Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ασχολείται επαγγελματικά με το Tik Tok και ο λογαριασμός του κατέχει περίπου 1 εκατομμύριο 300 χιλιάδες. Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης γεννήθηκε το 1997 στην Αγία Παρασκευή και κατάγεται από την Κρήτη. Είναι 24 ετών. Ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου. Σπούδασε επιμελητής πτήσεων. Ένα νέο μέλος εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, «Η γη της ελιάς» που θα φέρει ανατροπές και θα δώσει συναρπαστικές εξελίξεις.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο διάσημος νεαρός που έγινε γνωστός από το Tik Tok, μπαίνει στη σειρά και θα ενσαρκώσει τον Λεωνίδα, έναν εργάτη που θα πιάσει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Ο Λεωνίδας δε θα αργήσει θα συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, καθώς θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα φλερτάρει η Άννα.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, που κατάγεται από την Κρήτη, με το ψευδώνυμο rafaelkas είναι ένας από τους χρήστες που βιοπορίζεται από το Tik Tok, έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 1,300,000 followers, κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά κάθε μήνα.

@rafaelkas

I need the freckles rn. #viral

♬ original sound – Spider-man page

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Κι όμως ο Λεωνίδας από τη Γη της Ελιάς είναι ο βασιλιάς του Tik Tok της χώρας μας

Ο Rafαel Kas (όπως είναι το όνομα του στα social media) είναι ο βασιλιάς του Τik Τok της χώρας μας και φέτος κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά του ΜΕGΑ «Η Γη της Ελιάς».

«Πολλές φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Η υποκριτική ήταν κάτι που πάντοτε με γοήτευε και ήθελα να ασχοληθώ, απλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία, για διάφορους λόγους. Οταν αυτό έγινε, σκέφτηκα ότι .δεν θα το άφηνα με τίποτα».

Αυξήθηκαν οι ακόλουθοι από τότε που βρέθηκες στη μεγάλη οικογένεια της «Γης»;

«Αν και είναι κάτι που δεν είναι υψίστης σημασίας στην παρούσα φάση της ζωής μου, ναι αυξήθηκαν, κυρίως στο Instagram».

Είναι αλήθεια πως ο Αντρέα; Γεωργίου σε ακολουθούσε στα social και η πρόταση ήρθε με… μήνυμα;

«Οχι, με τον Αντρέα ήμασταν φίλοι στο Instagram αρκετό καιρό πριν μου γίνει κάποια πρόταση για τον ρόλο. Κάποια στιγμή είδα ένα μήνυμα που ζητούσε το τηλέφωνο μου. Στην αρχή μου ζήτησε να του κάνω βίντεο-casting και έπειτα μου προτάθηκε ο ρόλoς του Λεωνίδα».

Από την ασφάλεια του δωματίου σου, βρέθηκες ξαφνικά για γύρισμα στον… ελαιώνα του σίριαλ. Δεν σε φόβισε αυτό;

«Οχι ιδιαίτερα, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις κάμερες. Κυρίως με πανικόβαλε το γεγονός ότι θα παίζω δίπλα σε τόσο σπουδαία ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, κάτι το οποίο μου πέρασε σύντομα με το που συνειδητοποίησα ότι “Η γη της ελιάς” είναι μια οικογένεια, που έχει μόνο να προσφέρει και όχι να κατακρίνει».

Τι τύπος είναι τελικά ο Λεωνίδας;

«Ο Λεωνίδας είναι ένας αποφασιστικός, πειθαρχημένος νέος, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, τα οποία προσπαθεί και δουλεύει πολύ ώστε να υλοποιήσει».

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Την Αννα δείχνει να την αγαπάει αλλά γιατί είναι πάντα με το ρολόι στο χέρι;

«Κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό ακόμη στο κοινό είναι ότι ο Λεωνίδας είναι αθλητής στίβου από 6 χρόνων: Εχει μάθει από παιδί τι σημαίνει πειθαρχία. Με πειθαρχία, οργάνωση και λογική είναι εφικτό να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα».

Το θερμοκήπιο το ξεκίνησαν αλλά μαθαίνουμε πως θα υπάρξουν προβλήματα… θα σωθεί τελικά το σχέδιο τους;

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εξαιτίας κάποιου εντόμου που θα προσβάλλει τις καλλιέργειες, θα φτάσουν πολύ κοντά στην καταστροφή, θα δούμε επικούς καβγάδες με την Αννα, γιατί μέσα στον πανικό τους θα ρίχνει ο ένας ευθύνες στον άλλον»!

Ταυτόχρονα θα επέλθουν και προβλήματα στη σχέση τους! Πώς θα τα διαχειριστούν;

«Τα ερωτικά και τα επαγγελματικά δεν πάνε μαζί. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αναταραχές μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είναι πολύ δυναμικοί και απόλυτοι στο θέμα της δουλειάς».

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θα τους δούμε να απομακρύνονται;

«Αυτό προς το παρόν το ξέρει μόνο η Βάνα Δημητρίου».

Και αν συμβεί κάτι τέτοιο, ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα, δεδομένου ότι είναι και οι δύο δυναμικοί χαρακτήρες;

«Η Αννα, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, είναι ένα$ άνθρωπος γεμάτος πείσμα και αυτοπεποίθηση, που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Από την άλλη και ο .Λεωνίδας στο κομμάτι της δουλειάς δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αν επέλθουν προβλήματα στη σχέση τους, λόγω δουλειάς, δεν θα είναι για κανέναν από τους δύο εύκολο να κάνει το πρώτο βήμα».

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θα μπει ωστόσο στη διαδικασία να ψάξει και να βρει τον δολοφόνο του φίλου του Νικήτα ή είναι ένα περιστατικό που θα λήξει έτσι;

«Την υπόθεση του Νικήτα την έχει αναλάβει ο αστυνόμος Κουράκος και ο Λεωνίδας δεν έχει λόγο να -επέμβει ή να αμφισβητήσει τη δουλειά των Αρχών. Μέχρι στιγμής π υπόθεση έχει κλείσει ως ληστεία. Βέβαια, δεν έχουμε δει λίγες φορές να βρίσκεται ο πραγματικός ένοχος έπειτα από κάποιο καιρό…».

Η υποκριτική θεωρείς πως σου ταιριάζει;

«Από μικρός φλέρταρα με την υποκριτική. Ηταν και ένας από τους λόγους που μου έκανε κλικ και το Τik Τοk γιατί εκεί υποδυόμουν έναν ρόλο κατά κάποιο τρόπο. Εξαιτίας κάποιων συνθηκών, όμως, η ζωή μου είχε πάρει άλλη πλεύση, μέχρι τη “Γη της ελιάς”. Ηταν μια ευκαιρία και ένα ρίσκο το οποίο δεν φοβήθηκα καθόλου να πάρω. Ενιωθα έτοιμος. Ελπίζω και θα προσπαθήσω να συνεχίσω τα βήματα μου στην υποκριτική. Είναι κάτι που με γεμίζει».

Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ραφαήλ Καρυωτάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βρίσκεις κοινά σημεία της υποκριτικής με το Τik Τok;

«Η αλήθεια είναι πως όχι πολλά. Τα βασικά κοινά είναι ότι υπάρχει κάμερα, ένα concept και εκτίθεσαι σε κοινό».

Θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς πιο ενεργά;

«Φυσικά θα το κυνηγήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ηδη μπήκα στη διαδικασία να κάνω την ερευνά μου στις σχολές υποκριτικής».

Θεόδωρος Ανδρεάδης – Συγγελάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έλενα Παπαρίζου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χάρης Σεφερλής βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :