Hit enter after type your search item

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος και γιός! Σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μαζί Η Αργυρώ (Ρένια) Λουιζίδου (Θεσσαλονίκη, 18 Ιουλίου 1966) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Η ηλικία της είναι 55 ετών.
Φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ενώ, στη συνέχεια, σπούδασε Φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ).

Ρένια Λουιζίδου κατα Φιλιππίδη ”Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια”

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Οι Απαράδεκτοι – από αυτή τη σειρά για χρόνια της «έμεινε» το παρατσούκλι «αστροπελέκι» το οποίο της έδωσε ο Γιάννης Μπέζος – Μάνα είναι μόνο μία, Της Ελλάδος τα παιδιά, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Ουδέν πρόβλημα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, Δροσουλίτες με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στη σειρά Το Καφέ Της Χαράς, που έγραφε ο Χάρης Ρώμας.

Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: “Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια”

Το 2006-07 πρωταγωνίστησε στην ελληνική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Ιωάννα της καρδιάς. Εμφανίστηκε στην ελληνική ταινία Safe Sex και πρωταγωνίστησε στην Πολίτικη Κουζίνα.
Στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Το σόι σου, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χαρούλα Χαμπέα.

Η Ρένια Λουιζίδου μετρά 25 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό! ”Δεν θα συμφωνούσα να γίνει ξανά το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1997 και από τότε περνούν μαζί όμορφες στιγμές.

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό Είμαι ένα μπάσταρδο... η ηλικία το ύψος τα κιλά οι σπουδές και η καταγωγή
Ρένια Λουιζίδου σύζυγος και γιός! Σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μαζί 2

«Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιό μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια. Το παιδί σου καλό είναι να το αφήσεις να ανοίξει τα φτερά του. Τα προσωπικά του τα συζητάει με τον πατέρα του και με μένα και νομίζω έχουμε χωρίσει τους τομείς.

Ρένια Λουιζίδου! ”Αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές δεν θα είχα σήμερα τον συγκεκριμένο Βίκτωρα”

Είναι δική του η ζωή, εγώ θα του πω αν κάνει οικογένεια η όχι; Δεν έχω φανταστεί το δικό του μέλλον για δικό του λογαριασμό. Αν δεν θέλει να κάνει οικογένεια και να γυρίζει τον κόσμο με ένα σακίδιο και εγώ θα μπορούσα να κάνω αυτή την επιλογή υπό άλλες συνθήκες. Εγώ δεν φαντάζομαι για αυτόν αυτά τα πράγματα. Φαντάζομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος, υγιής», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου σε παλαιότερη συνέντευξη της, για τον Θάνο Κωνσταντάκη και τον γιο τους.

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό! ''Δεν θα συμφωνούσα να γίνει ξανά το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή''
Ρένια Λουιζίδου σύζυγος και γιός! Σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μαζί

Όπως είναι λογικό η Ρένια Λουιζίδου έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και σε δηλώσεις της είχε αναφερθεί στην μεταξύ τους σχέση με πολύ τρυφερότητα.

«Όταν γίνεσαι γονιός, αυτόματα μπαίνει ένα ορόσημο στη ζωή σου ανυπέρβλητο. Τίποτε άλλο δεν το ξεπερνά. Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητές σου και όλη σου η ζωή. Το πώς ιεραρχείς τα πράγματα, τα πάντα… Το παιδί μπαίνει πάνω απ’ όλα. Έχουμε μία καλή και καθαρή σχέση. Σχέση ειλικρίνειας.

Ρένια Λουιζίδου: “Είναι ένα περίεργο πένθος ό,τι και να σου λένε οι γιατροί”

Μιλάμε πολύ, συζητάμε, δεν είμαστε φίλοι κολλητοί αλλά έχουμε καλή επαφή. Δεν είμαι καταπιεστική, αλλά δεν μπορώ να κρύψω το άγχος και την αγωνία μου κάποιες φορές. Στον Βίκτωρα έχουμε δώσει αρκετή ελευθερία, την οποία και σέβεται πολύ. Αλλά αν καμιά φορά βγει έξω και μου πει «μαμά θα γυρίσω στις 12», και δεν έχει έρθει μέχρι τη 1, εγώ θα ανησυχώ από τις 12.30 αν δεν μου στείλει μήνυμα ή δεν με ειδοποιήσει. Λογικό δεν είναι; Αλλά γενικά, όχι, δεν είμαι καταπιεστική».

Ρένια Λουιζίδου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του “Καφέ της Χαράς”

«Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004, καλοκαίρι και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη, αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο ο καύσωνας και η κούραση όλης της χρονιάς»!

Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό… είναι πρωτόκολλο στα νοσοκομεία αυτό με την ψυχολογική βοήθεια. Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο. Ήμουν νέα και τη γλίτωσα» εξομολογήθηκε η Ρένια Λουιζίδου.

Η Αργυρώ (Ρένια) Λουιζίδου (Θεσσαλονίκη, 18 Ιουλίου 1966) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου[1].

Βιογραφία
Η ενότητα αυτή είναι κενή, ανεπαρκώς ανεπτυγμένη ή ανολοκλήρωτη. Η βοήθειά σας είναι καλοδεχούμενη!
Σπουδές
Φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ενώ, στη συνέχεια, σπούδασε φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ)

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά

Καριέρα
Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Οι απαράδεκτοι[3] (όπου από αυτή τη σειρά για χρόνια της «έμεινε» το παρατσούκλι «αστροπελέκι» το οποίο της έδωσε ο Γιάννης Μπέζος) [3] Μάνα είναι μόνο μία, Της Ελλάδος τα παιδιά, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Ουδέν πρόβλημα, Δροσουλίτες με τον Πέτρο Φιλιππίδη και η σειρά Το καφέ της Χαράς[1], που έγραφε ο Χάρης Ρώμας είναι μερικές από τις σειρές που συμμετείχε. Το 2006-07 πρωταγωνίστησε στην ελληνική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Ιωάννα της καρδιάς. Εμφανίστηκε στην ελληνική ταινία Safe Sex και πρωταγωνίστησε στην Πολίτικη κουζίνα. Στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Το σόι σου, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χαρούλα Χαμπέα[1]. Τη σεζόν 2021 πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής Βαρδιάνος στα Σπόρκα και στη σειρά 2021-2022 Σε ξένα χέρια της ΕΡΤ1.

Ρένια Λουιζίδου: Δεν θα συμφωνούσα να γίνει ξανά το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον λόγο που δεν θέλει να γίνει remake του «και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», τον φόβο για τον γιο της και τις στερεοτυπικές ερωτήσεις που την ενοχλούν στις συνεντεύξεις.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, για τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, αποκαλύπτοντας ποια δεν θα ήθελε να γίνει remake.

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό Η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά

«Πήγα κατά λάθος σε οντισιόν που ζητούσαν αγόρι, με λυπήθηκαν επειδή ήρθα από Θεσσαλονίκη και με είδαν κι εμένα. Η Μίρκα (Παπακωνσταντίνου) είναι ένας κομβικός άνθρωπος στη ζωή μου, μού έδειξε στοργή και ενδιαφέρον, κάπως θα με λυπήθηκε και αυτή που ήμουν ξέμπαρκη. Εγώ δεν φαντάστηκα, διαβάζοντας στο διήγημα «η γριά Σκεύω ανεβαίνει αγκομαχώντας τον βράχο» ότι είμαι εγώ η ιδανική», ανέφερε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

 

«Έχει πέσει η ιδέα για να ξαναγίνει το «και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», δεν θα συμφωνούσα να γίνει. Είναι θαυμάσια φήμη να λένε για μένα ότι είμαι γουρλού, αλλά δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία…», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό! ''Δεν θα συμφωνούσα να γίνει ξανά το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή''

Μεταξύ άλλων η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε και στο πώς την αποκαλεί ο κόσμος στον δρόμο, στις στερεοτυπικές ερωτήσεις που δέχεται, και αποκάλυψε τις φοβίες της.

«Έξω πέρα από Ράνια με φωνάζουν Αλίκη, Χαρά, Χαρούλα, ο καθένας έρχεται από άλλο σίριαλ», πρόσθεσε χιουμοριστικά η ηθοποιός.

«Είναι κάποιες στερεοτυπικές ερωτήσεις που γίνονται μόνο στις γυναίκες. Δεν το πιστεύω ότι απαντάμε σε αυτά. Είμαι 56 χρόνων από τότε που έγινα 40 και μια ημέρα απαντάω στα ίδια πράγματα. Δικαιούσαι και να αλλάξεις γνώμη στην ζωή σου. Δεν θα διαχειριστώ ποτέ τον φόβο μου κάθε φορά που ανεβαίνει ο γιος μου σε μηχανή, θα το ράψω αν θέλει μηχανή αλλά θα αρρωστήσω», σχολίασε.Ρένια Λουιζίδου

«Έχω ακροφοβία και λίγο από αγοραφοβία, με τον κορωνοϊό θα είμαι υποψήφια για αρρωστοφοβία», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Η Ρένια Λουιζίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν».

Ρένια Λουιζίδου! ''Αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές δεν θα είχα σήμερα τον συγκεκριμένο Βίκτωρα''

Ρένια Λουιζίδου
Γέννηση 18 Ιουλίου 1966 (55 ετών)
Θεσσαλονίκη, Βασίλειο της Ελλάδας
Εθνικότητα Flag of Greece.svg Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Σπουδές Κολλέγιο Ανατόλια
Ιδιότητα ηθοποιός
Είδος τέχνης Υποκριτική
Καλλιτεχνικά ρεύματα Κωμωδία και Δράμα
Σημαντικά έργα Οι Απαράδεκτοι
Πολίτικη κουζίνα

 

Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή
Το καφέ της Χαράς
Το σόι σου
Ιωάννα της Καρδιάς

Η Αργυρώ (Ρένια) Λουιζίδου (Θεσσαλονίκη, 18 Ιουλίου 1966) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου[1].

Το Καφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Βιογραφία
Η ενότητα αυτή είναι κενή, ανεπαρκώς ανεπτυγμένη ή ανολοκλήρωτη. Η βοήθειά σας είναι καλοδεχούμενη!
Φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ενώ, στη συνέχεια, σπούδασε Φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Οι Απαράδεκτοι[3] (όπου από αυτή τη σειρά για χρόνια της «έμεινε» το παρατσούκλι «αστροπελέκι» το οποίο της έδωσε ο Γιάννης Μπέζος) [3] – Μάνα είναι μόνο μία, Της Ελλάδος τα παιδιά, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Ουδέν πρόβλημα, Δροσουλίτες με τον Πέτρο Φιλιππίδη και η σειρά Το Καφέ Της Χαράς[1], που έγραφε ο Χάρης Ρώμας είναι μερικές από τις σειρές που συμμετείχε.

Το 2006-07 πρωταγωνίστησε στην ελληνική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Ιωάννα της καρδιάς. Εμφανίστηκε στην ελληνική ταινία Safe Sex και πρωταγωνίστησε στην Πολίτικη Κουζίνα. Στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Το σόι σου, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χαρούλα Χαμπέα[1]. Τη σεζόν 2021-22 πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής Βαρδιάνος στα Σπόρκα και στη σειρά Σε ξένα χέρια της ΕΡΤ1.Η Ρένια Λουιζίδου σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια. Έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Mega “Οι Απαράδεκτοι” το 1990 με 1992.

Ρένια Λουιζίδου βιογραφικό ”Είμαι ένα μπάσταρδο…”, η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί είτε ως πρωταγωνίστρια είτε ως απλή συμμετοχή στις σειρές: Οι Αυθαίρετοι, Οι Απαράδεκτοι, Εξ αδιαιρέτου, Οι Τρεις Χάριτες, Πλάκας μέλαθρον, Μάνα είναι μόνο μία, Το Δις Εξαμαρτείν, Εμείς κι εμείς, Της Ελλάδος τα παιδιά

“Παντρεμένοι, ανύπαντροι”, Το τελευταίο αντίο, Ο Πέτρος και τα κορίτσια του, Εκείνες κι εγώ, Ένας έρωτας, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Εσύ φταις, Ουδέν πρόβλημα, Δροσουλίτες, Ελλάς το μεγαλείο σου, Το καφέ της Χαράς, Το κόκκινο δωμάτιο, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Εντιμότατοι κερατάδες, Ιωάννα της καρδιάς, Κλεμμένη ζωή, Παιδική χαρά, Το αμάρτημα της μητρός μου, Στο ράφι, Το σόι σου.

Ρένια Λουιζίδου! ”Απέφευγα την επαφή με τον Φιλιππίδη”

Στον Κινηματογράφο: Άντε γεια, Safe Sex, Πάμπτωχοι Α.Ε., Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Πολίτικη κουζίνα, Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης.

 

Ρένια Λουιζίδου Ηλικία και ημερομηνία γέννησης
Η Ρένια Λουιζίδου γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1966
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ξεσπά η Ρένια Λουιζίδου – “Δεν ξέρω γιατί οι γιατροί έκλεισαν τα θέατρα, δεν υπήρξε κρούσμα”

Είναι 55 χρονών
Ρένια Λουιζίδου Γάμος – Σύζυγος
Η Ρένια Λουζίδου παντρεύτηκε το 1997 τον Θάνο Κωνσταντάκη, ο οποίος είναι οικονομολόγος.

Ρένια Λουιζίδου Παιδιά
Η Ρένια Λουζίδου έχει έναν γιο, τον Βίκτορα ο οποίος είναι 17-18 χρονών

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :