Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Olympic Yacht Show 2020

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Olympic Yacht Show 2020

Λιγότεροι από τρεις μήνες μας χωρίζουν από το μεγάλο event της χρονιάς, το Olympic Yacht Show, που στις 1-4 Οκτωβρίου αναμένεται να στρέψει τα βλέμματα των απανταχού φίλων της θάλασσας στη χώρα μας.

H λίστα των εκθετών διευρύνεται σταθερά και ο αριθμός των Σκαφών ανέρχεται ήδη στα 75, μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά  – τα περισσότερα εκ των οποίων σε πρώτη εμφάνιση στη χώρα μας αίσθηση διεθνώς θα αποτελέσει το γεγονός ότι 4 σκάφη θα εμφανιστούν σε Παγκόσμια Πρεμιέρα παρουσία των συντελεστών και των σχεδιαστών!

Παράλληλα, αντίστοιχου ενδιαφέροντος θα είναι το εκθεσιακό τμήμα στο χερσαίο κομμάτι από Εταιρείες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της αγοράς όπως εξοπλισμός, τεχνολογία και υπηρεσίες.

Και οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εκεί για μία εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών η οποία αποτελεί μια πλατφόρμα προβολής της Ελλάδας στον διεθνές στερέωμα με στόχο να καταστεί σε ένα ετήσιο ραντεβού για τον κόσμο του Yachting και των υπηρεσιών πολυτελείας.

Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, και του Δήμου Λαυρεωτικής. 

Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΙ 

Πληροφορίες

www.olympicyachtshow.gr 

Πηγή:

Γράψτε ένα σχόλιο