Ρία Αντωνίου: «Ο Ψωμόπουλος με βίασε και με λήστεψε»

«Τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης» ισχυρίζεται το μοντέλο 

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών το μοντέλο Ρία Αντωνίου. Η 31χρονη, μέσα από τη δισέλιδη αναφορά της εμμένει στην εκδοχή του βιασμού από τον πρώην σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο, όπως την κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στην Αστυνομία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Δέχθηκα βάναυση και ειδεχθή επίθεση από τον Χρήστο Ψωμόπουλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας μου, της σωματικής μου ακεραιότητας και αυτοδιάθεσης καθώς και της ιδιοκτησίας μου” αναφέρει στις πρώτες γραμμές.

Στις επόμενες, επισημαίνει ότι ο πρώην σύντροφος της, πάντα όπως η ίδια ισχυρίζεται, τη βίασε και τη λήστεψε. “Ο Χρήστος Ψωμόπουλος με χτύπησε επανειλημμένως προκαλώντας μου σωματικές βλάβες κατά τρόπο που θα μπορούσα να υποστώ σοβαρή βλάβη της υγείας και της σωματικής μου ακεραιότητας.  Στη συνέχεια επιστρατεύοντας εκ νέου σκληρή σωματική βία εναντίον μου ο Χρήστος Ψωμόπουλος κατέβαλε την αντίσταση μου και με εξανάγκασε να έλθω σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Επιπροσθέτως και πάλι ασκώντας μου σωματική βία προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του, ο Χρήστος Ψωμόπουλος αφαίρεσε από την κατοχή μου το κινητό μου τηλέφωνο αποκλειστικής κυριότητας και ιδιοκτησίας μου το οποίο και ιδιοποιήθηκε παρανόμως. Κατά αυτόν τον τρόπο ο ως άνω Χρήστος Ψωμόπουλος τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης όπως αυτά εγχατρώνονται στα άρθρα 336 παρ.1, 309 και 380 παρ.1 Π.Κ τα οποία συρρέουν εν προκειμένω αληθώς”.

Χρηματική αποζημίωση 44 ευρώ για την ηθική βλάβη

Καταλήγοντας στη Δήλωση Παράστασης Πολιτικής Αγωγής, το μοντέλο αναφέρει πως απαιτεί το ποσό των 44 ευρώ “για την ηθική βλάβη” που υπέστη ενώ ορίζει πληρεξούσιους δικηγόρους της, τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τον κ. Παναγιώτη Κάρκουλα ενώ ζήτησε να πάρει και αντίγραφο της δικογραφίας.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.