Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Προκαλεί η Ελένη Βιτάλη: “Δεν έχει φωνή ο Αντώνης Ρέμος”! Η απάντηση του τραγουδιστή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε στην δήλωση της Ελένης Βιτάλη στο ότι δεν έχει φωνή λιγες μέρες μετά…

Μ… Μποφίλιου. Σχολιασέ μου λίγο στον απόηχο του ντόρου γύρω από αυτό το όνομα.

«Είναι χαρισματικό πλάσμα. Έχει μια πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν με αντιπροσωπεύει. Ίσως υπερέβαλε, ίσως μιλούσε μεταφορικά. Έχει χαθεί λίγο μέσα στην κουλτούρα της. Αλλά πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα και αυτό είναι φυσική εξέλιξη, σε όλους συμβαίνει» εξήγησε στο Secret και συνέχισε: Ρ… «Respect».

Θα ‘πρεπε να ‘σουν εδώ, παραδέχεται ο Αντώνης Ρέμος

Για ποιον το είπες φέτος; «Όταν πήγε να γίνει «πραξικόπημα» στην Τουρκία, μια φίλη δημοσιογράφος ήταν Ελλάδα, είχε τρελαθεί, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει και να κάνει τίποτα. Ο ξενοδόχος τη βοήθησε σε όλα. Συμπαραστάθηκε, δεν είχε να κερδίσει κάτι, απλώς το έκανε».

Φ… Έχεις καλή φωνή; Έγινε μια δήλωση αμφισβήτησης από την Ελένη Βιτάλη.

«Μπορεί κάποιος να κρίνει το στυλ μου, αλλά δεν δέχομαι από κανέναν να πει ότι δεν έχω καλή φωνή. Έχω δώσει εξετάσεις με τεράστιους κριτές. Η Βιτάλη είπε μια φράση άτοπη. Είναι δικαίωμα της να πει ό,τι θέλει, αρκεί να μπορεί να το τεκμηριώσει. Δεν έχει έρθει ποτέ να με δει. Εύχομαι να πάνε καλά με τη Μαρινέλλα και τη Γλυκερία. Θα είναι ένα δυνατό σχήμα και, άμα μπορέσω, θα ήθελα να πάω».

Διαβάστε τι είπε η μεγάλη ερμηνεύτρια για τον επίσης μεγάλο ερμηνευτή μας!«Απασφάλισε» η Ελένη Βιτάλη εναντίον της ελληνικής λαϊκής σκηνές και εξαπέλυσε πυρά κατά Ρέμου, Πάολας και συναφών τραγουδιστών.

Ο Ρέμος θυμάται την πρώτη εμφάνιση στο Μπράβο της Κορομηλά το 1995

«Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή. Κινδυνεύει να χαθεί τελείως η ελληνική μουσική. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τις ρίζες μας. Έχει να κάνει με την εκάστοτε μόδα από όπου κι αν έρχεται από τη Δύση.

Είναι μια μίμηση. Πες μου τι σφυρίζεις να σου πω τι ψηφίζεις! Έχει μεγάλη σχέση τι ακούμε», δήλωσε η Ελένη Βιτάλη στους δημοσιογράφους.

Για να γίνει πιο συγκεκριμένη αμέσως μετά: «Θεά από εδώ, θεά από εκεί… Η Πάολα βγάζει τον πισινό της… Βγαίνει ο Λιάνης και μιλάει δύο ώρες για την Πάολα.

Πέταξε μια μπαρούφα η κοπέλα, το θέμα είναι γιατί πιανόμαστε από τη μπαρούφα» και συνέχισε: «Βγαίνει ο Ρέμος και τα ρεμάκια του… Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, τίποτα δεν είναι! Λέω ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος», κατέληξε η Ελένη Βιτάλη.

Διαβάστε ακόμα:Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, τους εορταστικού προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού, ο λαοφιλής τραγουδιστής δεν αμέλησε να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Πολύ πίσω. Στο μακρινό 1995 όταν και η Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή «Μπράβο», πρωτοσύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τον Αντώνη Ρέμο.
«Θέλω να πάμε σε μια στιγμή πολύ αγαπημένη δική μου και μια στιγμή που έμελλε να γράψει και την δική της ιστορία, μια πολύ ξεχωριστή ιστορία στην καριέρα μου. Θα σας πάω κάποια χρόνια πίσω. Τότε που εκείνη τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε στον δρόμο μου, με πήρε από το χέρι και με παρουσίασε σε όλη την Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στον αέρα του MEGA.
Αμέσως μετά, μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχθηκε στη σκηνή την Ρούλα Κορομηλά ερμηνεύοντας, για λίγο, το ίδιο κομμάτι που τότε είχαν ερμηνεύσει μαζί.

Ένα γλυκό, σε κάθε περίπτωση, flashback από τον Αντώνη Ρέμο…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :