Ρίκα Διαλυνά: «Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κάναμε παρέα, οι άλλοι ηθοποιοί με σνόμπαραν»

Ρίκα Διαλυνά: «Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κάναμε παρέα, οι άλλοι ηθοποιοί με σνόμπαραν»

«Ο Μάρλον Μπράντο ήρθε να μου μιλήσει γιατί ήμουν η μόνη που δεν έτρεξα πάνω του και αρνήθηκα να βγω μαζί του», λέει η Ρίκα Διαλυνά.
Στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” μίλησε η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Ρίκα Διαλυνά, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κωνσταντίνο Αρκά.
«Μετακομίζω μόνιμα στην Κρήτη και μου αρέσει πολύ αυτό. Η καραντίνα δεν με πείραξε καθόλου, μου άρεσε πάρα πολύ, είχα πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Μετά την απώλεια του συζύγου μου έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη», είπε αρχικά η Ρίκα Διαλυνά.
Η Ρίκα Διαλυνά συνέχισε: «Δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν όμορφη. Ένας θείος μου έστειλε τη συμμετοχή στα καλλιστεία και οι γονείς μου έγιναν έξω φρενών. Είχα πει πως αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, θα γινόμουν καλόγρια. Η ομορφιά δεν ήταν διαβατήριο, το αντίθετο μάλιστα. Η ανατροφή μου ήταν διαβατήριο. Ο Μάρλον Μπράντο ήρθε να μου μιλήσει γιατί ήμουν η μόνη που δεν έτρεξα πάνω του και αρνήθηκα να βγω μαζί του».

«Πέρασα πολύ καλά στις ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ιδιαίτερα στο “Τι 30, τι 40, τι 50”. Με τον Λάμπρο και τη γυναίκα του κάναμε παρέα. Οι άλλοι ηθοποιοί νομίζω ότι με σνόμπαραν», πρόσθεσε επίσης η Ρίκα Διαλυνά.

https://freegossip.gr/