Ρένος Χαραλαμπίδης: Τι είπε για την συμμετοχή του σε αγγλόφωνη ταινία;

1

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης πρωταγωνιστεί σε αγγλόφωνη ταινία που παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής.

Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του τόσο στην ταινία, όσο και σε διαφημιστικά σποτ και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς του.

«Αυτή την εποχή έχω στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής προβάλλεται η πρώτη ξενόγλωσση ταινία όπου έχω μεγάλο ρόλο, το «Swing Away». Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει ως ηθοποιός, αφού το να εκφραστώ σε μια γλώσσα που δεν είναι μητρική για μένα είναι ένας άθλος. Πιστεύω ότι τα έχω πάει πολύ καλά» είπε στο Τηλέραμα και συνέχισε: «Έχω κάνει πολλές διαφημίσεις στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Και συνεχίζω, πιστεύοντας ότι η διαφήμιση, αν την παίρνεις σοβαρά υπόψη σου, είναι ένας χώρος όπου μπορείς να εκφραστείς ως καλλιτέχνης. Τη βλέπω λοιπόν όχι μόνο ως τρόπο βιοπορισμού αλλά και καλλιτεχνικής έκφρασης και σε ορισμένες περιπτώσεις ψυχαγωγίας του κοινού. Είμαι δρομέας. Τρέχω τα πρωινά στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης. Όταν τρέχω παρατηρώ τον αττικό ουρανό. Είναι υπερθέαμα. Είναι κρίμα που το πρωί οι Αθηναίοι δεν στέκονται μερικά λεπτά να χαζέψουν τον αττικό θόλο. Είναι ένα σμαράγδι πάνω από την πόλη. Έχω ένα χρυσόψαρο. Παρακολουθεί ό,τι κάνω. Νομίζω ότι ξέρει όλα τα μυστικά μου»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο