Πρώτη φορά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Αντελίνα Βαρθακούρη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ στη μύτη (φωτό)

Πρώτη φορά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Αντελίνα Βαρθακούρη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ στη μύτη (φωτό)

Πρώτη φορά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Αντελίνα Βαρθακούρη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ στη μύτη (φωτό) Αν δεν γνωρίζεις κάποιον και αν τυχαίνει αυτή η…μοναδική σύμπτωση, η μύτη της να είναι τόσο τέλεια, τόσο κομψή, τόσο “μινιόν” που ούτε οι Γαλλικές, ούτε ο πλαστικός μπορούν να πετύχουν, τότε ελαφρά την καρδίαν θα πεις και συ! Μα, είναι ολοφάνερο!

Πρώτη φορά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Αντελίνα Βαρθακούρη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ στη μύτη (φωτό)

Η ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει μύτη από …παλστικό χειρουργό. ΚΙ όμως αναγνώστη μου. Αυτό δεν γούσταρε να διαβάζει η γλυκύτατη περσόνα – δημοσιογράφος, ώστε έκανε το πιο απλό για να …ΡΑΨΕΙ στόματα. Σε μια πολύ παιδική φωτογραφία της, η απόλυτα τέλεια μύτη της αποδεικνύει πως τον…καλό λόγο τουν ακούμε πολύ εύκολα. Την αλήθεια πρέπει να κοπιάσει η Αντελίνα για να την αποδείξει. Και το έκανε αφήνονατς άφωνους τους αμφισβητίες της!

Ξέσπασε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά του Alpha για την Αντελίνα

Τι είπε η ίδια και τι ανέβασε: «Διάβασα ορισμένα σχόλια σε κάποια δημοσιεύματα στα οποία ανέλυαν τις «δεκάδες πλαστικές που έχω κάνει στο πρόσωπο μου». Αν υπήρχε βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης παρουσιάστριας η Αντελίνα Βαρθακούρη θα το είχε σίγουρα στο τσεπάκι της. Η οικοδέσποινα του Live weekend που μας κρατούσε την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όλους εκείνους που μιλούν για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA – «ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ»

Αυθόρμητη και όπως πάντα με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η νύφη του Γιάννη Πάριου και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και δίνει την απάντηση της σε όσα λέγονται.

Γράψτε ένα σχόλιο