ΠΡΩΤΗ φορά! Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ κουζίνα της Φαίης Σκορδά

ΠΡΩΤΗ φορά! Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ κουζίνα της Φαίης Σκορδά. Επικρατεί το άσπρο και το χωριάτικο στιλ. Το…εκσυγχρονισμένο χωριάτικο όμως. Ακριβά νοτουλάπια που ανοιγοκλείνουν στο βίντεο για τις ανάγκες διαφήμισεις για εταιρεία ενέργειας.

Η γλυκιά μας Φαίη Σκορδά, με μπρίο και σκέρτσο διαφημίζει την εταιρεία απαγγέλοντας το..σενάριο. Κάνει εισαγωγή υπενθυμίζοντας μας πόσο της αρέσουν οι δουλειές τους σπιτιού, και αυτομάτως εμείς λέμε μπράβο που τις προλαβαίνει χωρίς…οικιακή βοηθό να υποθέσουμε!

Φαίη Σκορδά: Επικοινώνησε με την Μαίρη Συνατσάκη για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μουτσινά

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: ”Δέν έχω ΚΑΝΕΙ πλαστική αλλά έχω ΚΑΝΕΙ….” Η παρουσιάστρια προχώρησε στην πρεμιέρα της εκπομπής της σε μία αποκάλυψη, που μάλλον κανείς δεν περίμενε
Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε στον «αέρα» του Πρωινού ποια διόρθωση έχει κάνει στη μύτη της

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ
Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας το Πρωινό. Και η Φαίη Σκορδά στην πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής χρονιάς φαίνεται πως είχε διάθεση για… εξομολογήσεις. Μετά από ερώτηση τηλεθεατή αν έχει κάνει κάτι στη μύτη της, εκείνη δε δίστασε να παραδεχτεί πως έχει κάνει μία αισθητική διόρθωση.

Και για ακόμη μία φορά εξήγησε πως δεν έχει κάνει πλαστική, διότι τη φοβίζει μήπως το αποτέλεσμα αλλάξει το πρόσωπό της, ενώ όπως τόνισε, της αρέσει η μύτη της.

«Με ρωτούν αρκετοί, γιατί εγώ δεν έχω την κλασική γαλλική μυτούλα, αλλά εμένα μου αρέσει η μύτη μου αν έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου. Κι έχω απαντήσει ότι δεν έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου… αλλά υπάρχει κάτι άλλο που έκανα», είπε αρχικά.

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!
Και συνέχισε: «Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στη μύτη μου. Αλλά, υπάρχει μία μέθοδος, το ανακάλυψα πριν από ενάμισι χρόνο και το έκανα πρώτη φορά πριν ενάμισι χρόνο σχεδόν. Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών… Έχω κάνει αυτή τη μικρή διόρθωση με δύο τσιμπηματάκια».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: