freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ρένια Λουιζίδου! Ποιος ειναι ο ΣΥΖΥΓΟΣ της; Η Ρένια Λουιζίδου μετρά 25 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1997 και από τότε περνούν μαζί όμορφες στιγμές.

«Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιό μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια. Το παιδί σου καλό είναι να το αφήσεις να ανοίξει τα φτερά του. Τα προσωπικά του τα συζητάει με τον πατέρα του και με μένα και νομίζω έχουμε χωρίσει τους τομείς. Είναι δική του η ζωή, εγώ θα του πω αν κάνει οικογένεια η όχι; Δεν έχω φανταστεί το δικό του μέλλον για δικό του λογαριασμό. Αν δεν θέλει να κάνει οικογένεια και να γυρίζει τον κόσμο με ένα σακίδιο και εγώ θα μπορούσα να κάνω αυτή την επιλογή υπό άλλες συνθήκες. Εγώ δεν φαντάζομαι για αυτόν αυτά τα πράγματα. Φαντάζομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος, υγιής», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου σε παλαιότερη συνέντευξη της, για τον Θάνο Κωνσταντάκη και τον γιο τους.

Όπως είναι λογικό η Ρένια Λουιζίδου έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και σε δηλώσεις της είχε αναφερθεί στην μεταξύ τους σχέση με πολύ τρυφερότητα.

«Όταν γίνεσαι γονιός, αυτόματα μπαίνει ένα ορόσημο στη ζωή σου ανυπέρβλητο. Τίποτε άλλο δεν το ξεπερνά. Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητές σου και όλη σου η ζωή. Το πώς ιεραρχείς τα πράγματα, τα πάντα… Το παιδί μπαίνει πάνω απ’ όλα. Έχουμε μία καλή και καθαρή σχέση. Σχέση ειλικρίνειας. Μιλάμε πολύ, συζητάμε, δεν είμαστε φίλοι κολλητοί αλλά έχουμε καλή επαφή. Δεν είμαι καταπιεστική, αλλά δεν μπορώ να κρύψω το άγχος και την αγωνία μου κάποιες φορές. Στον Βίκτωρα έχουμε δώσει αρκετή ελευθερία, την οποία και σέβεται πολύ. Αλλά αν καμιά φορά βγει έξω και μου πει «μαμά θα γυρίσω στις 12», και δεν έχει έρθει μέχρι τη 1, εγώ θα ανησυχώ από τις 12.30 αν δεν μου στείλει μήνυμα ή δεν με ειδοποιήσει. Λογικό δεν είναι; Αλλά γενικά, όχι, δεν είμαι καταπιεστική».

Σήμερα ο Βίκτωρας Κωνσταντάκης είναι 21 χρονών και σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Καποδιστριακό).

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος και γιός Σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μαζί Ρένια Λουιζίδου Ο γιός της Βίκτωρας Κωνσταντάκης και οι σπουδές του

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος και γιός! Σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μαζί Η Αργυρώ (Ρένια) Λουιζίδου (Θεσσαλονίκη, 18 Ιουλίου 1966) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Η ηλικία της είναι 55 ετών.
Φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ενώ, στη συνέχεια, σπούδασε Φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ).

Ρένια Λουιζίδου κατα Φιλιππίδη ”Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια”

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Οι Απαράδεκτοι – από αυτή τη σειρά για χρόνια της «έμεινε» το παρατσούκλι «αστροπελέκι» το οποίο της έδωσε ο Γιάννης Μπέζος – Μάνα είναι μόνο μία, Της Ελλάδος τα παιδιά, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Ουδέν πρόβλημα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, Δροσουλίτες με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στη σειρά Το Καφέ Της Χαράς, που έγραφε ο Χάρης Ρώμας.

 

hqdefault

Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: “Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια”

Το 2006-07 πρωταγωνίστησε στην ελληνική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Ιωάννα της καρδιάς. Εμφανίστηκε στην ελληνική ταινία Safe Sex και πρωταγωνίστησε στην Πολίτικη Κουζίνα.
Στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Το σόι σου, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χαρούλα Χαμπέα.

 

hqdefault

Η Ρένια Λουιζίδου μετρά 25 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό! ”Δεν θα συμφωνούσα να γίνει ξανά το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1997 και από τότε περνούν μαζί όμορφες στιγμές.

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος και γιός! Σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μαζί 2

«Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιό μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια. Το παιδί σου καλό είναι να το αφήσεις να ανοίξει τα φτερά του. Τα προσωπικά του τα συζητάει με τον πατέρα του και με μένα και νομίζω έχουμε χωρίσει τους τομείς.

Ρένια Λουιζίδου! ”Αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές δεν θα είχα σήμερα τον συγκεκριμένο Βίκτωρα”

Είναι δική του η ζωή, εγώ θα του πω αν κάνει οικογένεια η όχι; Δεν έχω φανταστεί το δικό του μέλλον για δικό του λογαριασμό. Αν δεν θέλει να κάνει οικογένεια και να γυρίζει τον κόσμο με ένα σακίδιο και εγώ θα μπορούσα να κάνω αυτή την επιλογή υπό άλλες συνθήκες. Εγώ δεν φαντάζομαι για αυτόν αυτά τα πράγματα. Φαντάζομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος, υγιής», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου σε παλαιότερη συνέντευξη της, για τον Θάνο Κωνσταντάκη και τον γιο τους.

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος και γιός! Σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μαζί

Όπως είναι λογικό η Ρένια Λουιζίδου έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και σε δηλώσεις της είχε αναφερθεί στην μεταξύ τους σχέση με πολύ τρυφερότητα.

«Όταν γίνεσαι γονιός, αυτόματα μπαίνει ένα ορόσημο στη ζωή σου ανυπέρβλητο. Τίποτε άλλο δεν το ξεπερνά. Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητές σου και όλη σου η ζωή. Το πώς ιεραρχείς τα πράγματα, τα πάντα… Το παιδί μπαίνει πάνω απ’ όλα. Έχουμε μία καλή και καθαρή σχέση. Σχέση ειλικρίνειας.

Ρένια Λουιζίδου: “Είναι ένα περίεργο πένθος ό,τι και να σου λένε οι γιατροί”

Μιλάμε πολύ, συζητάμε, δεν είμαστε φίλοι κολλητοί αλλά έχουμε καλή επαφή. Δεν είμαι καταπιεστική, αλλά δεν μπορώ να κρύψω το άγχος και την αγωνία μου κάποιες φορές. Στον Βίκτωρα έχουμε δώσει αρκετή ελευθερία, την οποία και σέβεται πολύ. Αλλά αν καμιά φορά βγει έξω και μου πει «μαμά θα γυρίσω στις 12», και δεν έχει έρθει μέχρι τη 1, εγώ θα ανησυχώ από τις 12.30 αν δεν μου στείλει μήνυμα ή δεν με ειδοποιήσει. Λογικό δεν είναι; Αλλά γενικά, όχι, δεν είμαι καταπιεστική».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :