Ρεγγίνα Μακέδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ρεγγίνα Μακέδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά “Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα” ανέφερε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Μέσω του λογαριασμού της στο Tik Tok η Ρεγγίνα Μακέδου ενημέρωσε εδώ και λίγες ημέρες τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της ασθένειάς της κι ότι θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει.

Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών» είπε η Ρεγγίνα Μακέδου εξηγώντας για το πως γίνεται η διαδικασία.

«Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις. Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο.

Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Είναι σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας.

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμά μέσα από το νοσοκομείο

Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα» απάντησε η Ρεγγίνα Μακέδου για όσα ερωτήματα της τέθηκαν.

Η Ρεγγίνα Μακέδου έχει ηλικία 36 ετών.
Τα τελευταία χρόνια πριν μάθει για την λευχαιμία, αντιμετώπιζε μια άλλη μάχη με τον διαβήτη.
Η Ρεγγίνα Μακέδου εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Καβάλα ως γυμνάστρια.

Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης του Fight Gym ενώ υπήρξε προπονήτρια κολύμβησης και πιο πριν αθλήτρια.

Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί και στη Νέα Υόρκη ως γυμνάστρια.

Μιλώντας στο KavalaNews, διηγήθηκε την πρώτη της “περιπέτεια” λέγοντας, “Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Είχα αρχίσει να διψάω πολύ, έχανα κιλά… Συμμετείχα σε κάποιους αγώνες και αισθάνθηκα ζάλη. Ζήτησα από τον γιατρό των αγώνων να μου μετρήσει το σάκχαρο. Παρά λίγο να πέσω σε κώμα. Συνέχισα να κάνω ό,τι έκανα και πριν. Γυμναζόμουν κάθε μέρα. Είχα υιοθετήσει από παλιά έναν αθλητικό τρόπο ζωής. Ασχολήθηκα όμως πολύ με τη διατροφή μου αλλά και την ψυχολογία μου. Ο διαβήτης εξαρτάται κατά 60% από την ψυχολογία μας”.Ρεγγίνα Μακέδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ενώ η ίδια ωστόσο “πάλευε” με τον διαβήτη και μίλαγε ανοιχτά για αυτό, ώστε να βοηθήσει διαβητικούς για το τι πρέπει να αλλάξουν στη ζωή τους, η λευχαιμία βρέθηκε μπροστά της, “Άρχισα να κουράζομαι. Ξαφνικά. Κάτι παράξενο για μένα γιατί είχα συνηθίσει να είμαι ακούραστη σε ό,τι έκανα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανέβαινα 5-10 σκαλιά και δε μπορούσα πάρω ανάσα. Γνωρίζω καλά το σώμα μου. Ήμουν σίγουρη ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στην καρδιά. Το επιβεβαίωσα με εξέταση σε καρδιολόγο. Καταλάβαινα ότι δεν έχω οξυγόνο, ότι κάτι τρέχει με το αίμα μου.

Ρεγγίνα Μακέδου: “Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών”

Πήγα έκανα εξετάσεις και αργότερα μέσα στη μέρα όταν η μικροβιολόγος μου έδινε τα αποτελέσματα μου είπε ότι ο αιματοκρίτης μου είναι στο 18. Κόντευα να πέσω κάτω. Έφυγα κατευθείαν για το Νοσοκομείο και μέχρι να φτάσω ο αιματοκρίτης είχε πέσει κι άλλο. Όταν μου είπαν τι έχω, τότε η ψυχολογία μου άλλαξε ξαφνικά. Εκεί που έκλαιγα, άρχισα να γελάω και να έχω πάρει θάρρος. Τους ρώτησα, ‘πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να γίνω καλά’. Είπα ότι θα το παλέψω και το εννοώ. Ξέρω ότι θα περάσω πολλούς μήνες εδώ μέσα και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να το αφήσω αυτό να με πάρει από κάτω”.

Ρεγγίνα Μακέδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ, ανέφερε τι ήταν αυτό που την ώθησε στο να “χορέψει τον καρκίνο” της. Ήταν ένα βίντεο που της είχε στείλει μια φίλη της, με μία άλλη κοπέλα που αντιμετώπιζε την αρρώστια με τον χορό. “Είναι μια λεπτή γραμμή, αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, μπορείς να το κάνεις,

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμα από το νοσοκομείο

Είναι αυτή η λεπτή γραμμή που ή θα καθίσεις και θα αφεθείς στα χέρια του θεού και των γιατρών ή θα κάνεις και κάτι και η ίδια”. Κάτι το οποίο και παροτρύνει και τους υπόλοιπους να κάνουν. Μέσω Instagram αλλά και Τik tok, η γυμνάστρια μοιράζεται καθημερινά βιντεάκια από την ζωή της, δημιουργώντας ένα κύμα συμπαράστασης για όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση με εκείνη.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.