Προσοχή! Έκτακτη στάση εργασίας σήμερα στον ΗΣΑΠ – Ποιες ώρες δε θα λειτουργεί

0

Στάση εργασίας κήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ για σήμερα Κυριακή. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός δε θα λειτουργεί από τις 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Η στάση έγκειται στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (02.11.2017) στον σταθμό Πευκάκια, ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν και οι καταστροφές που ακολούθησαν.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων

«Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com