμος τους διαλύθηκε… Οι δυο τους απέκτησαν μια κορούλα, την 10χρονη Ξένια, η οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του υπουργού!
Πάντως η πρώην σύζυγος του ξεκαθάρισε ότι διατηρούν άψογες σχέσεις ενώ τόνισε ότι είναι σίγουρη ότι εκείνος θα τα καταφέρει. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον τίτλο ροκ σταρ που του έχουν δώσει η ίδια σχολίασε: «Μολονότι έχει τα εφόδια να το απολαύσει και να το αντιμετωπίσει προς το παρόν αυτό είναι κάτι που του διαφεύγει. Κι αυτό γιατί το βάρος των καθηκόντων που έχει αναλάβει ξεπερνά κατά πολύ την γοητεία της διασημότητας».

Back to top button