Hit enter after type your search item

ΨΕΜΑΤΑ! ”Μην χάσετε απόψε, Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 22:40 τις συγκλονιστικές εξελίξεις!” ΨΕΜΑΤΑ – ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ – Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Έλενα για να πιέσει τον Αντρέα να ομολογήσει είναι ολέθριες!

Μην χάσετε απόψε, Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 22:40 τις συγκλονιστικές εξελίξεις!

Επεισόδιο 05

Ένα ακόμα μυστικό στη ζωή της Έλενας (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) αποκαλύπτεται και την καταρρακώνει. Μένει τελείως μόνη της και αυτό την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Οι μέθοδοι που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για να πιέσει τον Αντρέα να ομολογήσει είναι ολέθριες. Η Έλενα μόλις έχει πει στην Κάτια (Βασιλική Τρουφάκου) ότι βρήκε την ομπρέλα της στο αυτοκίνητο του Αντώνη (Γιώργος Χρανιώτης), του πρώην άντρα της και εκείνη ταράζεται. Προσπαθεί να της πει ψέματα αλλά δεν τα καταφέρνει καλά και η Έλενα την παίρνει χαμπάρι και τη ρωτάει τι συμβαίνει.

Ψέματα σίριαλ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ! Πρώτη στο δυναμικό και στο σύνολο κοινού

Τότε η Κάτια λυγίζει και της λέει ότι με τον Αντώνη ήταν μαζί αλλά τώρα έχει τελειώσει. Παρά τα δάκρυα, τις συγγνώμες και τις δικαιολογίες που λέει η Κάτια, η Έλενα σοκάρεται από την αποκάλυψη που έρχεται σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη στη ζωή της και μάλιστα από τον πιο δικό της άνθρωπο, την αδερφή της. Η προδοσία έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί φωνάζει παρά την παρουσία των παιδιών στο διπλανό δωμάτιο, και φεύγει την ώρα που μπαίνει στο σπίτι ο άντρας της Κάτιας ο Δήμος (Θάνος Τοκάκης), ο οποίος έχει κι αυτός ακούσει τις φωνές αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα περί τίνος πρόκειται.

Ψέματα: Η Έλενα ζει έναν εφιάλτη

Ο Δήμος μαθαίνει ότι η γυναίκα του Κάτια είχε εξωσυζυγική σχέση με τον πρώην άντρα της αδελφής της Έλενας. Είναι οργισμένος, αφού η Κάτια είχε την ευκαιρία να του το πει και δεν το έκανε προτιμώντας να τον κοροϊδέψει. Τώρα λοιπόν της λέει ότι θα μείνει με τα παιδιά στης μητέρας του μέχρι εκείνη να βρει ένα σπίτι και να μετακομίσει καθώς δεν προτίθεται να διαταράξει το πρόγραμμα και τις συνήθειες των παιδιών.

Ψέματα! Επεισόδιο 03 Δείτε, Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 22:40

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Τι έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια

Ήδη έχουμε παρακολουθήσει στο πρώτο επεισόδιο ότι η Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη), καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια από το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα (Χρήστο Λούλη), επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

Στο δεύτερο επεισόδιο η Έλενα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία για βιασμό εναντίον του Αντρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Στο τρίτο επεισόδιο αποκαλύπτεται στους τηλεθεατές μέσω φλασμπακ ότι όντως ο Ανδρέας έριξε κάποια ουσία στο κρασί της Έλενας με σκοπό να την ναρκώσει και να την βιάσει. Στο τέταρτο επεισόδιο η Έλενα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη μήπως βρει στοιχεία για τον Ανδρέα κι εκεί συναντάει την Ελπίδα, φίλη και συνέταιρο της γυναίκας του που έχει αυτοκτονήσει. Η Ελπίδα, ενώ παραδέχεται ότι της έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο με την Έλενα και συμφωνεί να καταθέσει ενόρκως, τελικά αλλάζει γνώμη και δεν το κάνει. Η Έλενα για άλλη μια φορά μένει ηττημένη και απογοητευμένη ότι δεν θα δικαιωθεί γι’ αυτό που της έχει κάνει.ΨΕΜΑΤΑ Αλ.Αϊδίνη Χρ.Λούλης 6ΨΕΜΑΤΑ Αλ.Αϊδίνη Χρ.Λούλης 2 2

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :