Ρένια Λουϊζίδου ηλικία: Την ηλικία της αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η Ρένια Λουϊζίδου. Η ηθοποιός, που επέστρεψε στο «Καφέ της Χ" />

Hit enter after type your search item

Ρένια Λουϊζίδου ηλικία: Η ηθοποιός λέει πόσο χρονών είναι κι αν έχει κάνει πλαστικές

/
/
img

Ρένια Λουϊζίδου ηλικία: Την ηλικία της αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η Ρένια Λουϊζίδου. Η ηθοποιός, που επέστρεψε στο «Καφέ της Χαράς», μίλησε για τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στις αισθητικές παρεμβάσεις. Οπως είπε, έχει κάνει «μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες».

«Είμαι 54 χρονών και από τη μέρα που έγινα 40 δεν έχω δώσει ούτε μία συνέντευξη που να μη με ρωτήσουν για τις αισθητικές παρεμβάσεις. Αν έχω κάνει λίφτινγκ; Όχι! Μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία, ναι έχω κάνει! Πού και πού! Όχι φανατικά, όχι με μανία. Νομίζω πως αν δε με ρώταγαν τρεις και λίγο θα είχα κάνει περισσότερα. Νομίζω πως από αντίδραση δεν έχω κάνει», είπε η Ρένια Λουϊζίδου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στην Ελλάδα, ωστόσο, προσπαθεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη πολλά χρόνια και συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της. Ο Θάνος Κωνσταντάκης είναι σύντροφος ζωής για την ηθοποιό, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Βίκτωρα, τον οποίο υπεραγαπούν.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :